2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hep kaybediyorum her şeyi diye ben de defterime not aldım temiz içerikli pişik kremlerini
Ben bunları almıştım çok önerildiği temiz içerikli olduğu söyleniyor. Ama sanırım ilk başta bebek yağı ağır geliyormuş losyon kullanmak gerekiyormuş yine incia ya da ecowell bi losyon da alırım

Eklentiler

• IMG_4955.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4956.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_4957.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
Yatak odası üst katta salon alt katta canım o olay beni epeyi zorlar ben ana kucağı alt katta olur orada uyur ya da ben yemek yaparken falan orada durur diye almıştım gün içinde yatağında uyutmam gibi düşünmüştüm

Kız allah seni hiç gülesim yoktu bende bazen düşünmüyor degilim acaba benzer mi diye ama bi taraftan sevin işaret parmagının ayak baş parmagından uzun olması şanşlı olması anlmına geliyormuş inşallah senin bebişinden kaynanandan dolayı degilde şansından dolayı öyle olsun benimde öyle ayak parmagım ve gerçekten çok şanslıyım

İncia'yi favorilere attım ben de pişik kremi temiz içerikliymis bebek yağını henüz araştıramadım, aa losyona bakayım o zaman

Ooo ozaman uzun iş uğraşılmaz hergün indir çıkar onu. Aynen ilk dönem zaten dönmeyi filan bilmiyorlar anakucağıyla halledersin işi sonra yere bişey serer öyle uyutursun dönmeye başlayınca filan e Ozamana da büyümüş olur biraz zaten rahat olur yada ozamana kadar kendi sistemini oturtursun evde kullanım pratikliğine göre

Koltuğu açarım salonda olmadı,etrafına yastık koysam düşmesin yere diye olur herhalde bu bebiş işleri içine girdikçe karışıyor ya bissuru şey var

İnşallah öyle olur şanslı olur ya da tek çeken tarafı parmağı olur

ahahah sus kız çaktırma o ilk gördüğünde annelik duygusuyla aşk yaşadığın kısmı doğru ama dudakları kopkoyu yüzü gözü şiş kırmızı filan oluyor dediğin gibi ama bikaç gün içinde güzelleşiyorlar kızımın ilk doğduğu an ile birkaç saat sonraki anı bile bambaşka cidden

Ya bana hastane çantasına pişik kremi saçma geliyor. Bebek zaten yeni doğmuş olacak ve Allah nasip ederse çoğumuz emzircez ya da sağıp vercez. Anne sütü asitli vs değil pişik yapmazki. Zaten altını temizlicez sürekli. Ben ilk cocukta çantaya koyduğum gibi eve getirdim çoğu şeyi.

Ben hiç bilmiyorum lazım olur mu olmaz mı ama hastaneden verilen kagitta yazıyor pişik kremi

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum

Valla bence birinde sevmeyip gözüne bayan ne varsa onu yaşıyorsun benim de kızımın dudakları ağzı filan kaynanama çekmiş. Ayy ağzını gördükçe aklıma kaynanam geliyor. Kendi dünyamda kaynanamla tekrar tekrar kavga edipp sinir oluyorum. Bu defa hiç bişey düşünmüyorum Rabbim ağzı yüzü ve huyu en güzel hangimizse ona benzetsin

Kızlar bişey sorucam bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben bazen göbek deliği etrafında bazen daha aşağı da hissediyorum benim gibi aşağı da hisseden var mı aşağı da olunca tedirgin oluyorum
Benim de bazen çok aşağıda oluyor korkuyorum ama belli olmuyor bazen göbek deliği çevresinde oluyor zamanla çıkar yukarı.

Ben hiç bilmiyorum lazım olur mu olmaz mı ama hastaneden verilen kagitta yazıyor pişik kremi
Zaten alıcam almışken çantaya koyarım diyorsan başka tabi kuzum. Gereklilik açısından ben etrafımda daha görmedim hastanede pişik kremi ihtiyacı doğan birini. 1-2 günde hemen pişik olmuyor. Anne doğumun hemen öncesinde tabak tabakk asitli şeyler yemediyse ki zaten 1 damlayla doyucaklar yine de aklında kalacağına çantanda kalsın alıcaksın madem canım

Evet benn genellikle aşağıda hissediyorum hatta. Nadiren göbek deliği civarında hissediyorum.

Pişik kremi almayı düşünüyorum canım, o yüzden evde duracağına çantaya atarım dedim:)

Benimki hep aşagıda vajina üstünde resmen oraya vuruyor ve gerçektende aşagıdaydım dün ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…