2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aay ben ilk evlenirken tavaf etmiştik resmen artık avcumun içi gibi biliyorum orayı

Evet taşınırken çok yıpranıyor eşyalar yazık oluyor ya o konuda haklısın. Ben kendi evimiz diye isteğime göre yaptirmistim ama evden çalışmam iyi olmadı bebiş de gelince sigamiyoruz gibi biz iki kişi olunca yayıldıkça yayilmisiz calisma odası giyinme odası bilmem ne şimdi işin icinden cikamiyorum gibi o yüzden alacağım şeyleri dikkatli seçiyorum ben de oda yapmadım yaparsam benim çalışmam zor olacak. Ben de iyi bir şeyler beklerdim ama gerçekten parasını haketmeyen ürünler ya. Şimdi bir şifonyer için de tekrar mobilyacı bul yaptır vs ugrasmayalim dedik. İnşallah gelen ürün iyidir. En azından erkek çocukların genel olarak kıyafetleri katlanabiliyor. Kız olsaydı tutulu etekler var işimiz zordu dolap kesin ihtiyaçtı

Hadi ya tüh niye başladı ki kusma, enfeksiyonla ilgisi varmıdır.
Bende 16sında gidicem inşaAllah
Yok canım ya sanmıyorum enfeksiyondan olsun. Hiç aç kalamıyorum agzıma bişe atmasam midem agzıma geliyor galiba bebek büyüdü ondan. Sabahları saati hiç şaşmıyor mutlaka çıkarıyorum. Birde tansiyonum çok düşüyor hep 10/5 başım çok dönüyor kansızlıktan sanırım oda. İnşallah güzel haberlerle geliriz kontrollerden

Anladım canım başından beri olduysa normaldir,
İnşaAllah görmek için sabırsızlanıyorum miniğimi

kızlar şeker yükleme sonuçları açlık 95,1. saat 189, 2. saat 137
yüksek galiba. Referans değerler nasıldı

çok haklisin canim inşallah gönlüne göre çıkar gelen şifonyer ama evin gayet güzel valla derli toplu duruyordur her şey bizim ev 2+1 yok yani bir yerden bi eşya almak bile zulüm çok dolabımin olması lazım bu yüzden mutfaga da ekstradan dolap alcaz gerçekten bak çok sanslisin

Ben de oda takımı almak istemedim montessori yataklar için de şimdi çok erken geldi. O yüzden dolap ve şifonyer alayım dedim. Ikea nın şifonyerini heryerde görüyordum zaten.
Geçen ay bi hafta full mobilya mağazası gezdim. Ancak hepsi hazır ürün olduğu için fabrikasyon çıkışı neyse o şekilde araya raf bile eklemeyemeyeceklerini söyledikler. Ben de ikea dan dolap planlayıcıdan kurup sipariş verdim. Altını çekmece yaptığımdan şifonyer niyetine kullanırım dedim şifonyeri bile eledim çocuk da uzun süre kullansın istedim. Bebek dolapları küçük geldi gözüme yarın birgün ilerde bir sürü eşyaları olacak
Şunu aldım ben

Eklentiler

• 2A0BD5D2-7EDD-40AE-9202-0A9F9A7D4312.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 69
O kadar cicili bicili şeyler var kii ama hemen büyüyecekler neyden ne kadar alcam hala bilmiyorum aldıklarım yeter ni değil mi
Canım kimden duyduysam çok fazla kıyafet alınmaması gerektiğini söylüyor çocuklar çok çabuk büyüyormuş çünkü birde hani biraz daha yapılı olursa daha az giyiyormuş o yüzden bende öyle yapıcam çok fazla almıcam birşeyleri gelişimine göre devam edeceğim

HEMNES beyaz vernik 160x95 cm 8 çekmeceli Åifonyer | IKEA şifonyer de şunu alacaktım toparlar herşeyi diye düşündüm. ama şimdi dolabı bi yerleştireyim yeter muhtemelen diye vazgeçtim.
Hem yarın bir gün yeterli gelmezse dolabın yanında ekleme yapma imkanımız da var.

Kız senin listen vardı ya buraya atmıştın sanırım ss aldım da bulamıyorum var mı hala

Canım ne kadar olursa insan daha fazlasını istermiş ya biz iki kişi bir sigamadik yani. Benim mutfak depolama alanım cok güzel ona lafim yok gerçekten çok dolabım var ama ev için aynı şeyi söyleyemem. Ivır zivirlari kaldıracak bir yerim yok o bebişin eşyalar geldi çalışma odasına yığıldı hep kartonlar. Çok şükür tabii ki bu halimize de şimdi bebişin odası olunca çalışma odasındaki koca koca masaları nereye koyacagimi hiç bilmiyorum bizim de karisik işler biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…