catloverk
neden kaba konuşuyorsunuz anlamadım tabiki kafaya takarız veya takmayız belkide cok yakinimizin basina bir sey geldi asidan dolayi engelli kaldi ne biliyorsunuz da bu kadar yargilayici bir sekilde her aşıyı kafaya takıcak mısınız cümlesini kuruyorsunuz
bu kadar yargılayıcı mı kimi yargılamışım ben afedersin. İster yaptır ister yaptırma banane benim bahsettiğim aşılar korona aşısı falan değil.
yıllardır yapılan aşılardan bahsediyorum. İstediğini yaptırma
ben her şeyi düşünüp kafayı takmak doğru bir şey olmadığını dile getirdim sonuçta tıp okumadık doktor ne derse yapıyoruz hepimiz.
bu kadar yargılayıcı mı kimi yargılamışım ben afedersin. İster yaptır ister yaptırma banane benim bahsettiğim aşılar korona aşısı falan değil.
yıllardır yapılan aşılardan bahsediyorum. İstediğini yaptırma
ben her şeyi düşünüp kafayı takmak doğru bir şey olmadığını dile getirdim sonuçta tıp okumadık doktor ne derse yapıyoruz hepimiz.
Evet maalesef ben takıcam cocuguma cogu aşıyı eleyıp yaptırmayı planlıyorum daha tetonoz konusunda da emın degılım avrupa ulkelerının cogunda hamılelere tetonoz asısı dıye bırsey yokmus
Sorgulamak güzel bir şey teşekkür ederim bilgilerin için her doktor farklı bir şey söylüyor her yerde farklı uygulanıyor bu yüzden doktorun her dediği yerine mantıklı olan bilime en yakın en doğru şeyi yapmak sanırım