Ayyy benimde Burcum başak yükselenim yay ve seninle aynı taktiği uygulamıştım kızımın okul işleriyle uğraşırken sayfaları size yazarken geciktim yazdıktan sonra baktım ki sen yazıvermişsin zaten burç kardeşliğiii yihuuu
Benim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte
Ben akşam o mesaja da denk geldim bizzat bana cevap vermiş. Ben bi dahakine kıbrısa gidicem kız olsun diye yoksa başka türlü kız doğuracağım yok hep erkek hep erkekk demiş. Eşim ceketini atsa hamile kalıyorum filan yazmış
Kızlar araya giriyorum ama saglikocagindaki doktor 4 tüp kan aldırdı şuna bakın benim kan grubumuda ölçmek için test yaptırıyor bana mı şaka gibi geldi zaten evlenirken de bakilmisti dogdugumda da bakıldı kaç kere bakılacak bukelamunun renk değiştirdiği gibi ben sanki kan grubunumu degistiriyorum
İnanır mısın canım hiç bir şey yemek istemiyor. 6. Aya geldim bu sabah kahvaltı hazırlarken bayağı öğürdüm zorladım kusmamak için, akşamları maalesef hiç yiyemiyorum sadece yoğurtlu çorbalar salata hafif şeyler yiyebiliyorum. Zaten süt yumurta peynir et yediğim anda çıkarıyorum bazen tavuk yiyebiliyorum midem bulanmazsa o kadar sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorum çok fazla çıkartıyorum beslendiğimde de. Doktor normal bazı kadınlarda dedi vitamin kullanıyorum gözüme çok gözüktü bayağı napalım mecburuz önceden inanılmaz iştahlıydım şimdi eşime etli yemek yaptığım kaşıktan bile tiksiniyorum çamaşır suyuyla yıkamadan kullanamıyorum
Ben akşam o mesaja da denk geldim bizzat bana cevap vermiş. Ben bi dahakine kıbrısa gidicem kız olsun diye yoksa başka türlü kız doğuracağım yok hep erkek hep erkekk demiş. Eşim ceketini atsa hamile kalıyorum filan yazmış