2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O yüzden akran zorbaligi olmaz gibi geliyor bana çocuklar da aşina olacağı için
Akran zorbalığı yine de oluyor canım çocuklar ne yapıp edip buluyorlar. Kızıma incir diyende var incik diyende han dan da bu sebeple vazgeçtim onun sıkıntısı daha fazla olur diye. Bakalım kaana ne bulacaklar.
Ama bence mavi çok güzel bi isim Kardelenzey

Aay İnci'ye de laf etmezsin ama çocuklar bazen çok garip

Ay ınsallah onlra yakısan bı ısım bulabılırız canım dedıgın gıbı bısekılde bulunacak eşim mihrayada mihri derler kısaltırlar dıyor

Tamam teşekkür ederim

Kaana kan derler sen yumuşak ğ koy araya

Canım sen şeker sonucunu doktorunla görüşmüş müydün atladım mı orayı yoksa konuştuk da unuttum mu golden-snitch
Attım sonucu canım ama doktorum bu açlık şekerin dedi, diğer sonuçlar çıkınca da atarsın dedi diğer sonuçlar çıkmadı bir türlü hastaneyi arayacağım artık sistemlerinde bir sıkıntı var sanıyorum çünkü sonuçlar sistemlerine de düşmüyor enabizdan baktım o da tam değil anlamadım

Evet bana da sadece açlık gibi gelmişti. Aaa nasıl çıkmaz bu zamana kadar ya. Hayret bi şey. İnşallah tekrar istemez testi senin başına daha önce de öyle bi şey gelmişti dimi

Evet bana da sadece açlık gibi gelmişti. Aaa nasıl çıkmaz bu zamana kadar ya. Hayret bi şey. İnşallah tekrar istemez testi senin başına daha önce de öyle bi şey gelmişti dimi
O sağlık ocagiydi bu sefer bir daha isterlerse olay çıkartırım şeker olcturmek zor çünkü aç kalma, bekleme vs çok fazla durumu oluyor. Hastaneyi aradım mailinize gondercez dediler bakalım

Bugün kontrolüm vardı benim bebek yan yatıyor solda kafası sağda da poposu ayaklarını kafasının yanına çekmişti yan durduğu için doktor yanlarda çok fazla gerilme hissedebilirsin zamanla döner dedi

Bugün kontrolüm vardı benim bebek yan yatıyor solda kafası sağda da poposu ayaklarını kafasının yanına çekmişti yan durduğu için doktor yanlarda çok fazla gerilme hissedebilirsin zamanla döner dedi
Benim detaylıda falan öyleydi kafası solda sağda da ayakları vardı hatta ayaklarıyla yüzünü kapatmış genelde sağda solda hissediyorum ben de ama bazen vajina ve makata doğru bir baskı oluyor dönmüş oluyor galiba o zaman

Ay benım de bugun ılk defa kasıldı yani kasılmanın ne oldugunu ogrendım benım oncekıler kasılma degılmıs yan yatıyordum oynuyordu bıanda dondum sırt ustu mıdeme dogru topacık oldu kasıklarıma agrı vurdu 5 sanıye falan surdu hemen pozısyon duzelttım rahatladı yazık cocugum

Ben de dün ilk defa hissettim sırt üstü yatmistim tam kalkıyordum bebiş karnımın ortasında toplanmış. Ağrı olmadı bende ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…