2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Vurdugunda güzel de vuruyor he pat küt diyor
Ben böyle vuracagını zannetmıyordum daha yarım kılosun dıyorum son aylarda bızı baya tekmeleyecekler 1 haftadır hergun tekmelerını yıyorum genelde de hep aynı yere vuruyor artık acı hıssedıyorum barı baska yere vur dıyorum

Videonun asıl sahibi 35 mi 36 mi neydi yorumlar beni şoka soktu çok erken geldi bana. Herkes agirlasmaktan bahsetmiş. Yani ne bileyim makine yikiyacak sonuçta eşimden rica ederim asar, ütü masasını da koltuk hizasına getirip oturur ütülerim diye düşünüyorum. Zaten minicik kıyafetler ve çok da değiller. Bir de dediğin gibi kapalı alanda kalacaklar havasız koku olur bakteri olur bebisler için hassas davranirken daha sıkıntılı geldi erkenden hazırlamak bana da

Korkma kanama yoksa yada iki taraflı ağrımıyorsa benim 3 gün kesintisiz korkunç ağrım oldu sağda sonra elhamdülillah geçti
Ben kanama için hastanede yattım canım sonra evde tedaviyle devam ettik çok şükür 4 buçuk aylıkken tedaviyi bıraktık. Ama benim hep oluyor. Doktor da kanama yok ultrasonda da bi şey yok takılma diyor ama ben kendimi yormuyorum korkumdan.

Ben artık çözdüm soluma doğru yatarken arada gobegimin sağına soluna vuruyor ama daha çok sol kasiga doğru vuruyor, ayaktaysam karnımın alt kısmında hissediyorum otururken de genel olarak karnımın sağ tarafı arada da sol tarafına vuruyor baştaki minik pitlar gitti tabii artık kibarlık bitti bakalım daha 7de 8de daha net olur

Canım asıl o haftadan sonra doktor bızden aşırı derecede hareket ısteyecek yuruyus ısteyecek o zaman daha ıyı olur gıbı bılemedım ya erken doğumda inşallah olmaz

Arkadaşlar tedirgin olduğum bir konu var sağlıkçı arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim. Yardıma gelen abla yemeği aşırı tuzlu yapmış bende çok çok açtım biraz yedim sonra dedim ki bu böyle yenmiyor çok tuzlu pilav ekleyim de öyle yiyim tuzu dağılsın. Pilavla da bir kaç lokma yedikten sonra annemin hamileliğim başından beri tuzu azalt hamilelikte tehlikeli dediğini hatırladım ve yemeği bıraktım. Ama normal almam gerekenin çok üzerinde aldığımı düşünüyorum. Bir de sanki maden suyunda sodyum yokmuş gibi maden suyu içtim. İnternetten baktım çok tehlikeli yüksek tansiyon. Hemen tek seferde bu tehlikeler ortaya çıkar mı? Uyuyacağım korkudan uyuyamıyorum da Az önce eşiminde tansiyonu çıktı sanırım. Tansiyon aletimiz olmadığı için ölçemiyoruz da. Ay bu hamilelikte gerçekten bana bi şeyler oluyor akıl tutulması yaşıyorum bazen bilinçsizce davranıyorum. Bir de çok pimpirikliyimdir normalde ama bi şey oldu hamilelikte bana. Şu an bir fıkranın içindeymiş gibi hissediyorum

Tabı canım bakalım daha sen benden 4 hafta onceden gıdıyorsun daha cok hissediyorsundur

Canım gebelık tansıyonu olsa alet falan ıstemez belli ederdı diye dusunuyorum sen bıraz evham yapmışsın canım soda içerkende içine limon sık dengelesın bende tuzu azalttım baya bi ama tansıyondan ziyade ödem için inşallah bişey olmaz içini ferah tut yarın dengelersin bence

Evet evet eşime dedim dokun bı bebiş burada bak diye dokundu korkup elini çekti aay niye öyle oldu diye ayağa kalkınca düzeldi hemen sonra bir daha fark etmedim öyle bir toplanma
Bende çok sık oluyor sırt üstü yattığımda. Eşimde ilk dokunduğunda çok şaşırmıştı ama konuşup sevince harekete geçiyor değiştiriyor yönünü

Kızlar sivilce sorunu yaşayan var mı? Ben hamileliğimin başından beri bıktım usandım ergenliğimde böyle olmadı yüzüm. Geçer dedikçe daha da arttı çenem yanaklarım şakaklar alnım her yerim sivilce dolu ne yapabilirim ne iyi gelir ? Daha önce sivilceler için cildiye la roshe yıkama jeli vermişti onla yıkayıp nemlendirici sürüyorum bana mısın demiyor

Bende çok sık oluyor sırt üstü yattığımda. Eşimde ilk dokunduğunda çok şaşırmıştı ama konuşup sevince harekete geçiyor değiştiriyor yönünü
Sırt üstünü sevmiyor bebişler demekki birde benımkı baya hareket halındeydı ani dönünce korktu herhalde dedım uzuldum kı bide mıdeme yukarıya cıktı ıyıce kendını cektı

Sanki ellerim şişmiş gibi eşimde yüzün gözün dudakların şişmiş gibi hadi su iç falan dedikçe ben iyice tereddüt ettim. Bebişi zehirliyormuş ya yüksek tansiyon hemen bi yükselmeyle mi oluyor acaba kronik olunca mı? Bir de gebelik tansiyonunu nasıl hissedebilirdim nasıl belirtiler olurdu sen biliyor musun canım? Evham yaptığım konusuna gelince evet çok haklısın o yüzden buraya yazdım dedim kızlar kesin bir şeyler biliyorlardır artık kafamda kurmayım. Akşam 8den beri tereddüt içinde yaşıyorum

Canım bende de çıkacak aslında süreklı yerını yapıyor antibiyotik kullandıgımdan hemen sönüyor hatta benım agız kısmımda kücük küçük yara gıbı sıvılce cıkıyordu kız mı cınsıyetı

Canım benımde gecen hafta cok basım agrıdı suphelendım sureklı de olctum bısey cıkmadı bu haftada arada olcuyorum normal çıkıyor ebe anı kılo alımı demıstı ben bu ay cok kilo aldım evde sık sık olc demıstı bısey cıkmadı tansıyonun çıkarsa zaten bellı eder canım en azından baş ağrısı tıtreme tarzı doktorlar bılıyor ama canım kontrolde olctuklerınde anlıyorlarmış hem canım bızım elımız yuzumus ıllakı sısecek benımde sısıyor ama ne yapalım bazısı odemı vok topluypr bazısı az

Canım benimde ilk çıkmaya başladığında cildiyeye gittim kullandığım tüm ürünleri topladım dedim hangilerini kullanayım. Bana la roche ve biodermanın yıkama jellerini bıraktırdı. Biodermanın micellar suyunu verdi bir de krem yazdı takılma basit tut yeter bunlar dedi. Ama benimde çok arttı minik minik çıkıyor sürekli. Bir de dağıttım tüm temizleme jellerimi de doğuma kadar zamanı geçer diye. Annemin klasiğini yapacağım yakında hep bana dove ile yıka yüzünü gül suyu sür sonra da der

Erkek canım o cinsiyet teorileri asla tutmuyor ben 5 haftalıktım başladı aylardır böyleyim geçmiyor bitmiyor çok sıkıldım özgüvenimi kırıyor

Bioderma ve la roshe işe yaramadı mı yani canım sende de?

Canım benim hep düşük çıkıyordu tansiyonum eşim ödemi yemekten 2 saat sonra söyleyince dedim heralde kana karıştı artık tansiyonum da çıktı ödem bile tutturdu başımda sabahtan beri ağrıyor tansiyondan olup olmadığını anlayamam ama ellerim titremiyor bu biraz içimi rahatlattı. Bende çok kilo aldım birden ama kimse bana tansiyonunu ölç falan demedi. Zaten doktorum her seferinde tartmıyor bile bir kez tarttı sadece. Onda da ben tepki vermeseydim çok kilo almışım diye haberi bile olmayacaktı başlangıç kilomdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…