2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
golden-snitch canım senin idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı dimi hangi değerden anlaşılıyor sonuçlarım çıktı da enfeksiyon olduğunu nasıl anlayacağımi bilmiyorum

Hangi marka almıştın ?
Markasını hatırlamıyorum 8 yıl oldu ama güzeldi işimi gördü ,4 ay önce doğum yapan kızkardeşime verdim ,artık doğum yapınca geri alırım ondan ...sezeryan olduğum için hemen taktırmamıştı doktor öyle hatırlıyorum ..bi de kıyafetlerin altına giydiğimiz toparlayıcı korseler de iş görür diye düşünüyorum onlardan da bikaç tane var bende,biraz toparladıktan sonra onları da kullanabilirim...

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için

Başından beri hiç pimpirikli bi hamile olmadım öyle her şeyi kafama takıp hayat tarzımı da komple değiştirmedim ama kendi adıma çizgilerim var dikkat ettiğim ve buna saygı duymamaları canımı sıktı. Evet tecrübe diye bir şey var ama bugün kuzenimin anne sütüyle doymadığına kanaat getirip unu kavurup verdiğinden bahseden anneanneme de tamam diyemem

Kızlar yarın annem beyinden bir operasyon geçirecek. Beynindeki damarda baloncuk varmis anjiyo ile iskem yapılacak. Bol bol dua eder misiniz?? Çok korkuyorum ve endişeliyim. Stresimi kontrol altinda tutamıyorum.

Kızlar yarın annem beyinden bir operasyon geçirecek. Beynindeki damarda baloncuk varmis anjiyo ile iskem yapılacak. Bol bol dua eder misiniz?? Çok korkuyorum ve endişeliyim. Stresimi kontrol altinda tutamıyorum.
Süreçleri çok kolay geçsin inşallah canım, dualarım annenle

İnşallah sorunsuz atlatır canım Allah şifa versin geçmiş olsun

Allahım şifa versin inşallah canım dualarım annenle hiç görmemiş gibi olsun

Normal gibi kesin görünüyor yani rahim ters diye tüpler ve yumurtalık lar ters oluyor mu
öyle bişey yok ters olma durumu rahimdeki
Halk arasında böyle bir Tabir var. Doktorlar bunu ters rahim olarak görmüyorlar bile. Doğuma ya da hamileliğe engel olarak da görülmüyor.

öyle bişey yok ters olma durumu rahimdeki
Halk arasında böyle bir Tabir var. Doktorlar bunu ters rahim olarak görmüyorlar bile. Doğuma ya da hamileliğe engel olarak da görülmüyor
Yani kesenin görünmeme gibi durumu yok.Bir de ters rahim kendiliğinden oluyor mu önemli sağlık sorunları dışında

Benim beşti maalesef iğnelerle düzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…