2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende diyecektim de neyse hamilelşk hormonlarına verdım alttan almayı tercih ettim
aynen canim sadece kaba bi üslup kullandığını soyledim ondan sonrada zaten gülünecek bir şey yok dalga geçer gibi gülerek cevaplar güya laf sokuyor bana birde sonradan yazmış laf sokmadım diye zaten ben böyle insanları az buçuk tanıdığım için muhatap olmamayı tercih ettim.. normal bir birey olsa ben orda kaba bir şey söylemedim yanlış anlaşılmış sanırım vs der bende özrümü dilerdim ben yanlış anlamışım kusura bakma diye

Aynen canım, Allah evladın hayırlısını versin yeterki.. kız da oğlanda aynı . Hatta bu devirde çoğu kız evlat anne babaya daha merhametli. Ben dedenin yerinde olsam hiç birine zırnık vermem. Hakeden halan
Kesinlikle kızlar anneye çok daha düşkün bence tabi evlattan evlada değişiyor ama rabbim en hayırlı en sağlıklısını nasip etsin inşallah

Progestan dan mı bahsediyosun canım. Normalde çoğu kadına iyi geliyor diye duydum. Benim çok az lekelenmem olmustu hergün olmuyordu . Yine de dr bunu vermişti. hem alttan hem ağızdan denedim bana çok fazla yan etkisi oluyordu. Hem de ilginç bi şekilde ilacı kullandıkça lekelenmelerimi arttırmıştı hem miktar hem sıklık açısından. O kadar arttı ki korktum ikinci kutuyu yarım bıraktım. Bırakınca düzeldim. Benim plasenta previam o zamanda var mıydı bilmiyorum. Nadiren de olsa ters etki yapıyor olabilir. Ya plasentayı kötü mü etkiledi nolduysaa

evet canım Protestandan bahsediyordum topikten bir arkadaşımıza doktoru vermiş bende kullanıyorum gebelik başından beri Vajinal kullanınca akıntı oluyor leke oluyor maalesef inşallah plasentanı bu ilaç etkilememiştir ya

Aynen canım geliyor kokusuz bazen kesiliyor bazen devam edıyor ama benım enfeksiyonumda oluyorya hangısınden kaynaklı bılemıyorum ama sanki bana enfeksıyona baglı gıbı gelıyor ılac kullandıktan sonra kesıldı şükür

Evet maalesef ben takıcam cocuguma cogu aşıyı eleyıp yaptırmayı planlıyorum daha tetonoz konusunda da emın degılım avrupa ulkelerının cogunda hamılelere tetonoz asısı dıye bırsey yokmus
Valla aynı mantıktayım. Bende herşeyi takıcam çünkü şimdiki aşılar öncekiler gibi değil. Tetanoz aşısından sonra bazı kadınlar cok büyük şeyler yaşamışlar da dillendirmek istemiyorum. Kaldı ki bebek aşılarının içeriğinde koruyucu olarak alüminyum, cıva kullanılıyor. Dr lar bize sakatat derin deniz balıkları yemeyin işte bilmem ne diyor. Ama her bebeğe de robot gibi aynı ayda aynı aşılar yapılıyor. Her birinin bünyesi bir değil. Kimisi hassas kaldıramıyor o civayı alüminyumu. Neymiş efendim günlük hayatta zaten bunlara maruz kalıyormuşuz. Her şeye bi kılıf var. Eline tablet telefon vermediğimiz, tv izletmediğimiz sevgiyle büyüyen, neşeli , göz temaslı, kelimelerle kendini ifade eden yeğenim gitti yerine başkası geldi. Genetik diyolar 7 ceddimize kadar kimsede yoktu. Genetik olsa diyelim öyle bıçakla kesmiş gibi bariz bir gün de değişir mi çocuk?? Ne hikmetse aşı gününe denk geldi (!) gözümle Şahit olmayana kadar bana inandırıcı gelmiyordu.. ben de eleyerek yaptıracağım aşıları çocuğuma..

İnşallah canım burda haberleşelim araştıralım doktorlara soralım bırbırımıze haber verelim hatta ılk ıs bu tetonoz konusunda bu hafta herkes doktoruna sorsun bakalım ben cuma gunu ıkı doktora sorucam ıkısıde yasını basını almıs doktorlar bırı zaten profesör

Aşıdan sonra gerilemedi canım yeğenim aşıdan sonra robota döndü direkt. Bir anda göz teması gitti konuşması gitti bütün belirtilerin hepsi hemen oldu öyle zamanla da değil. Yengemin de bizimde tarafımızda asla otizmli kimse yok atalarımızda dahil. Hemen aşı sonrası olması açıkçası bana başka da birşey düşündürtmüyor

Şimdi felaket tellalı gibi herşeyi doğruluyor gibi olacağım ama inan çevremde o kadar çok şey oldu kii. Aklıma getirmiyim desem de illaki geliyo. 3 tane tanıdık kız evlendi bizde üçünün de ilk bebeği düşükle bitti. Ortak noktaları üçününde korona aşısı vuruşmuş olmasıydı. Bir tane de arkadaşım yine korona aşısı sonrası ilk gebeliğini düşürdü. Tesadüf mü bilmiyorum. Ama bu bahsettiğim dört kişide aynı dönemlerde gebe kalmıştı. Hepsi düşük oldu. Şimdi ben aşılardan nasıl şüphe etmiyim Allah aşkına . Tesadüf mü hepsi

Canım aşılarla çok oynanıyormuş bıze vurulan aşılarla şimdiki aşılar bır değilmiş hastalık değişmiyor ki benım bi tanıdığımda rota asısından sonra olmus rotaya karsıda on yargılıyım ayrıca dediğin gıbı hercocık aynı değilki

Benıde ekle canım bende o zamandan beri şüpheliyim

genc-anne canım aklıma gelmişken yeğenine aşıya maruz kalmış ınsanlara hacamat öneriyorlar ben iki kez yaptırdım belirli aralıklarla faydası olduğuna inanıyorum hele kı yeğenine kafa kısımlarına kadınlarda kuyruk sokumu ve direk rahmi etkıleyen bacakta noktalar var işinin ehli biri olursa halleder benim komsumun cocugu konusamıyordu kelımelerı net soyleyemıyordu baya fayda ettı maşallah

Benim bir arkadaşım da hamileyken covid aşısı oldu canım hem de biontech ama bebek sağ salim doğdu bir sıkıntı olmadı. Ben biontech olmadım mesela cesaret edemedim. İş yerinde zorunlu tuttukları için sinovac olmuştum. 2 dozdan sonra benim de adet düzenimi bozdu 40-45 günde bir olmaya başladım doktora gittim muayene oldum bir sorun yok dedi, aşıdan mıdır dedim yorum yapmadı. 6 ay kadar sonra düzeldi. Yani diyeceğim o ki her bünyede bir olmuyor haklısın ama ben yine de riske atmayıp tüm çocukluk aşılarını yaptırırım diye düşünüyorum öbür türlüsü de tehlikeli geliyor Allah korusun

Sevindim canım maşallah herşey yolundaymış. Evet kesinlikle ben de tavsiye ediyorum detaylı detaylıı bakmışlardı memnun kaldım herşeyi anlattılar bana da. Ben de öneriyorum devlete gitmeye çekinen varsa ya da gitmeyi düşünen varsa. Bana normal ultrason kağıdı vermişlerdi şanslıymışım hatta risk var diye direkt kendileri gün verdiler , tekrar randevu almadım

Canım işte atıyorum 100 kişide belkı 1 kişide gercekleşiyor bu durum yada bu aşılar coğu cocuga iyi gelırken bır cocuga gelmiyor yuzde yuz garantısı yok diye korkumuz bu tetonoz da mesela kımı vurulmuyor bısey olmuyor ya dıyor kımı vuruluyor bısey olmuyor anlamadık bıle dıyor ama diğer taraftan da cok sorun yasayan ınsanlar var bırde artık sosyal platformlar olduğundan bin kişide bırde olsa duyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…