2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben aldım canım. Hoşuma gitti. Gece görüşünü denemedim. Ancak görüntü kalitesi çok iyi. İki yönlü ses gidiyor. Wifiye bağlanıyor. İstediğin yerden evi izleyebiliyorsun.
Ev dışında biyere kalmaya gittiğinde kullanabiliyomusun canım illa Wi-Fi mi istiyor telefonun internetine bağlayabilirmiyiz öyle durumda

Bu ikisini hediye almıltım arkadaşlarıma

Yenidoğan Erkek Bebek 5li Kutulu Hastane Çıkışı
Bebbek Yenidoğan Erkek Bebek 5li Kutulu Hastane Çıkışı - ebebek

Yenidoğan Erkek Bebek 10lu Tulumlu Hastane Çıkışı
Bebbek Yenidoğan Erkek Bebek 10lu Tulumlu Hastane Çıkışı - ebebek

Ev dışında biyere kalmaya gittiğinde kullanabiliyomusun canım illa Wi-Fi mi istiyor telefonun internetine bağlayabilirmiyiz öyle durumda
Onu denemedim canım. Bakayım telefonun internetine bağlanıyor mu bilgi vereyim.
Kardeşim almış o alınca artışmadan aldım bende o ne alırsa alıyom felsefem bu

Canım ben tiny lamb alıcam canım bıraz pahalı ama duz kullanıslı falan dıyorlar prca sayısı da fazla ındırım beklıyorum

Canım ben tiny lamb alıcam canım bıraz pahalı ama duz kullanıslı falan dıyorlar prca sayısı da fazla ındırım beklıyorum
evet istediğim sadelikte aslında beb beyaz istiyordum da artık bej ve beyaz renkliler arasında kaldım..
Zevkleriniz çok güzel kızlar çok teşekkür ederim

Kızlar kamera alan var mı? E bebekte kameralarda indirim varmış bugün . Eşim de xiaomi markasını alırız diyor e bebekte hangi marka var acaba ? Aldınız mı sizler

Trambolinde zıplıyormuş gibi değil mi :) benim aynen öyle oluyor. her seferinde yerimden zıplatıyor beni.

Banada iki kızdan sonra erkek kıyafleri değişik geliyor bak bi kaç seçenek atayım

Hello Baby Hellobaby Cloud Organik Yenidoğan 5li Askı Hastane Çıkışı Unisex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…