2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Doktor baş geliş diyor kontrolde o bebek doğum pozisyonunu almış demek mi oluyor acaba

Yaklaşık 1 haftadır baya hissetmeye başladım ama hep aşağıda, henüz göbek deliğimin oralara vurmadı hiç. Çok büyümediler sanırm ona bağlıyorum. Bakalım kontrolde sorucam
Benimkinin ayakları aşagıda oldugu için hep kasıklarımda hissediyorum canım oralrda geziniyor bakalım yukarlarda hiç hissetmedim birde ben de anneden genetik galiba karnım hep aşagıda oluyor 7 aydan sonra dahada aşagı iniyor sonra hoppp 34 haftadan sonra doguma

Yaklaşık 1 haftadır baya hissetmeye başladım ama hep aşağıda, henüz göbek deliğimin oralara vurmadı hiç. Çok büyümediler sanırm ona bağlıyorum. Bakalım kontrolde sorucam
Canım geçen hafta avilde kı doktor tam yerini gösterdi göbek deliğinin 4 parmak aşağısı soldaydı daha göbek deliğine gelmediler bencede benım sol rahimde ama göbeğim top gibi çıktı anlamıyorum neden boyle oldu

Kızlar bebişim çok aşağıda hareket ediyo karnımın altında kasığımda, henüz çok büyümediği için değil mi? Sizin yukarı çıktımı bebişler yoksa aşağıdamı?
Benimki de öyle canım Allah muhafaza bacağını aşağıdan çıkarack gibii epeyi bi altta bence pozisyonlarına göre ayakları oraya denk geliyodur

Yaa desene senin nisanda olur öyle erken gelirse eğer. Sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin prenses inşAllah

Rahim de büyüyor çünkü organları itip rahim ön plana çıkıyor

Canım işte biz biliyoruz ve dikkat ediyoruz ben bebeklere cocuklara fotograflara hiç dıkkatlı bakmam gozumu kacırırım hatta arkadaslarım ne kadar bakar körsün derler iste nazarım değer korkusuyla oluşmuş bir durum ama eşimle kardeşime ıstemsız nasıl oluyorsa ıcten gelıyor uzuluyorumda

Ay buna çok güldüm doğru ya bizdeki muhabbete bak

seni hatırlamışım ozaman ben cuma kaçta senin
Herkesin detaylı vakti gelmiş galiba en son benimki olucak.Şubatın 9 unda benim detaylı randevüm..
Kağan Kocatepe’nin videosu var bu konuda , 30. Haftadan sonra %80 normal pozisyona dönüyor 38. Haftadan sonra da %96 normal pozisyona dönüyor %4 makat geliş diyor. Umarım dönerler doğum zamanına kadar
Benim de makat geliş şu an ama muhtemelen dönücek ..gerçi dönsede dönmesede aynı sezeryan olacak benim çünkü...

Onlarada bakmazsan kime bakacaksin gözlerin renkli mi merak ettim

Yaa desene senin nisanda olur öyle erken gelirse eğer. Sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin prenses inşAllah
Büyük ihtimal nisan 20 yi geçirmez benim cadı zAten hafta olarak hesapladım mart sonuna 34 haftam bitiyor 36 haftayo tamamlarsam razıyım saglıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…