Sayfa 694 te benim bi mesajıma verdiği cevap var . Sonra sayfa 698 de ben ona cevap vermişim öyle öyle devam etmişşş kızlar . Başak burcu olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak dedektifliğimi konuşturmuş olabilirim iyi seyirlerr canlar cesursavasci
İnşallah canım büyük ihtimal dönerler zaten şuan böyle olması normladir bence asıl kafa aşagıda olsa belki sıkıntı olur çünkü dogum zamanı baş aşagı duruyorlar zaten. Gerçi benim için bir şey degişmicek 2 sezeryan dogum yaptım buda öyle olacak ama ayakların aşagıda olması bana çok agrı yapıyor
Yaklaşık 1 haftadır baya hissetmeye başladım ama hep aşağıda, henüz göbek deliğimin oralara vurmadı hiç. Çok büyümediler sanırm ona bağlıyorum. Bakalım kontrolde sorucam
Benimkinin ayakları aşagıda oldugu için hep kasıklarımda hissediyorum canım oralrda geziniyor bakalım yukarlarda hiç hissetmedim birde ben de anneden genetik galiba karnım hep aşagıda oluyor 7 aydan sonra dahada aşagı iniyor sonra hoppp 34 haftadan sonra doguma
Yaklaşık 1 haftadır baya hissetmeye başladım ama hep aşağıda, henüz göbek deliğimin oralara vurmadı hiç. Çok büyümediler sanırm ona bağlıyorum. Bakalım kontrolde sorucam
Canım geçen hafta avilde kı doktor tam yerini gösterdi göbek deliğinin 4 parmak aşağısı soldaydı daha göbek deliğine gelmediler bencede benım sol rahimde ama göbeğim top gibi çıktı anlamıyorum neden boyle oldu
Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?
Benimkinin ayakları aşagıda oldugu için hep kasıklarımda hissediyorum canım oralrda geziniyor bakalım yukarlarda hiç hissetmedim birde ben de anneden genetik galiba karnım hep aşagıda oluyor 7 aydan sonra dahada aşagı iniyor sonra hoppp 34 haftadan sonra doguma
Canım geçen hafta avilde kı doktor tam yerini gösterdi göbek deliğinin 4 parmak aşağısı soldaydı daha göbek deliğine gelmediler bencede benım sol rahimde ama göbeğim top gibi çıktı anlamıyorum neden boyle oldu
Harbiden hee Bende babamın 25 senelik gözlüğünü çok karizmatik olmuşsun gözlük çok yakışmış Hee dedim dememle gözlük kirilmayacak yerden gözünde kirildi aklıma o geldi o olaydan sonra babam kendisine benim iltifat etmemi istemez bende artık her cümlemde maşallah dediğim günden beri bir şey olmuyor kimseye
Canım işte biz biliyoruz ve dikkat ediyoruz ben bebeklere cocuklara fotograflara hiç dıkkatlı bakmam gozumu kacırırım hatta arkadaslarım ne kadar bakar körsün derler iste nazarım değer korkusuyla oluşmuş bir durum ama eşimle kardeşime ıstemsız nasıl oluyorsa ıcten gelıyor uzuluyorumda
Kağan Kocatepe’nin videosu var bu konuda , 30. Haftadan sonra %80 normal pozisyona dönüyor 38. Haftadan sonra da %96 normal pozisyona dönüyor %4 makat geliş diyor. Umarım dönerler doğum zamanına kadar
Canım işte biz biliyoruz ve dikkat ediyoruz ben bebeklere cocuklara fotograflara hiç dıkkatlı bakmam gozumu kacırırım hatta arkadaslarım ne kadar bakar körsün derler iste nazarım değer korkusuyla oluşmuş bir durum ama eşimle kardeşime ıstemsız nasıl oluyorsa ıcten gelıyor uzuluyorumda
Büyük ihtimal nisan 20 yi geçirmez benim cadı zAten hafta olarak hesapladım mart sonuna 34 haftam bitiyor 36 haftayo tamamlarsam razıyım saglıkla inşallah