2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Senden çaktırmadan yavaş yavaş uzaklaşalim şaka bir yana maşallah diyip dur
Canım sorma sorma hep sevdıklerıme değiyor ah dıyorum bıde sevmedıklerıme değse kocamı ve kardeşimi kac defa baş ağrısından yerlere yatırdım hatırlamıyorum bıle ıste artık garbımı alıyorum da gene de bazen içim kaynıyor o ilk bakış nasılsa hatta cok sevdiğim arkadasımın fıncanına nasıl guzel sımdı cat dıyecek dedım sanıye surmedı

Sayfa 694 te benim bi mesajıma verdiği cevap var . Sonra sayfa 698 de ben ona cevap vermişim öyle öyle devam etmişşş kızlar . Başak burcu olmanın bana verdiği yetkiye dayanarak dedektifliğimi konuşturmuş olabilirim iyi seyirlerr canlar cesursavasci
Canla başla mücadele verip arayan bir tek ben değilmişim demek ki

Başaklar nasıl belli ama benim de yükselen başak.

Kağan Kocatepe’nin videosu var bu konuda , 30. Haftadan sonra %80 normal pozisyona dönüyor 38. Haftadan sonra da %96 normal pozisyona dönüyor %4 makat geliş diyor. Umarım dönerler doğum zamanına kadar
İnşallah canım büyük ihtimal dönerler zaten şuan böyle olması normladir bence asıl kafa aşagıda olsa belki sıkıntı olur çünkü dogum zamanı baş aşagı duruyorlar zaten. Gerçi benim için bir şey degişmicek 2 sezeryan dogum yaptım buda öyle olacak ama ayakların aşagıda olması bana çok agrı yapıyor

Harbiden hee Bende babamın 25 senelik gözlüğünü çok karizmatik olmuşsun gözlük çok yakışmış Hee dedim dememle gözlük kirilmayacak yerden gözünde kirildi aklıma o geldi o olaydan sonra babam kendisine benim iltifat etmemi istemez bende artık her cümlemde maşallah dediğim günden beri bir şey olmuyor kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…