- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aay ben ilk evlenirken tavaf etmiştik resmen artık avcumun içi gibi biliyorum orayıTaşınma gibi problemlerim olacağı için 5 yıla bir gibi bir süre o yüzden böyle almak zorundayım.. eşyalarım uzun ömürlü olmayacak kırılıp dokulecekler
Aşırı iyi fiyatı aşağısında 6 bine de dolap var eşim diyo ki ne farki varmış ikisi arasında malzeme aynı malzeme diyo
Eski sanayiyede gittik öylesine o kadar karışık bir düzen ki hani sallıyorum a dükkanına önceden konup atıp gitmek gerekiyormus bende hastaneden çıktığım için o gün bunalmistim bakamamistik
Bilmiyorum ki kuzum arayıp bilgi alın bence belki kalitesi farklı olabilirAşırı iyi fiyatı aşağısında 6 bine de dolap var eşim diyo ki ne farki varmış ikisi arasında malzeme aynı malzeme diyo
Evet taşınırken çok yıpranıyor eşyalar yazık oluyor ya o konuda haklısın. Ben kendi evimiz diye isteğime göre yaptirmistim ama evden çalışmam iyi olmadı bebiş de gelince sigamiyoruz gibiİyi yapmışsın canım biz göçebe gibi olunca ben istegime göre yaptiramiyorum bir şeyleri çünkü diğer evde uyum sağlamama veya taşınırken kırılma ezilme vs problemleri olacak :/ öyle kaliteden de çok taviz veresim yok ortada kalakaldim ama bilindik markalardan güzel şeyler beklerdim saçma sapan modeller vardi
Ayy kız anneleri çok şanslısınız yaYa bu şimdi geldio kadar minnoş kiiii Kaç tane alt üst takım almalıyız ya var mı fikri olan
O kadar cicili bicili şeyler var kiiAyy kız anneleri çok şanslısınız ya
Bu sadece sudan oluşan hangi çeşidi acaba biraz baktım da iki çeşit gördümEvet baby me alıcam biraz almıştım kutuyla aldım kutuyu ters çevirerek koydum kutudan çıkarmadan umarım kurumaz
Yok canım ya sanmıyorum enfeksiyondan olsun. Hiç aç kalamıyorum agzıma bişe atmasam midem agzıma geliyor galiba bebek büyüdü ondan. Sabahları saati hiç şaşmıyor mutlaka çıkarıyorum. Birde tansiyonum çok düşüyor hep 10/5 başım çok dönüyor kansızlıktan sanırım oda. İnşallah güzel haberlerle geliriz kontrollerdenHadi ya tüh niye başladı ki kusma, enfeksiyonla ilgisi varmıdır.
Bende 16sında gidicem inşaAllah
Anladım canım başından beri olduysa normaldir,Yok canım ya sanmıyorum enfeksiyondan olsun. Hiç aç kalamıyorum agzıma bişe atmasam midem agzıma geliyor galiba bebek büyüdü ondan. Sabahları saati hiç şaşmıyor mutlaka çıkarıyorum. Birde tansiyonum çok düşüyor hep 10/5 başım çok dönüyor kansızlıktan sanırım oda. İnşallah güzel haberlerle geliriz kontrollerden
Evet taşınırken çok yıpranıyor eşyalar yazık oluyor ya o konuda haklısın. Ben kendi evimiz diye isteğime göre yaptirmistim ama evden çalışmam iyi olmadı bebiş de gelince sigamiyoruz gibibiz iki kişi olunca yayıldıkça yayilmisiz calisma odası giyinme odası bilmem ne şimdi işin icinden cikamiyorum gibi o yüzden alacağım şeyleri dikkatli seçiyorum ben de oda yapmadım yaparsam benim çalışmam zor olacak. Ben de iyi bir şeyler beklerdim ama gerçekten parasını haketmeyen ürünler ya. Şimdi bir şifonyer için de tekrar mobilyacı bul yaptır vs ugrasmayalim dedik. İnşallah gelen ürün iyidir. En azından erkek çocukların genel olarak kıyafetleri katlanabiliyor. Kız olsaydı tutulu etekler var işimiz zordu dolap kesin ihtiyaçtı
kızlar şeker yükleme sonuçları açlık 95,1. saat 189, 2. saat 137
yüksek galiba. Referans değerler nasıldı
Ben de oda takımı almak istemedim montessori yataklar için de şimdi çok erken geldi. O yüzden dolap ve şifonyer alayım dedim. Ikea nın şifonyerini heryerde görüyordum zaten.Bende oda takımı almicam sadece beyaz hem çocuk hem genç odasına yakışan bir dolap istiyorum 3 kapaklı.. bebek büyüyünce yatağını ve komodinini öyle almak istiyorum o da beyaz olur uyumlu olsun diye..
İyi dusunmussun sen canım senin ihtiyacını ve isteklerini en iyi karşılayan sey böyle yapman olmuş.. benim giyinme odası vs olmayınca çocuğun odasına koycam dolabi iste
Bu attığın dolabın fiyatını öğrenmeye çalıştım 3 kapaklı olanını inşallah dönüş yaparlar.. Bende çok beğendim yasuanki isteğimi tam karşılayan bir dolap
Canım kimden duyduysam çok fazla kıyafet alınmaması gerektiğini söylüyor çocuklar çok çabuk büyüyormuş çünkü birde hani biraz daha yapılı olursa daha az giyiyormuş o yüzden bende öyle yapıcam çok fazla almıcam birşeyleri gelişimine göre devam edeceğimO kadar cicili bicili şeyler var kiiama hemen büyüyecekler neyden ne kadar alcam hala bilmiyorum aldıklarım yeter ni değil mi
75 yapıldı canım sağol biraz daha dikkatli olmalıyım demek kiEki Görüntüle 3384539
Bu şekilde sana hangisi yapildi
HEMNES beyaz vernik 160x95 cm 8 çekmeceli Åifonyer | IKEA şifonyer de şunu alacaktım toparlar herşeyi diye düşündüm. ama şimdi dolabı bi yerleştireyim yeter muhtemelen diye vazgeçtim.Ben de oda takımı almak istemedim montessori yataklar için de şimdi çok erken geldi. O yüzden dolap ve şifonyer alayım dedim. Ikea nın şifonyerini heryerde görüyordum zaten.
Geçen ay bi hafta full mobilya mağazası gezdim. Ancak hepsi hazır ürün olduğu için fabrikasyon çıkışı neyse o şekilde araya raf bile eklemeyemeyeceklerini söyledikler. Ben de ikea dan dolap planlayıcıdan kurup sipariş verdim. Altını çekmece yaptığımdan şifonyer niyetine kullanırım dedim şifonyeri bile eledim çocuk da uzun süre kullansın istedim. Bebek dolapları küçük geldi gözüme yarın birgün ilerde bir sürü eşyaları olacak
Şunu aldım ben
Evet canim bende 32 de nst gosteriyor programdamedusaa nın 32 den sonra çağıracak galiba dün öyle diyodu. Her doktor farklı riskte olmazsa inşallah 30-32 o civarlarda 2 haftada bire düşüyor genelde
Kız senin listen vardı ya buraya atmıştın sanırım ss aldım da bulamıyorum var mı halaAynen canım zaten biberon ucu alsan yeter senin önceden de bebek buyutmuslugun olduğu için çok sanslisin çoğu şey vardirbenim ilk bebek olunca her şeyi 0dan almak zorundayım
Benimde bebek yağı, bebek losyonu, duş süngeri, masrapa, alez, nevresim takımı, puset örtüsü, anne-bebek çantası,camasir sabunu, leke çıkartıci, lohusa pedi, bebek dolabi, park yatağın içine yatak, biberon ve emzik askısı kaldı.. benimde yazarken çoğaldı bir sürü eksigim varmış daha yeni farkettim
Canım ne kadar olursa insan daha fazlasını istermiş yaçok haklisin canim inşallah gönlüne göre çıkar gelen şifonyer ama evin gayet güzel valla derli toplu duruyordur her şey bizim ev 2+1 yok yani bir yerden bi eşya almak bile zulüm çok dolabımin olması lazım bu yüzden mutfaga da ekstradan dolap alcaz gerçekten bak çok sanslisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?