2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay nasıl yaptın bende var iphone ve airpod
Canlı dinleme özelliği var açmayı biliyor musun sağ en altta eğer yoksa sende ayarlar denetim merkezi işitmeyi yukarıya al artıya basarak sonra kulaklığa bağlan telefonun alt kısmını karnına koy gezdir biraz kalp atışının duyulduğu noktayı bulursan duyuluyor çok gizel biraz derinden gelşyor ama olsun

Eklentiler

• IMG_4352.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 75
Ay teşekkür ederim
Onları açtım zaten ama telefonu tutmak aklıma gelmemişti
Çok güzel ama yaa, telefonu tutunca da hareketlendi

Ben almayı düşünüyorum hem krem hem gümüş kapak kreme de doğumdan önce başlamayı düşünüyorum en korktuğum şey o acı doğumdan daha zor diyorlar
Şimdiden çok hassas ki o zaman düşünemiyorum bende. Yarın ebebekte indirime girecek. Oradan alırım diyorum. Bi kaç yere de bakayım da.
E bebekte bazıları kararma oldu falan diyen olmuş.

Bu çocuk beni korkudan öldürcek yine aşağı vuruyor hem vajinada hem makatta baskı oluyo ve hiç durmuyo hiç. Sorun değildir dimi

Çok iyi ya normalde steteskop ile de dinlenebiliyor mesela ama tabi bizlerin evinde olmadığı için bilmiyoruz. Bu telefon işi çok iyiymiş nerden duyduysanız sağolun gece gece bebişi duyduk ama biraz ürperdim böyle arkadan sesler de gelince bişey oluyor gibi hissettim

Ben evde de iş yapmıyorum, çalışmayada ara verdim ama biraz ayakta dursam ağrılarım oluyor. Enfeksiyon çıktı belki o yüzden olabilir dedi doktor ama enfeksiyon yokkende vardı. Sanırım benim böyle ağrılı geçecek

Ay ben denedim ama anlaşılmıyor kiii su sesi gibi lık lık ses geliyor sadece
Alt tarafını tut karnına sürekli hareket ettir genelde kalp sesi altta duyuluyo göbek deliği çevresinde ama hareket edince kayboluyor başka yere koymak lazım sonra yerini değiştirip

Steteskop da duydum da normal ucuzlardan değil şu kaliteli doktorların kullandığıyla duyuluyormuş küçükken ayy çok güzel dimi

Günaydııın bugün görüş günümüz perinatologa geldim detaylıdan 3 hafta sonrasına çağırmıştı bir şeye daha bakmak için. Oğluşumu gördüm bize çok güzel poz verdi 900 gr olmuş tosunpaşa tahmin ettiğim gibi dik duruyomuş makat gelişli deniyo sanırım aşağıda baskı olmasının sebebi ayağıyla vurmasıymış. Saat 12’de de kendi doktoruma gidicez. Bizden haberler böyle

Oy maşallah her şeyin normal olmasına sevindim sende 1 kiloya yaklaşmışsın ne güzel. Ben de pazartesi gideceğim darısı başıma

İyi bari rahatlamışsındır canım 900 g ohoo seninki abi olmuş artık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…