2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?

Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?
Canım bence normal ayakları oradadır kafası yukarıdadır benim de öyle dönerler ama bence ben bazen döndüğünü hissediyorum bence nereyi beğenirse orda daha çok takılıyorlar

Nazar varya eşimle bi foto atsam akşamına kavga ediyoruz
Şaka maka kuranda da geçiyor nazar var cidden ben seni tutuyorum
Bende sosyal medyada fotograf paylaşmıyorum ama benım kendı kendıme nazarım daha cok değiyor gidip gelip ay nasıl guzel cıkmısız dıye bakıyorum of gercekten benım nazarım cok fazla değiyor kızıma doya doya bakamıycam

Senden çaktırmadan yavaş yavaş uzaklaşalim şaka bir yana maşallah diyip dur

Mesajlar duruyor mu tarihten tespit edilirdi gulumsebebek
3 Kasım
Ay çok güzel ya kendi sistemini kurmuşsun herkesi de ona alıştırmışsın helal olsun

Hiç deme ya kendi şehrimden kimse yok keşke taşınabilsem
beklerim güzel ikili oluruz
Evet hatırlıyorum ve çok üzülmüştüm gitmesine. Büyük sorunları vardı öyle demişti. İnşallah iyidiir. İnşallah herşey yoluna girmiştir
amin canım gelir inşallah tekrar herşey yolundaysa
Yeni hesapla aramızda da olabilir
öyle olsa şimdiye yazardı heralde bukadar hakkında konuşulunca yani ben yazardım en azından dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…