2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tweety’nin yavrusu melek olmuş şimdi gördüm kendisine yazamadım bile çok kötü oldum onun ne halde olduğunu tahmin bile edemiyorum
Ya çok üzüldüm aklımda hep bebeği kendisininki gibi uzun kıvırcık saçlı güzel bi kız çocuğu gibi kalıyordu kavuşacaklarına çok inanmıştım şoktan çıkamıyorum. Bebeğine yaptığı battaniyesi gözümün önünden gitmiyor

Ben de çok üzüldüm ya insan inanamıyor tam olarak ne oldu acaba

Bol sabırlar ve kolaylıklar diliyorum, atlatacaksin inşallah, çok zor bir imtihan, Allahım dereceni yukseltsin, kizinla cennet bahcelerinde buluştursun inşallah

Bende diyecektim de neyse hamilelşk hormonlarına verdım alttan almayı tercih ettim

Şimdi iyileşmeye odaklan canım çünkü evde çocukların eşin ailen seni bekliyor. Bizim elimizde Olan bir durum yoktu. Kendimi Allah a olan inancım ve evladımıza kavuşma ümidiyle avutuyorum. Çok zor günlerden geçtim daha da geçeceğim ama bu büyük bi çaresizlik maalesef. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın ve evladıyla imtihan etmesin ama biz ne ilk ne son olacağız. Enfeksiyon almamaya dikkat et kabız olmamaya çalış dikişlerini koru. Allah a emanet ol. Bu başlığa girmesen bile ne zaman istersen mesaj atabilirsin. Acil şifalar diliyorum

Kızlar 18+2 yim birkaçgundur ufak ufak gün içinde hissediyordum ama dünden beri hiç hissetmedim normal mi
Ben de 19+2 yim ,daha hiçbirşey hissetmedim ,bu benim 3.gebeliğim bir de ,nasıl hissetmiyorsun diyorlar ama hissetmedim daha...
Çok sevindim senin adına,darısı hepimizin başına..bende devlette olucam ,bakalım bizim burda nasıl yapıyorlar görücem inşallah...
Tweety’nin yavrusu melek olmuş şimdi gördüm kendisine yazamadım bile çok kötü oldum onun ne halde olduğunu tahmin bile edemiyorum
Çok çok üzüldüm...ardı ardına bu kayıpları duymak bizim için bile çok üzücü iken asıl kayıp sahiplerinin psikolojilerini düşünemiyorum..ne desek boş..zaman herşeyin ilacı...Rabbim sabır versin...

Aynen canım, Allah evladın hayırlısını versin yeterki.. kız da oğlanda aynı . Hatta bu devirde çoğu kız evlat anne babaya daha merhametli. Ben dedenin yerinde olsam hiç birine zırnık vermem. Hakeden halan

Ahahahah valla dün ben yoktum sonradan okudum
Fena hareketliydi dün grup
canım bende iki haftadır anca hissetmeye başladım bu hafta iyice arttı his. 19+5 te son kontrolüme gitmiştim bebek aşırı hareketliydi doktor bile artık hissediyosundur dimi dedi yok pek hissetmiyorum dedim. Sanırım seninde anca bi kaç haftaya netleşir his. Bu arada benimde ikinci hamileliğim

Kardelenzey canım geçen senin tuvaletten sonra beyaz sulu karışık akıntın gelmişti dimi? Az önce aynısı bana da oldu wc den önceydi gerçi hissettim ıslaklık. Aynı tariflediğin gibi ve kokusuz. Normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…