Bendede olmuştu tek taraflı geçen haftalarda canımKızlar ya sabahtan beri hiç durmadan sağ göğüsümün sağ tarafına bıçak saplanır gibi sızı giriyor. Genel olarak bi göğüs hassasiyeti var tamam ama bu sızı tek taraflı tek yönde. Nedeni hakkında aklıma bişey gelmiyor. Halk arasında yel girme durumu var ya öyle bişey mi dicem de öyle gibi de değil. Sürekli sancısından hayat kalitem düştü bugün. Fikri olan varmı
Bebek sürekli hareket halinde sanırım çünkü ben karnımın iki kenarinda da hissediyorum vajina tarafında da hissediyorum ama özellikle son 1 haftadır bazı tekmeler daha içeride işte karnıma değil de organlara doğru vuruyor sankiBenim de vajinaya doğru sanki ayakları aşağıda baya belli yani.
Geçen hafta benim de makatta böyle ani zonklama gibi desem yani anlattığın gibi benzer şeyi hissediyordum sonra basur ile tanıştımbirkaç haftaya iyice yukarda hissederiz diye umuyorum
Harika çok sevindim canım, çok geçmiş olsungolden-snitch I ImaginaryLife Kardelenzey Kızlar doktorum ilaç kullanacak kadar olmadığını söyledi bol su iç dedi
Aynen canım su kurtarıcı oluyor zaten ılerleyıp ılerlemedıgını anlarsın suyla atarsın ama oyle 3 lıtre falan degıl mesela bugun 5 ı bulgolden-snitch I ImaginaryLife Kardelenzey Kızlar doktorum ilaç kullanacak kadar olmadığını söyledi bol su iç dedi
Canım o durum bi süre bende de oldu ama enfeksiyonum vardı serklajım var magnezyum içiyorum baya faydasını gördüm yarında randevun varmış doktora sorarsın rahim ağzını olcturursun bence bısey yoktur burda cogu kısıde yasandı bu durumlarKızlar günaydın herkeseben uykusu kaçık olarak güne başladım. Biraz fazla hareketli bir hafta geçiriyorum. Hem evde hem de dışarıda işlerim var halletmem gereken onlarla uğraşıyorum. Biraz fazla yoruluyorum. Belki işlerle alakalı değildir evham yapıyorumdur ama kasıklarıma özellikle geceleri ağrı giriyor kasılma gibi batma gibi. Hatta gece lavaboya gittiğimde de aynı ağrıları hissediyorum. Anneme sordum rahim genişliyordur ondan olabilir dedi. Çarşamba randevum var. Dayanamadım netten biraz araştırma yaptım yapmaz olaydım. İçim daha da çok daraldı. Sizlerde de oluyor mu bu durum benim en baştan beri vardı kasık ağrılarım batmalarım doktor normal demişti, ama sanki bu ara çok arttı gibi geliyor
Sağol canimHarika çok sevindim canım, çok geçmiş olsun
Tamam canım denicemAynen canım su kurtarıcı oluyor zaten ılerleyıp ılerlemedıgını anlarsın suyla atarsın ama oyle 3 lıtre falan degıl mesela bugun 5 ı bul
Aynen canım bak dut kurusu çayıda baya baya iyi iki gün içsen kuruturSağol canim
Tamam canım denicem
Ay yok ben Kayserideyim ama aynı içiLokasyonunuz umraniye,cakmak ise neden olmasin:)
Artık böyle isimler konuyor aslında sorun olacağını sanmıyorum canım içine nasıl siniyorsa öyle yap :) ben tercih etmezdim ama tercih edene de saygı duyuyorumKızlarım günaydın kızımın adını Mavi koymak istiyorum ama cevredende olumsuz yorum alıyorum sızce hata mı bu ısmı koymak
Ben terleyip soğuyunca öyle oluyor canım özellikle geceleri terliyorum sabah ağrıyor ama gün içinde geçiyorduKızlar ya sabahtan beri hiç durmadan sağ göğüsümün sağ tarafına bıçak saplanır gibi sızı giriyor. Genel olarak bi göğüs hassasiyeti var tamam ama bu sızı tek taraflı tek yönde. Nedeni hakkında aklıma bişey gelmiyor. Halk arasında yel girme durumu var ya öyle bişey mi dicem de öyle gibi de değil. Sürekli sancısından hayat kalitem düştü bugün. Fikri olan varmı
Rabbim acil şifalar versin,acısını yaşatmasın...
Aklıma bi tek kas ağrısı geliyor,eğer sürekli tekrar eden bi durum yoksa soğuklarda yada üşüttüğümüz zaman olan kas ağrısı olabilir,geçici bir durumdur inşallah korkma...
Aynen kızlar bende genelde sağ elimi kullanıyorum o bi çeşit kas ağrısı yapmış olabilir. Şimdi sabahtan beri bişey yok ama aşırı kötüydü dün nefesimi kesecek derecede akşama kadar da sürdü inşallah bugün tekrarlamazCanım o dediğin ağrı bende de geçenlerde gün boyunca geçmedi. Sanırım sağ tarafımla çok eşya tuttum taşıdım iş yaptım ondan oldu ertesi gün o elimle hiç bir şeye dokunmadım ara ara masaj yaptım bol bol dinlendim sende yarın sağ elinle pek bir şey yapma zorlama inşallah geçerbirde büyüyor göğüsler bir anda sanırım vücut adapte olurken ağrı olarak tepki veriyor bence normal inşallah yarına geçer
Kalkarken yan yatış pozisyonunda kalkmaya çalışınca daha rahat oluyor sanki kilo hakkım benim de 5 kaldı artık protein olarak beslenmeye çalışcamKızlar benim karnım birden epey büyüdü, uzanınca bir yere tutunmadan kalkamıyorum eğer kalkarsam da karnıma bir ağrı saplanıyor birkaç saat öyle acı içinde kıvranıyorum. Soldan sağa sağdan sola dönerken bile zorlanıyorum. Daha erken sanki bunlar için. Acaba kilom bir tık fazla olduğu için mi böyle oldu. Oğlumda 78 ile doğuma gitmiştim şu an 75 kilo olmuşum yani 8 kilo almışım toplam. 80 e kadar hakkım vardı ama 3.5 ayda 5 kilo almak ütopik mi bilemedim. Gerçi oğlumda da 7 aydan sonra hiç almamıştım kilo ama bilemiyorum. Artık tartıya çıkınca göbeğimden rakamları göremiyorum mesela o derece oldu
Demekki gerçekten primanın içindeki etken maddeden kaynaklı bu durum. Bende değiştirmeye kalkınca pişik yapmıştı lastikler yırtmıştı çocuğun bacaklarını filan 3 günde geri döndüm primaya. Bu bebişte akıllandım prima almıcam sleepy sevmezsem başka beze geçerimEvet katılıyorum. Kızımda prima hariç bütün bezleri rahatlıkla kullanmıştım en son bimden alıyodum. Bilerek prima almıyodum. Çünkü prima kullanan bi tanıdığım başka beze geçince cocuk pişiyodu. Mecburen bezi bırakana kadar prima kullandılar. Primayla başlayanların başka beze geçemediği olayı yaklaşık 8 sene önce de aynıymış işte
Bugün daha iyiyim inşallah tekrarlamaz bir gün sürüyor anladığım kadarıylaBendede olmuştu tek taraflı geçen haftalarda canım
bende gece iyi gün içinde en üst düzeye çıktı cidden nefes almada bile batar durumdaydı bugün geçti inşallah tekrarlamaz hep bi sızı şeklinde dolaşmak rahatsızlık veriyorBen terleyip soğuyunca öyle oluyor canım özellikle geceleri terliyorum sabah ağrıyor ama gün içinde geçiyordu
Canım biz haftasonları gezi amaçlı gidiyoruz Farklı şehirlere 1-1bucuk saat hiç durmadan kullanıyorum eşim kızımla ilgileniyor arkada. Bi sıkıntı yaşamadım şükür.Kızlar bir de ben annemlere gideceğim 3.5 saatlik bir yol. Normalde oğlumla ikimiz gidiyorduk ben kullanıyorum arabayı, bir kez falan mola veriyorduk, şimdi bir sıkıntı olur mu acaba? Eşimi beklersek hafta sonuna kalacak beklemek de istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?