- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Ayyy dolap çok güzel çok teşekkür ederim canım hemen bakiyorumBu sayafaya bi göz at bakalım hoş modeler var canım antalya ücretsiz kurulumları da varmış
Şaka gibiYarın bir mobilyacıya bakacağım bende bulamadım güzel bir takım bulursam size de atayım arıyorum hala bende
Daha uygununu bulursan haber et kuzum. Bunu almak seni zorlamayacaksa içinde kalmasın al gitsinBen bulurum biraz bakayım daha uygun ve benzerini. Haber edeceğim size de. Ama gri de çok güzel ya şeytan diyor bir kere nasılsa bas parayı al
Meydan'da baktın dimi canım. Ben şimdilik sadece şifonyer aldım ikeadan. Biraz daha büyüyünce dolabını almayı düşünüyorum. Oda takımı olarak bakmam sanırım ben çünkü dolabını odasına değil giyinme odasına koycam. Sifonyerini de bembeyaz aldım her şeye uyar diye 6 çekmeceli bir sürü malzemesini alır diye düşünüyorum simdilikgolden-snitch @Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım Eki Görüntüle 3384352 Eki Görüntüle 3384353 kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
Ben bulamadim bir şeyler siz bir şeyler aldınız mı dolap ne aldiniz
Aay ben onu indirime girmicek sanıp uzulmustumEvettt hatırlatalım unutursak
Bende çok beğendim bu tarzlar çok hoşuma gidiyorAyyy dolap çok güzel çok teşekkür ederim canım hemen bakiyorum
Bende oda takımı almicam sadece beyaz hem çocuk hem genç odasına yakışan bir dolap istiyorum 3 kapaklı.. bebek büyüyünce yatağını ve komodinini öyle almak istiyorum o da beyaz olur uyumlu olsun diye..Meydan'da baktın dimi canım. Ben şimdilik sadece şifonyer aldım ikeadan. Biraz daha büyüyünce dolabını almayı düşünüyorum. Oda takımı olarak bakmam sanırım ben çünkü dolabını odasına değil giyinme odasına koycam. Sifonyerini de bembeyaz aldım her şeye uyar diye 6 çekmeceli bir sürü malzemesini alır diye düşünüyorum simdilik
Bu attığın dolabın fiyatını öğrenmeye çalıştım 3 kapaklı olanını inşallah dönüş yaparlar.. Bende çok beğendim yaBende çok beğendim bu tarzlar çok hoşuma gidiyorilk kızıma alırken 2 kapaklı küçük beyaz bi dolap almıştım çocuk odam çok küçüktü.
Şimdi o dolabı oğluma kullanmayı, kızlarada yeni dolap almayı düşünüyorum ilerde bakalımalırsam bende bu tarz alıcam kızlarıma
Birde aspendos bulvarindakilere baktım meydan orası mı oluyo başka yer mi bilmiyorumMeydan'da baktın dimi canım. Ben şimdilik sadece şifonyer aldım ikeadan. Biraz daha büyüyünce dolabını almayı düşünüyorum. Oda takımı olarak bakmam sanırım ben çünkü dolabını odasına değil giyinme odasına koycam. Sifonyerini de bembeyaz aldım her şeye uyar diye 6 çekmeceli bir sürü malzemesini alır diye düşünüyorum simdilik
Sitesi var canım 17 bin yazıyorBende oda takımı almicam sadece beyaz hem çocuk hem genç odasına yakışan bir dolap istiyorum 3 kapaklı.. bebek büyüyünce yatağını ve komodinini öyle almak istiyorum o da beyaz olur uyumlu olsun diye..
İyi dusunmussun sen canım senin ihtiyacını ve isteklerini en iyi karşılayan sey böyle yapman olmuş.. benim giyinme odası vs olmayınca çocuğun odasına koycam dolabi iste
Bu attığın dolabın fiyatını öğrenmeye çalıştım 3 kapaklı olanını inşallah dönüş yaparlar.. Bende çok beğendim yasuanki isteğimi tam karşılayan bir dolap
3 kapaklı mi 4 kapaklı mi 17 binSitesi var canım 17 bin yazıyor
4 kapak 173 kapaklı mi 4 kapaklı mi 17 bin
Evet yeri olan büyük almalı bencede.Bence imkan varsa 5 kapaklı içini detaylı yaptırın dolap yıllarca kullanılıyor ben öyle yapıyorum ilerde yanına yatak kitaplık vs uydururum. 3 kapaklılar çok küçük 2 sene sonra sığmaz eşyalar.
Evet evet mantıklı genç odası için de kullanılacak bir şey ben de o tarz alırım dolabı, bir kere güzel alırsak sürekli sürekli değiştirmeye de gerek kalmaz. Başta kulplarini bebiş odasına uyumlu değiştirirsin sonra büyüyünce de normal kulpları takarsın. Zaten kaliteli bir dolap alsak uzun yıllar gider. Ben oda işine girismeyince hiç dolaba bakmadım. Kendi şifonyerimizi dolabimizi vs yaptırmıştık kendi istegimize göre. İkeadekiler de tam içime sinmedi açıkçası ama yine de nette epeyi bir baktım f/p olarak o uygun geldi biraz kullanırız olmadı zaten ileride dolabını alcaz dedikBende oda takımı almicam sadece beyaz hem çocuk hem genç odasına yakışan bir dolap istiyorum 3 kapaklı.. bebek büyüyünce yatağını ve komodinini öyle almak istiyorum o da beyaz olur uyumlu olsun diye..
İyi dusunmussun sen canım senin ihtiyacını ve isteklerini en iyi karşılayan sey böyle yapman olmuş.. benim giyinme odası vs olmayınca çocuğun odasına koycam dolabi iste
Bu attığın dolabın fiyatını öğrenmeye çalıştım 3 kapaklı olanını inşallah dönüş yaparlar.. Bende çok beğendim yasuanki isteğimi tam karşılayan bir dolap
Evet canım orası, orada bulamadiysan zaten biraz zor gibi. Belki bir ihtimal eski sanayide bulabilirsin ama çeşit oradan çok çok az. Ben istediğim sehpayi Aspendostan bulamayip eski sanayide bulmuştum mesela. Yolun düşerse bir gün bir bak derim ama çok çeşit yoktur dediğim gibiBirde aspendos bulvarindakilere baktım meydan orası mı oluyo başka yer mi bilmiyorum
Bu dolap çok güzelmiş gerçektenAyyy dolap çok güzel çok teşekkür ederim canım hemen bakiyorum
Şaka gibiaspendos bulvarindakilere baktım bulamadım gözümden kaçırdığım vardır belki haber bekliyorum
Taşınma gibi problemlerim olacağı için 5 yıla bir gibi bir süre o yüzden böyle almak zorundayım.. eşyalarım uzun ömürlü olmayacak kırılıp dokuleceklerBence imkan varsa 5 kapaklı içini detaylı yaptırın dolap yıllarca kullanılıyor ben öyle yapıyorum ilerde yanına yatak kitaplık vs uydururum. 3 kapaklılar çok küçük 2 sene sonra sığmaz eşyalar.
Aşırı iyi fiyatı aşağısında 6 bine de dolap var eşim diyo ki ne farki varmış ikisi arasında malzeme aynı malzeme diyoRoyal 4kp Dolap
Royal 4kp Dolap en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Royal 4kp Dolap 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
cesursavasci
3 kapaklı 13 bin
Dior 3kp Dolap
Dior 3kp Dolap en kaliteli malzeme ve işçilik ile üretilmiştir. Dior 3kp Dolap 2 yıl garantiye sahiptir. Sizde Bbutik kalitesiyle ürüne sahip olmak için hemen inceleyin.www.bbutik.com.tr
Eski sanayiyede gittik öylesine o kadar karışık bir düzen ki hani sallıyorum a dükkanına önceden konup atıp gitmek gerekiyormus bende hastaneden çıktığım için o gün bunalmistim bakamamistikEvet canım orası, orada bulamadiysan zaten biraz zor gibi. Belki bir ihtimal eski sanayide bulabilirsin ama çeşit oradan çok çok az. Ben istediğim sehpayi Aspendostan bulamayip eski sanayide bulmuştum mesela. Yolun düşerse bir gün bir bak derim ama çok çeşit yoktur dediğim gibi
İyi yapmışsın canım biz göçebe gibi olunca ben istegime göre yaptiramiyorum bir şeyleri çünkü diğer evde uyum sağlamama veya taşınırken kırılma ezilme vs problemleri olacak :/ öyle kaliteden de çok taviz veresim yok ortada kalakaldim ama bilindik markalardan güzel şeyler beklerdim saçma sapan modeller vardiEvet evet mantıklı genç odası için de kullanılacak bir şey ben de o tarz alırım dolabı, bir kere güzel alırsak sürekli sürekli değiştirmeye de gerek kalmaz. Başta kulplarini bebiş odasına uyumlu değiştirirsin sonra büyüyünce de normal kulpları takarsın. Zaten kaliteli bir dolap alsak uzun yıllar gider. Ben oda işine girismeyince hiç dolaba bakmadım. Kendi şifonyerimizi dolabimizi vs yaptırmıştık kendi istegimize göre. İkeadekiler de tam içime sinmedi açıkçası ama yine de nette epeyi bir baktım f/p olarak o uygun geldi biraz kullanırız olmadı zaten ileride dolabını alcaz dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?