Kizlaaar bugün TV izlerken sağıma uzandim, bebiş vurmaya başladı ama bir süre sonra arka arkaya o kadar çok vurdu ki en az 8-10 defa hıçkırık olayı bu mu oluyor
Hala ona bakıyordum bir umut biri bulmuştur bildirimiyle geldim @genc-anne kız seni stalklamaktan bi hal oldum 40 yılda bi yazmışsın ya olay ne zamanlar oldu az kopya alıp daha kolay buluruz sanki
Eki Görüntüle 3366868
Böyle biri varmış neden pasiflestirmis üyeliğini çok merak ettim Eki Görüntüle 3366872
Bir de nerelere gitti bu arkadaşımız yoksa ben mi denk gelmiyorum merak ettim
Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?
Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?
Canım bence normal ayakları oradadır kafası yukarıdadır benim de öyle dönerler ama bence ben bazen döndüğünü hissediyorum bence nereyi beğenirse orda daha çok takılıyorlar
Hadi güzel haberlerle gel inşallah
Bugün Oozgeeeee1
nin vardı.
Senin yarın @sallycarrera perşembeydi ama haber verir mi bilmiyorum dönerse.
Benim cuma
Haftaya pazartesi de @Mavi070707 nin vardı.
Bu hafta bi arkadaşın daha vardı da onu hatırlayamadım
Bol detaylı haftası
Bende sosyal medyada fotograf paylaşmıyorum ama benım kendı kendıme nazarım daha cok değiyor gidip gelip ay nasıl guzel cıkmısız dıye bakıyorum of gercekten benım nazarım cok fazla değiyor kızıma doya doya bakamıycam
Bende sosyal medyada fotograf paylaşmıyorum ama benım kendı kendıme nazarım daha cok değiyor gidip gelip ay nasıl guzel cıkmısız dıye bakıyorum of gercekten benım nazarım cok fazla değiyor kızıma doya doya bakamıycam