2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu arada kızlar yanlış hatırlamıyorsam kızıma gebeykenki topik arkadaşlarımızla eşlerimize şaka yapmıştık o gün herkes yapmıştı Olay şöyleydi; Eşlerine mesaj atıyorlardı “ aşkım sana bişey dicem kirpiklerim ağrıyor” inanılmaz komik şeyler çıkmıştı. Çoğu erkekte inanmıştı. Aşırı komik cevap verenler vardıı. Hamile olduğumuz için erkekler kirpiklerimizin bile acıyabileceğine inanmıştı bi ara böyle bişey yapsak ya

Senle yakın zamanda baya grupta eglenmistik gerçekten komik insanlarız ne gerek var şimdi miy miy olumsuz gezmeye düşünmeye

Kızlar merve çıkmış yogun bakımdan iyiymiş rahminide almamışlar çok şükür
Çok sevindim..Rahmini de almamışlar şükür,kendini fiziki ve ruhsal olarak iyice toparladıktan sonra inşallah Rabbim ona tekrardan anne olmayı nasip eder..
Bana hemşireler hatta doktorum bu şekilde bilgi vermedi.
Havası alındıktan sonra vurulması gerektigi söylendi.
Tüp bebek tedavisiyle hamileliğimi öğrendim ve bu ilaçlardan baya bi kullandım da.
Bende öyle biliyorum ama işte herkes farklı bişey söylüyor...en iyisi doktora sorup önerdiği şekilde uygulamak...

çıktı mı sonucun kuzu
Çıktı canım eşim görüşmüştü doktorla, herhangi bakteri yada virüs yokmuş antibiyotik yazmayım demiş doktor parol vermiş sadece ama baya ağır geçiriyorum kulaklarım da tıkandı iyice doğal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum

Kizlaaar bugün TV izlerken sağıma uzandim, bebiş vurmaya başladı ama bir süre sonra arka arkaya o kadar çok vurdu ki en az 8-10 defa hıçkırık olayı bu mu oluyor

Kizlaaar bugün TV izlerken sağıma uzandim, bebiş vurmaya başladı ama bir süre sonra arka arkaya o kadar çok vurdu ki en az 8-10 defa hıçkırık olayı bu mu oluyor
Canım benimki maşallah hiç durmuyor diyebilirim çok tepikliyor hiç durmuyor karnımın etleri agrıyır artık

Benim de öyle ya umarım doğumda normal pozisyonunu alır yukarda da hissediyorum ama genelde aşağı vuruyo
Benimkide öyle canım doktor ters duruyor dedi ayakları aşagıda kafası yukarda ondan vajinamda çok agrı oluyor tekme attıgı zaman

Hatırlıyorum herseyimi paylaşıyorum instagramda felan demişti hatta işte iyi düşünüyorum hep iyi şeyler oluyor kötü olaylarda nazar diyenleri anlamıyorum felan demişti, sen inanırsın inanmazsın bu kimseyi ilgilendirmez ki ,kimse burda kimsenin dini inancı hakkında bir yorum yapmıyor hiçbirimiz birbirimizin dini değerlerini inançlarını bilmiyoruz aramızda ateist de vardır çok dindar da vardır bilemiyoruz, ki benim çoğu arkadaşım en yakınlarım deist insanlar. Ama onlar bana saygı duyar ben onlara duyarım kimse kimseyi saygısızca kırıcı şekilde eleştiremez bence ayrıca bence de nazar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…