2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İlk bebek mi canım seninki , sezaryeni sen mi istiyorsun doktorun mu? Ben henüz karar vermedim

Maalesef toplasan 3 kere yemişimdir o da lokantada doktor onun için balık yağı verdi hergün iç dedi ama bilemiyorum çok mu ilaç içiyorum gibi geldi
Canım değerlerin de önemli sadece balıkta omega 3 ve çinko yok olmadı diğer omega 3 ve cinko olan besinlerden yemeye calis

Maalesef toplasan 3 kere yemişimdir o da lokantada doktor onun için balık yağı verdi hergün iç dedi ama bilemiyorum çok mu ilaç içiyorum gibi geldi
Benim doktorum sadece güzel beslen dedi ve hiçbir takvıye onermedı ısrarcıda oldum gerek yok dedi kızlar sıze zahmet kullandığınız takvıyelerı atabılır mısınız markalarıyla bırlıkte

2 oğlan dedi ama pek dikkatli okumadım açıkçası he hee dedim içimden
Ben akşam o mesaja da denk geldim bizzat bana cevap vermiş. Ben bi dahakine kıbrısa gidicem kız olsun diye yoksa başka türlü kız doğuracağım yok hep erkek hep erkekk demiş. Eşim ceketini atsa hamile kalıyorum filan yazmış

Kızlar araya giriyorum ama saglikocagindaki doktor 4 tüp kan aldırdı şuna bakın benim kan grubumuda ölçmek için test yaptırıyor bana mı şaka gibi geldi zaten evlenirken de bakilmisti dogdugumda da bakıldı kaç kere bakılacak bukelamunun renk değiştirdiği gibi ben sanki kan grubunumu degistiriyorum

11 de canım sızde de bı heycan var mı
Bi ince var sağlık haberini alalım inşallah ta belki heyecan ondandır
Hesabı da duruyor hala ben bi tırstım her an gelebilir dedikodusunu yaptığım kişilerle yüzleşmeyi hiç sevmem
hahahaha gelsin kötü bişey demedik ki olanı anlattık
Benimki de öyle canım Allah muhafaza bacağını aşağıdan çıkarack gibii epeyi bi altta bence pozisyonlarına göre ayakları oraya denk geliyodur
zaten imzamızdada bebişler hala dönmedi aslında üçüncü trimestere geçmedik 6aydan sonra ters gözüküyor imzalarda
Sen Şuan kaç haftalıksın canım

Canım değerlerin de önemli sadece balıkta omega 3 ve çinko yok olmadı diğer omega 3 ve cinko olan besinlerden yemeye calis
İnanır mısın canım hiç bir şey yemek istemiyor. 6. Aya geldim bu sabah kahvaltı hazırlarken bayağı öğürdüm zorladım kusmamak için, akşamları maalesef hiç yiyemiyorum sadece yoğurtlu çorbalar salata hafif şeyler yiyebiliyorum. Zaten süt yumurta peynir et yediğim anda çıkarıyorum bazen tavuk yiyebiliyorum midem bulanmazsa o kadar sağlıklı beslenemediğimi düşünüyorum çok fazla çıkartıyorum beslendiğimde de. Doktor normal bazı kadınlarda dedi vitamin kullanıyorum gözüme çok gözüktü bayağı napalım mecburuz önceden inanılmaz iştahlıydım şimdi eşime etli yemek yaptığım kaşıktan bile tiksiniyorum çamaşır suyuyla yıkamadan kullanamıyorum

bu ceket mevzusunu hep kıskanmışımdır ne ceketler atıldı 4 mevsım montlar parkalar geçti diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…