2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bu sayafaya bi göz at bakalım hoş modeler var canım antalya ücretsiz kurulumları da varmış
Ayyy dolap çok güzel çok teşekkür ederim canım hemen bakiyorum
Yarın bir mobilyacıya bakacağım bende bulamadım güzel bir takım bulursam size de atayım arıyorum hala bende
Şaka gibi aspendos bulvarindakilere baktım bulamadım gözümden kaçırdığım vardır belki haber bekliyorum

Meydan'da baktın dimi canım. Ben şimdilik sadece şifonyer aldım ikeadan. Biraz daha büyüyünce dolabını almayı düşünüyorum. Oda takımı olarak bakmam sanırım ben çünkü dolabını odasına değil giyinme odasına koycam. Sifonyerini de bembeyaz aldım her şeye uyar diye 6 çekmeceli bir sürü malzemesini alır diye düşünüyorum simdilik

Ayyy dolap çok güzel çok teşekkür ederim canım hemen bakiyorum
Bende çok beğendim bu tarzlar çok hoşuma gidiyor ilk kızıma alırken 2 kapaklı küçük beyaz bi dolap almıştım çocuk odam çok küçüktü.
Şimdi o dolabı oğluma kullanmayı, kızlarada yeni dolap almayı düşünüyorum ilerde bakalım alırsam bende bu tarz alıcam kızlarıma

Bende oda takımı almicam sadece beyaz hem çocuk hem genç odasına yakışan bir dolap istiyorum 3 kapaklı.. bebek büyüyünce yatağını ve komodinini öyle almak istiyorum o da beyaz olur uyumlu olsun diye..
İyi dusunmussun sen canım senin ihtiyacını ve isteklerini en iyi karşılayan sey böyle yapman olmuş.. benim giyinme odası vs olmayınca çocuğun odasına koycam dolabi iste
Bu attığın dolabın fiyatını öğrenmeye çalıştım 3 kapaklı olanını inşallah dönüş yaparlar.. Bende çok beğendim ya suanki isteğimi tam karşılayan bir dolap

Birde aspendos bulvarindakilere baktım meydan orası mı oluyo başka yer mi bilmiyorum

Sitesi var canım 17 bin yazıyor

cesursavasci

3 kapaklı 13 bin

Bence imkan varsa 5 kapaklı içini detaylı yaptırın dolap yıllarca kullanılıyor ben öyle yapıyorum ilerde yanına yatak kitaplık vs uydururum. 3 kapaklılar çok küçük 2 sene sonra sığmaz eşyalar.

Evet yeri olan büyük almalı bencede.
Çünkü dolap çoğu ıvır zıvırını alıyor nevresimiydi battalyesiydi yorganıydı vs vs herşeyini topluyor. Bide ilerde kardeş eklenirse onada yeter büyük dolap

Evet evet mantıklı genç odası için de kullanılacak bir şey ben de o tarz alırım dolabı, bir kere güzel alırsak sürekli sürekli değiştirmeye de gerek kalmaz. Başta kulplarini bebiş odasına uyumlu değiştirirsin sonra büyüyünce de normal kulpları takarsın. Zaten kaliteli bir dolap alsak uzun yıllar gider. Ben oda işine girismeyince hiç dolaba bakmadım. Kendi şifonyerimizi dolabimizi vs yaptırmıştık kendi istegimize göre. İkeadekiler de tam içime sinmedi açıkçası ama yine de nette epeyi bir baktım f/p olarak o uygun geldi biraz kullanırız olmadı zaten ileride dolabını alcaz dedik

Birde aspendos bulvarindakilere baktım meydan orası mı oluyo başka yer mi bilmiyorum
Evet canım orası, orada bulamadiysan zaten biraz zor gibi. Belki bir ihtimal eski sanayide bulabilirsin ama çeşit oradan çok çok az. Ben istediğim sehpayi Aspendostan bulamayip eski sanayide bulmuştum mesela. Yolun düşerse bir gün bir bak derim ama çok çeşit yoktur dediğim gibi

Taşınma gibi problemlerim olacağı için 5 yıla bir gibi bir süre o yüzden böyle almak zorundayım.. eşyalarım uzun ömürlü olmayacak kırılıp dokulecekler
Aşırı iyi fiyatı aşağısında 6 bine de dolap var eşim diyo ki ne farki varmış ikisi arasında malzeme aynı malzeme diyo
Eski sanayiyede gittik öylesine o kadar karışık bir düzen ki hani sallıyorum a dükkanına önceden konup atıp gitmek gerekiyormus bende hastaneden çıktığım için o gün bunalmistim bakamamistik

İyi yapmışsın canım biz göçebe gibi olunca ben istegime göre yaptiramiyorum bir şeyleri çünkü diğer evde uyum sağlamama veya taşınırken kırılma ezilme vs problemleri olacak :/ öyle kaliteden de çok taviz veresim yok ortada kalakaldim ama bilindik markalardan güzel şeyler beklerdim saçma sapan modeller vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…