2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
bu kadar yargılayıcı mı kimi yargılamışım ben afedersin. İster yaptır ister yaptırma banane benim bahsettiğim aşılar korona aşısı falan değil.
yıllardır yapılan aşılardan bahsediyorum. İstediğini yaptırma
ben her şeyi düşünüp kafayı takmak doğru bir şey olmadığını dile getirdim sonuçta tıp okumadık doktor ne derse yapıyoruz hepimiz.

Size cevap verip uğraşmaya değmez üsluba bak birde gülmussunuz değişik bir laf sokma çabanız var

Evet maalesef ben takıcam cocuguma cogu aşıyı eleyıp yaptırmayı planlıyorum daha tetonoz konusunda da emın degılım avrupa ulkelerının cogunda hamılelere tetonoz asısı dıye bırsey yokmus
Avrupa ülkelerinin çoğunda tetenoz aşısı diye bir şey yok diye bir şey yok bu arada. Bazı avrupa ülkeleri zorunlu tutmuyor tavsiye ediyor.
ben de amerikadayim doktorum gerek olmadigini dogumdan sonra yapacagini soyledi ki onda da ben sordum kendi ulkemde bu asi yapiliyormus diye

Tweety’nin yavrusu melek olmuş şimdi gördüm kendisine yazamadım bile çok kötü oldum onun ne halde olduğunu tahmin bile edemiyorum
Yaaaaa ciddimisin gayet iyi demişlerdi hem 7 aylıkta olmuştu neden olmuş acaba ya çok üzüldüm çok

Yaaaaa ciddimisin gayet iyi demişlerdi hem 7 aylıkta olmuştu neden olmuş acaba ya çok üzüldüm çok

Yaaa ciddi misin çok üzüldüm neden acaba küvezde değil miydi?

Ay çok üzüldüm neden olmuş peki
Daha dün görmüştü iyi demişti süt bırakmıştı bugün böyle yazmış artık buraya gireceğimi sanmıyorum demiş başka bi şey dememiş dua istemiş

ben de amerikadayim doktorum gerek olmadigini dogumdan sonra yapacagini soyledi ki onda da ben sordum kendi ulkemde bu asi yapiliyormus diye
Sorgulamak güzel bir şey teşekkür ederim bilgilerin için her doktor farklı bir şey söylüyor her yerde farklı uygulanıyor bu yüzden doktorun her dediği yerine mantıklı olan bilime en yakın en doğru şeyi yapmak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…