2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bazen korkutuyor da şakır şakır akıyor altıma mı işedim akıntı mı kan mı ne bu diye tuvaletim yoksa bile tuvalete koşup bakıyorum bazen beyaz oluyor siyah çamaşırda daha net belli oluyor bazen tamamen su gibi cidden işemişim gibi ama farkettim ki çok ayakta hareketli olduğumda daha çok ıslaklık var oturup yada yatınca okadar olmuyor. Ben uzun zamandır yaşıyorum. Senin hamilelik prenseslikten kraliçeliğe geçtiğinden sen pek bilmezsin bunları işte arada olursa filan anca öyle farkediyosun

Bu sayafaya bi göz at bakalım hoş modeler var canım antalya ücretsiz kurulumları da varmış
Bu dolabı bende çok beğenmiştim. Hatta geçtiğimiz hafta sonu istanbuldaki şubelerine gidecektik fakat bi internete yazdım şikayetvarda denk gelmiştim sanırım, ondan sonra vazgeçtim ya sıkıntı yaşarsam diye. Geç teslimat yapıldıgına dair veya hasarlı ürünlerde yeni parçayı getirmediklerini veya çok geç getirdiklerine dair. Bi bakın derim. Görünce özellikle yazmak istedim.

Hiç sorma kralicelerde yaşıyormuş megersem ayy evet bende eşime dedim bugün beni acil tuvalete götür evet ya çok kötü bi duygu ama bende dün çok hareket ettim ondan sanırım etkisi bugünü buldu

cesursavasci canım bi bakta öyle araştır istersen bende yanlış yönlendirmek istemem

Canım ya bende de oluyor ama haftada bir gibi o da böyle çok üşürsem o gün soğukta çok durduysam oluyor

Hiç gerilme canım ılık redbulla elmalı soda arası bir şey içiyorsun ve o seni tok tutuyo sadece midenden sürekli gaz gelebilir gazlı içecek olduğu için

Hiç sorma kralicelerde yaşıyormuş megersem ayy evet bende eşime dedim bugün beni acil tuvalete götür evet ya çok kötü bi duygu ama bende dün çok hareket ettim ondan sanırım etkisi bugünü buldu
İdare edin artık kraliçem kusura bakmayın çocuktur yapar arada öyle şeyler vücutta aynen canım hareketle artıyor dinlenince veya yatınca azalıyor. Yatmadan çamaşır değiştiriyorum mesela sabah kuru öğlen ıslak

Açken ben ben olmaktan çıkıyorum de şak diye düşüp bayılayım burda feriha ay aynı ben açken aşırı asabi sinirli oluyorum beynim hiç bişey algılamıyor o an çatacak yer arıyorum bide şeker yüklemesi sonuç ne çıkacak midem kötü karnım aç susadım derken vallahi eşinin işi zor yarın güzel haberlerle gel inşallah

Benim de yarın şeker yüklemesi var Canım bi de beklerken fiziksel aktivite yapmak şekerin daha düşük çıkmasına sebep oluyor yani sonucu saptırabilir o yüzden yoğun aktivite önerilmiyor hatırlatayım dedim

Hahahaha vallahi aynıyız avm’de falan her şeye sinirlenmeye başladığımda eşim gel bi yemek yiyelim diyor adım çıktı ailede özge aç kesin falan diyolar kilo da var tatlıya düşkünlük de var şimdi sonuçtan da korkuyorum doğal olarak inşallah güzel haberle gelirim

Aa iyi oldu söylediğin canım ama biraz mağaza gezmek de etkiler mi o kadar acaba? İkimiz de güzel haberle gelelim inşallah

Aay biz hep yürüdük beklerken

Benimde öyle bide hamilelikle alakası yok ondan öncede vardı dimi gözünün feri kaçıyor beyin uyuşuyor filan ben açken acil yemek arayışına giriyor eşim yemek gelmesini beklerken önce ekmek getirin filan bide ben açken benimle konuşmuyor bende konuşma boşu boşuna tartışmayalım önce karnım doysun beynime sinyal gitsin diyorum çözdüler artık tabi bizi

Yaa aahahahahah sen ben misin be kendimi okuyorum sanki

Çok değişik o zaman herkeste oluyo farklı farklı türde soğukta çok durma üşütme canım
Canım işte bazen yürüyüş olsun diye yürüyorum içeri sıcak dışarı soğuk bir anda hava değişimi olunca da öyle üşüyorum dışarı çıktığım zaman birde sabah arabayı ilk çalıştırdığımda bir on dakika direksiyon bile buz gibi oluyor on dakika sonra ılık oluyor orda da üşüyorum iç Anadolu memleketinde üşüyeceğim yer çok ne güzel baba evi Adanaydı tüm kışı ince ceket tişörtle geçir zaten mart sonu Nisan mis gibi hava birde Kasım ayında bile kır düğünü yaptık biz Adana’da o derece sıcak iç Anadolu gelini olmak zor ya heleki ılıman bir şehire alışıksan kış memleketi çok zor geliyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…