2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bendede olmuştu tek taraflı geçen haftalarda canım

Kızlar günaydın herkese ben uykusu kaçık olarak güne başladım. Biraz fazla hareketli bir hafta geçiriyorum. Hem evde hem de dışarıda işlerim var halletmem gereken onlarla uğraşıyorum. Biraz fazla yoruluyorum. Belki işlerle alakalı değildir evham yapıyorumdur ama kasıklarıma özellikle geceleri ağrı giriyor kasılma gibi batma gibi. Hatta gece lavaboya gittiğimde de aynı ağrıları hissediyorum. Anneme sordum rahim genişliyordur ondan olabilir dedi. Çarşamba randevum var. Dayanamadım netten biraz araştırma yaptım yapmaz olaydım. İçim daha da çok daraldı. Sizlerde de oluyor mu bu durum benim en baştan beri vardı kasık ağrılarım batmalarım doktor normal demişti, ama sanki bu ara çok arttı gibi geliyor

Günaydınn şu minik ayaklarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum en yakın arkadaşım dün doğum yaptı artık iyice sabırsızlanıyorum

Eklentiler

• IMG_4083.webp
    12 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4084.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 57
Bebek sürekli hareket halinde sanırım çünkü ben karnımın iki kenarinda da hissediyorum vajina tarafında da hissediyorum ama özellikle son 1 haftadır bazı tekmeler daha içeride işte karnıma değil de organlara doğru vuruyor sanki

Canım o durum bi süre bende de oldu ama enfeksiyonum vardı serklajım var magnezyum içiyorum baya faydasını gördüm yarında randevun varmış doktora sorarsın rahim ağzını olcturursun bence bısey yoktur burda cogu kısıde yasandı bu durumlar

Kızlarım günaydın kızımın adını Mavi koymak istiyorum ama cevredende olumsuz yorum alıyorum sızce hata mı bu ısmı koymak

Kızlarım günaydın kızımın adını Mavi koymak istiyorum ama cevredende olumsuz yorum alıyorum sızce hata mı bu ısmı koymak
Artık böyle isimler konuyor aslında sorun olacağını sanmıyorum canım içine nasıl siniyorsa öyle yap :) ben tercih etmezdim ama tercih edene de saygı duyuyorum

Ben terleyip soğuyunca öyle oluyor canım özellikle geceleri terliyorum sabah ağrıyor ama gün içinde geçiyordu

Kızlar benim karnım birden epey büyüdü, uzanınca bir yere tutunmadan kalkamıyorum eğer kalkarsam da karnıma bir ağrı saplanıyor birkaç saat öyle acı içinde kıvranıyorum. Soldan sağa sağdan sola dönerken bile zorlanıyorum. Daha erken sanki bunlar için. Acaba kilom bir tık fazla olduğu için mi böyle oldu. Oğlumda 78 ile doğuma gitmiştim şu an 75 kilo olmuşum yani 8 kilo almışım toplam. 80 e kadar hakkım vardı ama 3.5 ayda 5 kilo almak ütopik mi bilemedim. Gerçi oğlumda da 7 aydan sonra hiç almamıştım kilo ama bilemiyorum. Artık tartıya çıkınca göbeğimden rakamları göremiyorum mesela o derece oldu

Kızlar bir de ben annemlere gideceğim 3.5 saatlik bir yol. Normalde oğlumla ikimiz gidiyorduk ben kullanıyorum arabayı, bir kez falan mola veriyorduk, şimdi bir sıkıntı olur mu acaba? Eşimi beklersek hafta sonuna kalacak beklemek de istemiyorum.

Aynen kızlar bende genelde sağ elimi kullanıyorum o bi çeşit kas ağrısı yapmış olabilir. Şimdi sabahtan beri bişey yok ama aşırı kötüydü dün nefesimi kesecek derecede akşama kadar da sürdü inşallah bugün tekrarlamaz

Kalkarken yan yatış pozisyonunda kalkmaya çalışınca daha rahat oluyor sanki kilo hakkım benim de 5 kaldı artık protein olarak beslenmeye çalışcam çikolataya dayanamıyorum ya

Demekki gerçekten primanın içindeki etken maddeden kaynaklı bu durum. Bende değiştirmeye kalkınca pişik yapmıştı lastikler yırtmıştı çocuğun bacaklarını filan 3 günde geri döndüm primaya. Bu bebişte akıllandım prima almıcam sleepy sevmezsem başka beze geçerim
Bendede olmuştu tek taraflı geçen haftalarda canım
Bugün daha iyiyim inşallah tekrarlamaz bir gün sürüyor anladığım kadarıyla
Ben terleyip soğuyunca öyle oluyor canım özellikle geceleri terliyorum sabah ağrıyor ama gün içinde geçiyordu
bende gece iyi gün içinde en üst düzeye çıktı cidden nefes almada bile batar durumdaydı bugün geçti inşallah tekrarlamaz hep bi sızı şeklinde dolaşmak rahatsızlık veriyor

Ya sizce Asel Ada nasıl duruyor isim olarak hala isim konusunda kararsızız dışardan bir göz olarak fikir belirtir misiniz

Canım biz haftasonları gezi amaçlı gidiyoruz Farklı şehirlere 1-1bucuk saat hiç durmadan kullanıyorum eşim kızımla ilgileniyor arkada. Bi sıkıntı yaşamadım şükür.
Senin yol daha uzun bide tek şöförsün. Zaten eşinde götürse artık daha sık mola vermeniz gerekecek inip yürümen ayaklarını açman pozisyonunu değiştirmen için. Daha sık mola vererek yine oğlunla gidebilirsin gibi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…