2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
İşte bende bu sefer aynı fikirdeyim bende sleepy bio natural aldım onla başlıcam. Prima cidden çok pahalı hadi başta cildi hassas filan demiştim ama büyüdü yani artık değiştireyim diyorum yok olmuyor geçen 148 tane beze 1350 tl para verdim gereksiz pahalı geliyor.
E bebeğin temizleme pamuğunu kullandım ama ıslak mendilini kullanmadım onu pek bilmiyorum canım

kızlar prima temiz içerikli değil diyorlar. bezlerin içeriğini vs araştıran oldu mu hiç
Primada cildi alıştıran ve farklı markaya geçmeyi olumsuz etkileyen bi madde olduğunu duymuştum. Kendim de başka markaya geçemeyince doğru mu acaba diyorum. Birde özellikle erkek bebeklerde uzun süre kullanımda kısırlığa kadar gidebiliyor demişti bi arkadaş o maddeden dolayı. Kendisi 6 ay kullanıp değiştirdi. O ne kadar doğru nekadar yanlış onu bilemem tabi. Belkide hurafe. O kısım bana pek inandırıcı gelmedi.

Bende sleppy alıcam bez bi arkadaş natural olanı güzel demişti ama şimdi baktımda bio natural olanı çıkmış o daha mı iyi digerlerinde hep prima kullandım ama şuan gereksiz pahalı hemde israil malı diye almak istemiyorum

ay şu an doğru olmasa bile işkillendim ya. bionaturala aldık biz 2 paket. pişik falan yaparsa diye başka almadık. bi deneyelim diyoruz. olmadı baby turco. prima alırım diyordum ama yok vazgeçtim

Canım valla bende senin gibiyim primadan başka bezle alakalı pek bilgim yok. burda arkadaşlar bi konuşmuş bio natural iyi filan diye bende o an ondan esinlenip aldım. İnşallah elimde patlamaz
ay şu an doğru olmasa bile işkillendim ya. bionaturala aldık biz 2 paket. pişik falan yaparsa diye başka almadık. bi deneyelim diyoruz. olmadı baby turco. prima alırım diyordum ama yok vazgeçtim
valla dediğim gibi bana pek inandırıcı gelmedi o an kaynak sormak ta aklıma gelmedi nerden duydu öğrendi bilmiyorum. Markayı karalama durumu da olabilir ama tabi insana ya doğruysa kuşkusu geliyor. Bende bi 190 tane filan 1 numara aldım bio natural. Kızıma alıp elimde patlayan 5 numara natural var baya çok inşallah sleepyle devam ederiz.
Başka bi arkadaş ilk çocuk kızına prima ikinci çocuk oğluna ne bez bulduysa onu kullanıyor Şuan şok un markası filan. Primayla başlamayınca marka değiştirmek kolay diyor

Arkadaşlar feritinim 5 ti ferplex fol flokan şurup gbi içilen tüpçükler günde 1 tane içiyorum aradan bi iki ay geçti şimdi kan verdim 4 feritinim korktum bu ilaç işe yaramıo mu 4 çok düşük ne önerirsiniz hiç feritini bu kadar düşük olan varmı

Genetik mi seninki canım? ailede benim de anne tarafı öyle bende de vardı ama demir ilacı ve dodex iğnelerle düzeldi ben pekmez de içtim ama şimdi gebeliğimiz ilerledi pekmez gebelik şekerimizi etkileyebilir

Genetik mi seninki canım? ailede benim de anne tarafı öyle bende de vardı ama demir ilacı ve dodex iğnelerle düzeldi ben pekmez de içtim ama şimdi gebeliğimiz ilerledi pekmez gebelik şekerimizi etkileyebilir
Genetik değil daha önce 12 idi feritinim iyiydi aman aman yüksek değil di ama en azından normal sayılırdı hamilelikten bu napcam bilmiyorum moralim bozuldu iğne yicem muhtemelen bende korkuyorum senin kaçtı feritin kaça düşmüştü

Çok düşük canım benimde kanım 9 a düşmüştü 4. Ayımda doktorum 1 hafta ara ile demir serumu verdi ardından sabah akşam hapa devam ediyorum doktoruna danış istersen. Düşüklügü seni çok halsiz bırakır çarpıntı nefes zorlugu yapar

Dodex b12 değilmi benim feritin için kan iğnesi yada serumu gerek sanırım

Yapıyor yapmazmı 6 aydır evden çıkmadım

Ben ebebekten ıslak pamuk mendil aldım pamuk ve saf su var sadece içeriğinde çok beğendim onu ben ondan stoklamaya başladım
Bende e bebekten boş pamuk ve sleepynin saf sulu ıslak mendilinden aldım ilk etapta ne yapacağıma karar veremediğim için stok yapmamıştım ama senin dediğinden de alayım canım teşekkür ederim. Süreç içerisinde artık karar veririm hangi yoldan gideceğime

Aynen ilk olunca bir de artık kullandıkça denedikçe tecrübe edineceğiz

Kızlar bundan alan var mı? Ben alacağım sanırım çevremde kullananda görmüştüm çok rahat doğum sonrası için

Eklentiler

• IMG_2537.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…