2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şehir içinde kullaniyorsan şehirler arası çok rahat kullanırsın canım:) ışık trafik derdi olmuyor bir de otoban çok rahat gidersin ama hamilelik dönemi tabii stres yapmaman gerek otobüs en garantisi olmus

Şehir içinde kullaniyorsan şehirler arası çok rahat kullanırsın canım:) ışık trafik derdi olmuyor bir de otoban çok rahat gidersin ama hamilelik dönemi tabii stres yapmaman gerek otobüs en garantisi olmus
Ben bir defa kestirme oluyor diye otobanı kullandım avmye dönüş için. İki tırın arasında kalıyordum yazık onlar da bayağı korktu ben zaten korkudan mahvoldum o günden beridir asla otobana giremedim korkudan hele şimdi hamileyken girmeden kaza yaparım diye beyin kodlamış beni

Evet canım hem kulağa hoş geliyor hem eşimle askımızın sembolu gıbı gorduk hep esım bıle mavısım dıye kayıtlı acaba baska yerlerde ısım aramasak mı dedık
Artık koyuluyor bence çocuk büyüyüne kadar bu isim normalleşir hem de anısı bir manası olan bir isim

sizinki de çok güzelmiş alt açma örtüsü falan da var ben kararsızım ya acaba sırt çantası mı alsam yoksa yandan takmalı mı karar veremedim

sizinki de çok güzelmiş alt açma örtüsü falan da var ben kararsızım ya acaba sırt çantası mı alsam yoksa yandan takmalı mı karar veremedim
Bu ürünün yorumları çok iyiydi. Çok bölmeli her yerinde gözü var bence tek eksiği arka alt kısımdan açılan bir fermuar gözü yok. Onun dışında anne bebek çantasıyım diye bağırmıyor da :) Ben günlük hayatta da yandan takamıyorum sürekli omzumdan düşüyor hele bir de çanta dolu olursa omzum ağrır diye düşündüm gerçi bebek arabasına koyuyorlar genelde ama sırt çantası bana daha kullanışlı geldi nasıl kolaylık olursa size de tercih sizin.

Bende aynı durumu yaşıyorum kaşık ağrısı baştan beridir var

Aay aman boşver o zaman canım hiç gerek yok hamileliği bı atlatalim sonrasında bakarsın şehirlerarasına :)

Artık göbeğimi içime cekemiyorum dün mağazada dar yerden geçerim sandım geçemedim çok komikti gerçekten yukarı çıkıyor minnoslar
Aay geçen ben de dar bı yerden geçerken yan dönerek geçmeye çalıştım, eşim diyor ki sen artık yan dönerek geçmeye çalışma gobusten dolayı yan dönünce daha da sıkışmış oluyosun

Şu sıralar salgın var ya toplu taşımaya binmeye cesaret edemedim. Ben normalde sürüyorum zaten ama hamileyken ve yanımda kimse yokken bir şey olursa naparım diye düşündüm. Sağ Salim gider geliriz inşallah.

Evet canım haklısın ben asla cesaret edemedim ama maalesef salgın var gerçekten sağ Salim git gel inşallah

Artık göbeğimi içime cekemiyorum dün mağazada dar yerden geçerim sandım geçemedim çok komikti gerçekten yukarı çıkıyor minnoslar
Ayy çok komikleşiyoruz bende karnımı o kadar koruyorum kı bıyere degecek dıye odum kopuyor sankı degse ağrıyacak gıbı

Benimde en başından beri sağ tarafımda batmalar oluyor. Hatta son dönemde her gün olmaya başladı sadece batma değil ağrı da oluyor. Doktorum en son bana da normal demişti ama bu kadar sık değildi ve üzerinden baya zaman geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…