2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kesinlikle bende de ters rahim barmış sanırım dediğiniz gibi çok sık idrara çıkarım şimdi
Hamile kalınca daha fenayım mesela rahmin mesaneye daha yakın. Olması oluyor görseli
Paylaştım bi önceki
Cevapta. Bunu da şurdan anladım bir doktor söylemişti
Bana o kdar doktor gezen biri olarak. Sonra da heralde yanlış tanı diye üzerine düşmemiştim ama onu demeye gerek bile görmediklerini tüp bebekte transfer aşamasında öğrendim. İdrara sıkışık olarak aldıklarında benim idrara çok sıkışık olmamı istemediler çünkü rahim mesaneye yakın olunca o zaman hemşire söylemişti tekrar sizin rahminiz mesaneye yakın diye orda tekrar anlamıştım. Dediğiniz gibi doğal yolla kalan çok sizin gibi mesela Herhangi bir sorunu yoksa

Kesinlikle ters rahimli biri olarak ne adet ağrısı çekiyorum ne de başka bir sorun.. sadece usutursem adet dönemi ağrıyordu.. gebeligimde istediğim zaman oldu ve gebeliğe de engel değil ters rahim ismi korkunç sadece tek farkı rahmimiz bel tarafına doğru gidiyor one doğru gidecegine bu da gebeliğin ilerleyen haftalarında olması gereken yere geliyor.. kesinlikle o arkadaşınızın farklı sorunu var birde bende perde varmış o halde istediğim zaman oldu

Bilemiyorum ama bana söylediği bu sadece t rahimmi demişti ters mi emin olamıyorum suan. Gayet bilindik bir tüp bebek merkezinde tedavi süreclerini yaşadı bir yanlışlık olduğunu da zannetmiyorum.

Sizin dediğiniz t rahim olabilir.
Çünkü ters rahim gebeliğe engel değil. Benimde rahimim ters. 3.çocuğum olacak
Evet olabilir zaten t mi ters mi demişti emin olamıyorum. Ama bu durumlardan biriydi ve ameliyatını da oldu

Doğrudur. Ters değil de t de olabilir telaffuz olarak birbirlerine benzediği için karıştırıyor olabilirim.
Ama rahim filmi cekildiği halde daha önceki tedavilerinde böyle bir durumdan bahsetmemiş doktoru. Geçtiğimiz sene başladıgı tedavide farketmiş doktor. Bunca zaman nasıl farkedilmedi vs diye söylemleri de olmuş hatta

Kizlar mide yanmasindan helak oldum ben yaa rennie ve gaviscon dedi doktor ama banamisin demiyor..onerileriz varsa hayir demem...

Olabilir tabi gözden kaçırıyorlar bazen.

Bilemiyorum ama bana söylediği bu sadece t rahimmi demişti ters mi emin olamıyorum suan. Gayet bilindik bir tüp bebek merkezinde tedavi süreclerini yaşadı bir yanlışlık olduğunu da zannetmiyorum.
T rahim hakkında bir fikrim yok açıkçası belki de t rahimdir. Ama ters rahmin gebelikle ilgili bir ilgisi yok, sadece rahim olması gerektiği yönde değil de ters yönde. Belki de t rahimdir bilmiyorum onu o yüzden yorum yapamıyorum o konuda

Kızlar bende grip oldum maalesef o kadar sakınmama rağmen kanımda mikrop çıktı antibiyotik ve bir çok vitamin verdi doktor bebiş iyi ama antibiyotik kullanmak tedirgin ediyor beni bebiş 708 gram olmuş 23+2 deyiz ilk defa yüzünüde gösterdi bir yandan içim rahatladı görünce ama crp 35 çıktı kan değerlerimde düşmüş biz hastalığa alışkını da miniğime zarar gelir diye aklım çıkıyor

Benim de vajinaya doğru sanki ayakları aşağıda baya belli yani.
Geçen hafta benim de makatta böyle ani zonklama gibi desem yani anlattığın gibi benzer şeyi hissediyordum sonra basur ile tanıştım birkaç haftaya iyice yukarda hissederiz diye umuyorum

Kızlar yarın annem beyinden bir operasyon geçirecek. Beynindeki damarda baloncuk varmis anjiyo ile iskem yapılacak. Bol bol dua eder misiniz?? Çok korkuyorum ve endişeliyim. Stresimi kontrol altinda tutamıyorum.
Rabbim acil şifalar versin,acısını yaşatmasın...
Aklıma bi tek kas ağrısı geliyor,eğer sürekli tekrar eden bi durum yoksa soğuklarda yada üşüttüğümüz zaman olan kas ağrısı olabilir,geçici bir durumdur inşallah korkma...

Ben 1 ayda 2 defa idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım. Kadın doğum doktorumda sorun olmayacağını söyledi. Bu süreçte günlük olarak kivi ve havuç yememi önerdi.

Canım o dediğin ağrı bende de geçenlerde gün boyunca geçmedi. Sanırım sağ tarafımla çok eşya tuttum taşıdım iş yaptım ondan oldu ertesi gün o elimle hiç bir şeye dokunmadım ara ara masaj yaptım bol bol dinlendim sende yarın sağ elinle pek bir şey yapma zorlama inşallah geçer birde büyüyor göğüsler bir anda sanırım vücut adapte olurken ağrı olarak tepki veriyor bence normal inşallah yarına geçer

Evet katılıyorum. Kızımda prima hariç bütün bezleri rahatlıkla kullanmıştım en son bimden alıyodum. Bilerek prima almıyodum. Çünkü prima kullanan bi tanıdığım başka beze geçince cocuk pişiyodu. Mecburen bezi bırakana kadar prima kullandılar. Primayla başlayanların başka beze geçemediği olayı yaklaşık 8 sene önce de aynıymış işte

Tekmeler sertleşiyor başta çok duygusaldı minik minik ama artık korkuyorum sanki anlamadım. İrkiliyorum her vurduğunda ve panikliyorum yürümeye başlıyorum. Çok garip bir his Sizlerin nasıl?
Bu akşam koltukta uzanmış eşimle konuşurken sol tarafıma bir tekme yemişimki ilk defa tekmesine canım yandıda sesli tepki verdim ama şöyle düşündüm maşallah büyüyolar güçleniyorlar demekki yoksa hissedemezdim ağrıyı. Tekmesiyle canım yandı diye Mutlu oldum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…