2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
kızlar yeni doğan bebişler yıkanırken sabun şampuan vs kullancak mıyız?

Hastane çantasına pişik kremi koymak gerekiyormuş ya temiz içerikli ne almalıyız kızlar öneriniz var mı? Bir de bebişi duştan sonra nemlendirmek gerekiyor sanırım yağ ile falan yine temiz içerikli öneriniz var mı? Pişik kremi, şampuanı, vücut yağı haricinde bebise gerekli başka bir ürün var mı?

Mustela ya da incia almayı düşünüyorum ben

Tweety vardı erken doğum yapmıştı bebeğini kaybetmiş ya çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah

Merhaba kızlar. Detayli ultrasyonda bonrekte genişleme görüldü özelde gecici olabileceğini söyledi ama devlet biraz korkuttu gebelik sonlandirabiliriz falan denildi baska bir doktora gittim oda önemli birsey olmadigini bebeklerin tuvaletini tuttuğu için bazen genişleme görülebilir dedi. Su toplamasi gorulupte gecen var mı

Anam babam usulu banyodan once saf zeytınyag ıle yaglarsak kurumaz bence

kızlar yeni doğan bebişler yıkanırken sabun şampuan vs kullancak mıyız?
Canım şampuana gerek yok başta çokta önerilmiyor onun yerine sebamed sabun kullanabilirsin. Süngerle sürtüp vücudunu elinle sürtüp de başını hafif sabunlarsın yeter.
Canım illaki losyon şart duştan sonra. Bebekler ilk iki sene kendi vücut yağını dengeleyemiyor kuruma vs olabiliyor. Birde bebe yağı gerekli gaz masajı için.
Bebekler rutini çok sever hergün aynı şeylerin yapılması alışkanlık kazandırır. Mesela gece uykusu öncesi yatakodasında hafif loş ışıkta masaj yaparsan bi süre sonra uykuya geçmesi gerektiğini öğrenir ve uyuması geceleri daha uzun uyuması sağlanır.
Bana bi arkadaşım doktorun önerisiyle kantoron özlü bi pişik kremi ve onun setini önermişti. Allahtan stoklu değil her birinden birer tane aldım. Yağı losyonu vücut kremi şampuanı pişik kremi vs. Hiç iyi gelmedi aksine pişik olmayan çocuğu pişik yaptı. Vücudu kızardı. Direk sebamed e döndüm. Sebamed iyi ama vücut losyonu pikmenti az gibi geliyor bana yoğunluğu pek yok. Kızıma mustela alcam şimdi bebişe de mustela düşünüyorum
Sende stoklu gitme istersen birer tane al dursun baktın iyi bi sıkıntı yok ozaman fazla fazla alırsın her bebeğin teni bir olmuyor

Erkek mi bebiş erkeklerde daha çok olduğunu duymuştum ama genelde geçici diyorlar

Mustelanin sampuanini almıştım ama bir kısım temiz içerikli derken bir kısım değil diyor o yüzden emin olamamistim yağ vs almamıştım. Masaj olayı çok güzelmiş ama. Ben de rutin oluşturmak istiyorum bebeğime,yazın çok sıcak olduğu için her akşam banyo yaptırsam rahatlar uyuması gerektiğini de anlar diye düşündüm yağ ile de masaj yaparsam iyice rahatlar

Ben bunu aldım kuzum

Eklentiler

• 2C9ECE29-E2B1-4D24-AA8F-7CC1087A26F4.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…