2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

ne beyaz ne ekru bu set var birde ama kullanışlı olur mu bilemedim. tiny lamb daha kullanışlı gibi

evet 3 sene önce 200-250 tl idi. tiny lamb lerde güzelmiş tabi onlarda pahalı. sizin attığınız 2.takımı da çok beğendim. favoriye aldım. Kızıma aldım diye 1 takım böyle pahalı bir şey alıcam galiba. annelik delilik
Bazıları çok pahalı ya

2.attigini ben mağazada gördüm alt kısmının dokusunu yenidogan bebek için pek beğenemedim hani bir bakman lazım teşekkür ederim cankm

2.attigini ben mağazada gördüm alt kısmının dokusunu yenidogan bebek için pek beğenemedim hani bir bakman lazım teşekkür ederim cankm
Rica ederim canım, ben henüz almadım alırsam mağazaya bakarım heralde. Bize dayımızın ve amcamızın oğullarından kıyafetler geldi bitek hastane çııkışı alıcam 5li

Ben bu Instagram adresinden biçok şey aldım ,çok güzel kıyafetler var takip edersen güzel bişey bulursun...

Amme hizmeti ya resmen bayıldımmm. Kasketli papyonlu olan hastanede çekimde çoook güzel olmaz mı

Kızlar kamera alan var mı? E bebekte kameralarda indirim varmış bugün . Eşim de xiaomi markasını alırız diyor e bebekte hangi marka var acaba ? Aldınız mı sizler
Ben niyetlendim alacaktım ama kararsızım şuan ev dışında da biyere kalmaya gidince kullanmak istiyorum öyleleri pahalı geldi bana diğerleri de sadece Wi-Fi ile çalışıyor. Trendyolda da şuan indirimdeki fiyatla aynı hemen hemen oyüzden trendyoldan alcam gibi görünüyor e bebekten caydım
Bende bunlar var yine de içime sinen yok hemşireye verilecek ve foto çekiminde kullanılacak cesursavasci
zebralıyı bende çok beğendim

Çok çabuk kirlenir mi ki ya ben hiç bilmiyorum. Hemşireye verdiğimizi foto çekiminde de giyebilir bence hemen kirlenir mi
Belli olmaz yedekli koymak lazım. Ben kızımda ilk acemilik işte hastanede ilk kez bezini değiştirdim düzgün bağlayamamışım onunda kaka yapacağı tuttu sırtına kadar taşmış çocuğun üst baş battı

Ben hastane çıkışı seti almadım. Beğendiğim parçaları tek tek birleştirdim. 2 takım aldım sadece. Geçen sene kardeşime 6 takım almıştım. Küvezde kalınca ikizlerimiz hiç birini giyemediler. Geleceğe yatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…