2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay 3 haftam kaldı o döneme girmeye sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Canım emin ol aşagıda olması daha sıkıntı her an çıkacakmış gibi hissediyorsun benim midem bomboş her hamileligimde böyle aşagıda oluyor

Eklentiler

• 516DA408-74E9-4482-814A-EC3C1B7CB8CC.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar dün azda olsa kanamam oldu hiç ağrım olmamasına rağmen idrarda kanda enfeksiyon çıktı bebeğe baktılar iyi her şey ama çok korktum hiç kalabalığa girmem ortak tuvalet kullanmam nasıl oldu anlamadım korkudan gece uyuyamadım Allahtan bebişin hareketini hissediyorum ama aklı gidiyor insanın

Canım zaten magazalarda hep standart farklı bişe istiyorsan internetten alacaksın. Ben e bebekten 2 hastane çıkışı bir tulum aldım aynı gibi sadece renk farkı var bak bunlarıda internetten aldım cicili bicili

Eklentiler

• 180945E8-D4AD-48DD-B45F-DD8E065DFCE7.webp
    76,7 KB · Görüntüleme: 82
Canım emin ol aşagıda olması daha sıkıntı her an çıkacakmış gibi hissediyorsun benim midem bomboş her hamileligimde böyle aşagıda oluyor
Oof her türlüsü zor bu durumun sanırım benim organlar hep göğsümün altında toplanmış gibi hissediyorum 3 ay sabretcez artık canım

Canım çok geçmiş olsun bu haftalarda neredeyse hepimizde oldu bu enfeksiyon ya ben de çok dikkat ederim zaten evden çalışıyorum haftasonu harici de dışarıda çok çıkmam başka tuvaletleri çok nadir kullanıyorum ama yine enfeksiyon oldu. Her şey etkiliyor idrar tutmak vs de. Sen yine dikkat et, ben çamaşırlarımı ütülüyorum artık. Her akşam da değiştiriyorum. Akıntılar fazla ped de kullanamıyoruz enfeksiyon olmak çok kolay gibi bizim icin

Link gelir ne oluyor ki hiç duymadım
Koleksiyona ürünü ekliyorsun. Koleksiyonun bağlantısını paylaşıyorsun. Karşı tarafta o koleksiyondan sepete ekleme yapıp sipariş verince koleksiyonu hazırlayan kişiye hepsi para geliyor.
Eşimin hesabında premium var. Oradan koleksiyon yapıyom. Benden de sipariş veriyorum. Geçen 400 tl kazandık. Biberon aldım

Geçmiş olsun canım ister istemez korkutmuştur yani. Kanamayı enfeksiyona mı bağladı doktor

Geçmiş olsun canım. Bende enfeksiyonu araştırdım. Hamileliğin bu döneminde herkeste oluyormuş. Ne kadar dikkat edersen et oluyor. Sürekli idrara çıktığımız için ve idrar bazen kanalda kaldığı için enfeksiyonu tetikliyormuş.

Bak bunlar çok tatlış tam bir küçük adam olur minnoşun

Eklentiler

• 88120465-212C-45BA-B8B1-75C2C05A38C7.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 6BB57332-18D3-465C-A412-75BF3B58D920.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 71
Aaa süpermiş bu özellikle bir şey yapmak gerekiyor mu link gelir elde etmek için yoksa her premium yapabiliyor mu

Çok geçmiş olsunnn

Çekimde giydireceğimizi erken giydirirsek rezil olma ihtimalimiz var o zaman hemşireye başka bi şey vereyim

Ay bunu neden daha önce duymadım ki zamanında baya şey almıştım ama sabah trendyoldan almışım kamerayı hem orda daha ucuzdu bir dahakine öyle yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…