2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Tepkisiz eşim bana benzemesinden taraf zaten ama bilemedim yinede
Yaaa benim bebenin ayak parmağı kaynanama benziyor krize girdim bu kadarı olamaz ya greek ayak diyorlar ayak işaret parmağı baş parmağından büyük bizim sülalede yok aynı kaynanam ya insan istemeyince burnunun dibinde bitiyormuş

Ben tüm bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum pişik kremi sudocrem tercih ederim geri kalan şampuanı vücut sabunu en güvenilir mustela geliyor bana da

Ben tüm bakım ürünlerini mustela almayı düşünüyorum pişik kremi sudocrem tercih ederim geri kalan şampuanı vücut sabunu en güvenilir mustela geliyor bana da
ben de öyle almayı düşünüyorum ya bakalım daha almıcam ama son zamanlar alırım diye düşündüm

Bende yazın her akşam yaptırıyorum rutin oluyor çok ta rahat ediyor ama sonrasında iyi kremlemek gerekiyor kurumasın diye kışın haftada ikiye düşüyorum bu sefer haftada bire düştüm kuruma anca geçti. Ki 20 aylık hala kuruma oluyor.
Masaj kitap okuma vs rutinleri güzel oluyor hergün aynı kitabı oku aynı sözcükleri duymak hoşlarına gidiyor o kelimelere karşı bi aşinalık kazanıyorlar. Daha ufak bebek ne anlar derler ama cidden büyüdükçe ne anladığı çıkıyor ortaya
Birde gece gündüz ayrımı için gerekli bu rutinler. Geceyle gündüzü ne kadar çabuk anlayıp ayırırsa senin gece dinlenmelerin okadar çabuk olur. Doktor gece yatakodasında anne yanı beşiğinde yattığı için geceleri yatakodasında gündüzleri odasında odası yoksa salonda uyusun perdeleri komple kapatma ayrımı anlasın demişti. Tam olarak öyle yaptım kızımda geceleri yatakodasında gündüzleri odasında yatırdım çok kısa sürede gece gündüz ayrımını yaptı.

Bize Acıbadem hastanesi mustela set vermişti doğumda bebe şampuanı bebe yağı pişik kremi vs hepsini kullandık alerji yapmadı şükür ama temiz içerikli değil diyor influencer mühendisler bilemiyorum siveno incia minoris gibi markalar öneriliyor
Bende öyle düşünüyorum canım sudocrem den de herkes çok memnun pişik konusunda
Sudokremin de içeriği temiz değil canım

Pişik kremi için sudocream temiz içerikli değil diye gördüm canım, mustela temiz icerikliymis. Yukarıdaki mesajlarda bı Instagram postu vardı ya o kadının sayfasında hikâyelerinde var

Pişik kremi için sudocream temiz içerikli değil diye gördüm canım, mustela temiz icerikliymis. Yukarıdaki mesajlarda bı Instagram postu vardı ya o kadının sayfasında hikâyelerinde var
Tüm bebeklerde işe yarayan tek krem ama kuzenin bebeği en yakın örneği bebek hep pişik gezdi denemediği krem kalmadı sudocreme kadar valla pişik olmasından sürekli uğraşmaktansa kullanırım ben

Yaa harika bilgiler ben de anakucagi aldım her ne kadar bebeğim sallanmaya alismasin desek de uyumayan bebeklerin sonu hep sallamakla oluyor ben de anakucagini salona koyarım gün içinde hep onda uyuturum diye düşünmüştüm olması gerekenin bu olmasına da sevindim aynı kitapların okunmasindan hoşlandıklarını duymuştum. Kuzenim kitaplarındaki cümleleri ezbere biliyordu artık

Mustela sampuaninda peg var diye temiz içerikli değil demişler ama pişik kremini hep temiz diye gördüm canım baktım şimdi de

Tüm bebeklerde işe yarayan tek krem ama kuzenin bebeği en yakın örneği bebek hep pişik gezdi denemediği krem kalmadı sudocreme kadar valla pişik olmasından sürekli uğraşmaktansa kullanırım ben
Son çare olursa kullanılır tabii, ben temiz içeriklerden basliyim dedim

Kuzum hastane çantasına pişik kremi gerekli değil diye biliyorum zaten 1 gün kalıcaz 1 günde pişik olur mu ki hemen

Oda herzaman işe yaramıyor canım. Kızım pişik oldu neler denedim kantaron yağları filan yok geçmiyor vallahi acısını çekmesin dedim içeriğine filan bakmadan gidip aldım sudocrem. Hemen geçirdi gerçekten. Sonra aradan biraz zaman geçti yine pişik oldu sürdüm bu sefer geçirmedi o sıra da doktor kontrolü vardı daha çok popo tarafında piştiği kakadan kaynaklanmış pekmez pişiği olmuş pekmezi kes bi süre hakiki kantaron yağı sür dedi. Bu sefer de sudocrem değil kantaron yağı geçirdi. Artık pek pişik olmuyor ama olunca bi alt temizliğinde sudocrem bi alt temizliğinde kantaron yağı sürüyorum artık hangisi iyi gelirse diye pişiğin sebebinden idrardan mı kakadan mı olduğuna kadar değişiyor neyin iyi geleceği.
aynen o kitaplarda gören kelimelere çok aşina oluyorlar bi süre sonra
Beşiğin portatifse sabah salona akşam yatakodasına da taşıyabilirsin canım. Yemek temizlik filan esnasında da anakucağında takılır yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…