2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Yalnız değilsin 2 haftadır bende öyleyim ve kilo almaya başladım

Bende de tam tersi ya..son 1 haftadir istah gitti komple...hicbirsey yiyesim yok..

Kızlar sizin burda yazdıklarınızdan esinlenerek sleepy bio natural bez siparişi verdim. Eşime göre ilk çocuk prima kullandı bu bebişte prima kullansın kafasında. Ama bana cidden günah gibi geliyor ya aşırı pahalı. Şimdi kızımda primadan sleepye dönemedik bu bebekte direk sleepy başlarsak bi sıkıntı olmaz dimi stoklucam ama korkuyorumda

Ben trendyolda görmüştüm köpüklü mü neydi rahat görünüyordu ona bakıcam olur sanırım ya boy ölçülerine de bakmak lazım
Ben kızımda böyle bişey almıştım bana kullanışsız geldi suyu dökünce hemen çekmiyor üstü göl duruyor havlulu olduğu için. yenidoğan dönemi tek yıkamazsınız ama sonraki aylarda tek yıkamak isterseniz yüz üstü koyamıyorsunuz bebeği suyu dökünce üstü su dolu oluyor boğulur diye korktum ben yani belkide ben kullanamadım. Normal basit duran fileden kullandım sırt kısmına üstünden çıkardığımı serdim yüz kısmı filede kaldı öyle rahat oluyor.

Eklentiler

• IMG_7625.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 38
Ben de dün eşime soylemistim bugün 2 paket almış 128 tane 1 numara fazla mı gelir? Amazonda indirim varmış

Ben de dün eşime soylemistim bugün 2 paket almış 128 tane 1 numara fazla mı gelir? Amazonda indirim varmış
Annemle dun konuştum 84e bile fazla dedi de ne olur ne olmaz bence 128 tane kalsın bosver şimdi ne yasicsz bilmiyoruz annem şey dedi ilk bir kaç gün o anne karnjnda biriktirdiği tuvaletini atınca cıvık geliyor hep değiştirmen gerekiyor falan dedi yani ne olur ne olmaz kalsın

Ben de az önce farklı topiclerde okudum 2 gün için 15 tane az falan demişler, günde 7-8 tane kullanicaz galiba

Canım 1 numarası baya az kullanılıyormus da artarsa da bısey olmaz bırıne verırız sankı ne

Dün sadece bu alınacak demiştim Hepsiburadadan attım bugün Amazon indirimi bulup 2 paket almış hemen
O yazdığın amazon sitesi babamın kartından ona bir şey almıştım o zaman 169 tl gibi bi rakam 2 ay çekmişler babam farketti bu ne diye neyse bankasını aradı hemen kapattılar babamın kartını o günden beri ben o siteye güvenemiyorum ve hep internetten alışveriş yapan biri olarak çok şaşırdım ödenek mi diyordu unuttum saçma sapan bir şeydi sizde bazen hesaplarınıza bakın ne olur ne olmaz birde kart bilgilerini ben hiçbir zaman kaydet demem ha birde bankada evet bu aralar bu konuda çok ciddi bir şikayet alıyoruz o siteden vs demişti ama şimdi düzeltiltiler mi o zamana ait bir şey miydi bilmiyorum

Ben 196 tane aldım başkada almıcam 1 numara. Minyon bi bebek olursa tamamını kullanırız. Sonra 2 numara stok yaparım 2 numara daha uzun daha çok kullanılıyor

Canım 1 numarası baya az kullanılıyormus da artarsa da bısey olmaz bırıne verırız sankı ne
Aynen canım 120 gibi bi miktar fazla gelse ne olacak o yüzden öyle dedim de bi arkadaş 210 tane almış o az fazla gibi geldi ya günde 10 kere mi ne degistiriliyomus 1 hafta sonrada 2ye geçtik dediler tanıdıklarim çocuğuma yetmezse a101de 10lu muydu 15li paketler var sleppy onu alırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…