evet 3 sene önce 200-250 tl idi. tiny lamb lerde güzelmiş tabi onlarda pahalı. sizin attığınız 2.takımı da çok beğendim. favoriye aldım. Kızıma aldım diye 1 takım böyle pahalı bir şey alıcam galiba. annelik delilik
Mini Ropa Organik 5'li Hastane Çıkışı Koala 5'li Yenidoğan Seti Organik 5 Parça Zıbın Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kızlar ben yenidogan beyaz renk güzel bir takım bulamadım ya siz neler aldınız artık bakmaktan da bunaldım yok yok yokk... hep kızlara yönelik güzel şeyler var ama erkeklere yönelik en kötü sümüklü böcek resimli bile takım gördüm şaka gibi ya
Kızlar xiominin görüntü bu şekilde Seste çok iyi geliyor.
Ayrıca kurulum yaparken seçtiğin wifi ile devam ediyor. Dışarda kendi telefonunu wifi olarak kullanacakken kurulumu tekrar yapmak gerekiyor. gulumsebebek@sulti tuttiOozgeeeee1
Mini Ropa Organik 5'li Hastane Çıkışı Koala 5'li Yenidoğan Seti Organik 5 Parça Zıbın Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kızlar kamera alan var mı? E bebekte kameralarda indirim varmış bugün . Eşim de xiaomi markasını alırız diyor e bebekte hangi marka var acaba ? Aldınız mı sizler
Ben niyetlendim alacaktım ama kararsızım şuan ev dışında da biyere kalmaya gidince kullanmak istiyorum öyleleri pahalı geldi bana diğerleri de sadece Wi-Fi ile çalışıyor. Trendyolda da şuan indirimdeki fiyatla aynı hemen hemen oyüzden trendyoldan alcam gibi görünüyor e bebekten caydım
Kızlar xiominin görüntü bu şekilde Seste çok iyi geliyor.
Ayrıca kurulum yaparken seçtiğin wifi ile devam ediyor. Dışarda kendi telefonunu wifi olarak kullanacakken kurulumu tekrar yapmak gerekiyor. gulumsebebek@sulti tuttiOozgeeeee1
Belli olmaz yedekli koymak lazım. Ben kızımda ilk acemilik işte hastanede ilk kez bezini değiştirdim düzgün bağlayamamışım onunda kaka yapacağı tuttu sırtına kadar taşmış çocuğun üst baş battı
Ben hastane çıkışı seti almadım. Beğendiğim parçaları tek tek birleştirdim. 2 takım aldım sadece. Geçen sene kardeşime 6 takım almıştım. Küvezde kalınca ikizlerimiz hiç birini giyemediler. Geleceğe yatırım
Ben aldım canım. Hoşuma gitti. Gece görüşünü denemedim. Ancak görüntü kalitesi çok iyi. İki yönlü ses gidiyor. Wifiye bağlanıyor. İstediğin yerden evi izleyebiliyorsun.
kızlar mağazada gördüğümde pahalıydi bunlar indirime girmiş civilde toplam 2 takımı 780 gibi bi fiyata aldım düşünen beğenen olursa tavsiye ederim.. son kez civile bakiyim bir daha derken buldum