2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Onu geçen bende yazdım kiloya bağladım durumumuz aynı ama zayıf arkadaşlarda da durum aynı kilodan değil göbekten dediler bana da erken geldi ama busefer de göbeğim cidden çok çıktı mutfak tezgahına tam yanaşamıyorum
Bide o kramp gibi karına saplanan ağrı bende de oluyor ama bir kaç saniyede geçiyor uzun sürmüyor

Benim de oylee daha şimdiden eşimden destek istiyorum kalkarken çünkü yuvarlanıyor gibi oluyorum son 2-3 haftadır da donerken ters bir hareket olduysa karnıma kramplar giriyor aciyor ilk gebeligim olduğu için kalan 3 ayı hayal bile edemedim şimdiden yatmak kalkmak zorlaştı

Kızlarım günaydın kızımın adını Mavi koymak istiyorum ama cevredende olumsuz yorum alıyorum sızce hata mı bu ısmı koymak
Mavi çok güzel isim ama şu akran zorbalığı denen şey çocukları mahvediyor. İlla o isimlerle dalga geçilecek bütün renkleri sıralarlar mavi demek yerine.

Mavi çok güzel isim ama şu akran zorbalığı denen şey çocukları mahvediyor. İlla o isimlerle dalga geçilecek bütün renkleri sıralarlar mavi demek yerine.
Ayy bunuda düşündük eşimle en cok bu bızı etkiliyor

her iki isimde ayrı ayrı çok güzel ikiside iddealı isimler .Bir tanesini seçip yanına daha farklı bir isim konulabilir diye düşündüm.
Ya tek isimden yanayım ben ama isim kısa olursa ikisi aynı anda söylenecek iki isim koyarız dedim de bilmiyorum en zoru da buymuş herhalde

Saatte bir mola versen sıkıntı olmaz bence canım, bir benzin istasyonuna girersiniz şöyle 10 dk turlarsin açılır bacakların falan, sonra devam edersiniz

Ya tek isimden yanayım ben ama isim kısa olursa ikisi aynı anda söylenecek iki isim koyarız dedim de bilmiyorum en zoru da buymuş herhalde
Evet canım isim konusu gerçekten çok zor. Bizde daha netleştiremedik ,isim bulan arkadaşlar sizler neler koyacaksınız yazarsanız bizim gibi karar süresinde olanlarada yardımcı olmuş olursunuz.

Evet canım isim konusu gerçekten çok zor. Bizde daha netleştiremedik ,isim bulan arkadaşlar sizler neler koyacaksınız yazarsanız bizim gibi karar süresinde olanlarada yardımcı olmuş olursunuz.
Aynen aslında çok mantıklı ismini netleştirenler yazsa ya da beğendiği önerdiği isimler varsa ne güzel olur

Kızlar anne bebek çantasını aldınız mı aldıysanız nasıl birşey aldınız ben hayla karar veremedim

Ya sizce Asel Ada nasıl duruyor isim olarak hala isim konusunda kararsızız dışardan bir göz olarak fikir belirtir misiniz
İkisi de ayrı ayrı güzel bence ama bir arada söylemesi zor gibi geldi bana, yine de sizin kararınız canım
Yaa neden böyle olduk acaba sürekli nefes nefeseyim zaten, tansiyonum da daha çok düşüyor 7 ye 5 çıktı geçen gün, normalde 9-6 civarında oluyordu. Giyinip soyunmak yatmak kalkmak hepsi zor valla, daha 3.5 ayım var benim, Allah yardımcımız olsun
Ben Nil koyacağım, oğlumun adı da Alp. Üç harfli tek heceli tek isim istedik. Nil ve Ada arasında kalıp Ada çok var etrafımızda diye Nil’i seçtik

Canım ben de anneme gittim 4 saatlik yol ama arabayı evde bıraktım gözüm kesmedi otobanda şimdi ne olur ne olmaz Allah korusun otobüse bindim. Ama ben hiç şehirlerarası sürmedim onun da etkisi var hep şehir içinde kullanıyorum

Mavi ismi kulağa çok hoş geliyor söylerken
Evet canım hem kulağa hoş geliyor hem eşimle askımızın sembolu gıbı gorduk hep esım bıle mavısım dıye kayıtlı acaba baska yerlerde ısım aramasak mı dedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…