2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay evet ya göbek deliğin orda resmen içim bi tuhaf oluyor benimde. Acaba ayaklarını dayayabilir mi ki o kadar alanı var mı

Tam üzülüyordum ki güldürdün zorla dedittirrcen yoksa demezler insanoglu çok fesat cok

Her şeyimiz değişiyor bence olağanüstü bi süreçten geçiyoruz hem psikolojik hem fiziksel, çok normal bence
Yaa gecen kocama gereksiz yok yere bir gun boyunca trip attim.tripde degil de..o beni memnun etmeye calisiyor..iste gel seni suraya cikarayim.ben diyorum simdi mi, boyle bu halde mi, aksam oldu..diyor ben sana yemek hazirayayim...ben diyorum aç degilimhic huyum suyum degildir.ortada sebep yok.sonra dedim ya sen napiyorsun gittim sarildim kocama dedim kocacim bir sure mumkunse beni ciddiye alma

Anladım canım inşallah iyidir mental olarak ta. Bebeğiyle alakalı olmadı ama inşallah kendisiyle alakalı güzel haberler alırız
Kızlar merve çıkmış yogun bakımdan iyiymiş rahminide almamışlar çok şükür

Kız seni yicem şimdi keşke çevremdekilerin de hoşuna gitse bu

Aynen ikinci bebiş oğlandi henüz dogmamisti
Doğru hatırlamışım ya kendisi şimdi burda yok dolayısıyla cevapta veremez o yüzden çok bişey demek istemiyorum ama öyle hakaret boyutunda bi durumda olmamıştı burda kimse ona eski grubumda böyle şeyler yoktu dedirtecek bişey de yapmamıştı genc-anne dahil. Bi o biraz beni üzdü ama ben yine kendisine demiştim belki geri gelirsin diye. Gelmedi herkes inandığı yolda sağlıkla kucağına alsın bebişini oda bizde inşallah.

Bu arada nazara bende inanırım

ayyy ben muhabbeti kaçırdım ya bugün çok giremedim kim çıkmış kız gulumsebebek
hemşire bi arkadaş vardı ya Yenidoğancı o gitti kapatmış üyeliğini ama onun neden gittiği belli değil sinirden de olabilir başka bi durumdan da onda emin değiliz

Gereksiz bi belleğim var ben hiç yorum yapmamıştım o konuda böyle mesajları sırayla okurken hmm evet haklı aslında diye düşünürken bi baktım işi nerelere getirmişti

Tam olarak geçen pazar yaşadık bunu önce dışarı çıkmak istedim sonra çıkmak istemedim sonra yemeğe gidelim başım restoranına dedi hiç te sevmem balık neyse tamam dedim sweet eşorfman giydim. Götürdü beni lüks bi bakım restoranına. Bu sefer ona laf söyledim bu halde geldim diye neyse oturdum eşorfmanlarla bi güzel gömdüm ne varsa tadım filan yaptım sonra beğenmedim ama finalde beni ciddiye alma da demedim adamın başında saç kalmadı benim yüzümden neyse daha çalışıyor gelsin de bi sarılayım
Kız seni yicem şimdi keşke çevremdekilerin de hoşuna gitse bu
Valla ben çok severim yanlış anlaşılmalar olmuyor bu sayede. Kimle ne derdim varsa gider söylerim ki yapılan hareketin nedenini öğreneyim kendi kendime kuracağıma tam benliksin

Yaaa hahahah niyetim o değildi ben kendimi gömüyodum aslında ota boka trip atıyorum diye
cesursavasci anladı anlıcağını
Kızlar merve çıkmış yogun bakımdan iyiymiş rahminide almamışlar çok şükür
günün en güzel haberi. Vallahi çok sevindim çok şükür. Yaşı genç belki şimdi düşünmez ama bigün yeniden bebek düşünürse engeli yok en azından. Rabbim güç kuvvet dirayet versin tez vakitte iyileşsin. Bebişi içinde sanır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…