- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Dolabi bende beyendim baya kulanisligolden-snitch Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım Eki Görüntüle 3384352 Eki Görüntüle 3384353 kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
Ben bulamadim bir şeyler siz bir şeyler aldınız mı dolap ne aldiniz
Canım nerede oturuyorsun? Ankarada siteler var mobilya cennetigolden-snitch Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım Eki Görüntüle 3384352 Eki Görüntüle 3384353 kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
Aynen canım zaten biberon ucu alsan yeter senin önceden de bebek buyutmuslugun olduğu için çok sanslisin çoğu şey vardirKızlar böyle sizin aldıklarınızı görünce kendimi hiçbirşey almıyorum gibi hissediyorumşu ana kadar daha sadece bez şampuan pişik kremi 3 tanede tulum aldım daha da bişe almadım, emzik alıcam bi bide 1 tane hatane çıkışı alacam, dahada almıcam kızlarımdan kalan küvet var onada ihtiyacım yok.
Biberonum yok. İlk kızımdan kalan chicco var ona uç almam lazım ama 2. Kızımda mesela hiç ihtiyaç duymadım biberona hiç kullanmadı. O yüzden onuda bebişim doğunca ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm.
Canım nerede oturuyorsun? Ankarada siteler var mobilya cennetioradan beğendiğin modeli yaptırabilyorsun. Hatta içini çizip istediğin şekil bile yapıyolar.
Tek sıkıntısı ayakları:/Dolabi bende beyendim baya kulanisli
Aynen ablalarından dolayı çoğu şeyimiz var o yönden şanslıyızAynen canım zaten biberon ucu alsan yeter senin önceden de bebek buyutmuslugun olduğu için çok sanslisin çoğu şey vardirbenim ilk bebek olunca her şeyi 0dan almak zorundayım
Benimde bebek yağı, bebek losyonu, duş süngeri, masrapa, alez, nevresim takımı, puset örtüsü, anne-bebek çantası,camasir sabunu, leke çıkartıci, lohusa pedi, bebek dolabi, park yatağın içine yatak, biberon ve emzik askısı kaldı.. benimde yazarken çoğaldı bir sürü eksigim varmış daha yeni farkettim
Bende senin gibiydim daha 3 gündür fazlalaştırdım alışverişi. Kıyafet yok hep dağıtmıştım kıyafet alıyorum küvet vs hiç bişeye ihtiyacım yok onları almıcam. Kızıma bi bornoz alcam pazar günü. Kızımdan kalan kundaklı havluları bebişte kullancam gene de bitane aldım yeniKızlar böyle sizin aldıklarınızı görünce kendimi hiçbirşey almıyorum gibi hissediyorumşu ana kadar daha sadece bez şampuan pişik kremi 3 tanede tulum aldım daha da bişe almadım, emzik alıcam bi bide 1 tane hatane çıkışı alacam, dahada almıcam kızlarımdan kalan küvet var onada ihtiyacım yok.
Biberonum yok. İlk kızımdan kalan chicco var ona uç almam lazım ama 2. Kızımda mesela hiç ihtiyaç duymadım biberona hiç kullanmadı. O yüzden onuda bebişim doğunca ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm.
al al vallahi kullanmışsındır sende gerçekten iyi ucuz bideLeke çıkarıcı bende alim diyodum 11inde emzik almaya gidecem onuda alayım iyi ki dedin canım sağol
Ay dün bende durum öyleydi inşallah çabuk geçer seninkiMerhabalar, bende de bugün çok gaz var
Ara ara böyle olacak galiba
Kuzum bi önerim var tek sana değil tüm annelere bu önerim. Dolap alırken büyük genç dolabı tarzında alın ilerde bana dua edersiniz, 2. Kardeşi olduğunda beraber kullanırlar yada büyüdükleri zaman tekrar dolap almaya gerek kalmaz. İkea tarzı sade güzel dolaplar her tür mobilyaya uyar ilerde yatak aldığınızda kombinlemede de sıkıntı yaşamazsınız sade güzel bir dolap olduğundagolden-snitch Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım Eki Görüntüle 3384352 Eki Görüntüle 3384353 kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
Bizede kıyafet eltim ve gelinimiz verecek o yüzden almadımBende senin gibiydim daha 3 gündür fazlalaştırdım alışverişi. Kıyafet yok hep dağıtmıştım kıyafet alıyorum küvet vs hiç bişeye ihtiyacım yok onları almıcam. Kızıma bi bornoz alcam pazar günü. Kızımdan kalan kundaklı havluları bebişte kullancam gene de bitane aldım yenibiberon aldım indirimden. Şubat indirimini görünce durduramıyorum kendimi
Evettt hatırlatalım unutursakAaa o sulu olan 11de mi geliyor
Evet baby me alıcam biraz almıştım kutuyla aldım kutuyu ters çevirerek koydum kutudan çıkarmadan umarım kurumazBaby me mi alacaksın canım? Bende unibaby alcam 11imi bekliyorum. Yan veya kapak aşağıda muhafaza edince kurumuyor gerçi ben unibaby denedim ama baby me de öyledir umarım
Ayy ondan da stoklamak lazım o zamanKızlar 11inde baby me toz leke çıkarıcı geliyor kesinlikle stoklamanızı tavsiye ederim güzel çıkarıyor spreyli olanlardan daha iyi. Ağız mendilleri genelde çıkmıyor süt lekesi kalıyor ben uğraşıp çıkmayınca sinirden çöpe çok attım o ağız mendillerinden baştasonra keşfettim. Şimdide kızımın kıyafetlerde salçalı yağlı yemek lekesini bile çıkarıyor. Leğene koyuyorum biraz leke çıkarıcı döküp kaynar su döküyorum bi kaç saat bekletip makineye atıyorum tertemiz oluyor
Sen tecrübelisin kalanlar olduğu için biraz rahatsınKızlar böyle sizin aldıklarınızı görünce kendimi hiçbirşey almıyorum gibi hissediyorumşu ana kadar daha sadece bez şampuan pişik kremi 3 tanede tulum aldım daha da bişe almadım, emzik alıcam bi bide 1 tane hatane çıkışı alacam, dahada almıcam kızlarımdan kalan küvet var onada ihtiyacım yok.
DoğruSen tecrübelisin kalanlar olduğu için biraz rahatsınbiz sıfırdan başlıyoruz
Dimi az öyle olmuş da bende yeni yeni başladım sayılır son 2 haftadir bir şeyler alıyorumAynen ablalarından dolayı çoğu şeyimiz var o yönden şanslıyız
Bunları aldım yazacaksın sandımen lazım onlanlar kalmış
Sağol canımKuzum bi önerim var tek sana değil tüm annelere bu önerim. Dolap alırken büyük genç dolabı tarzında alın ilerde bana dua edersiniz, 2. Kardeşi olduğunda beraber kullanırlar yada büyüdükleri zaman tekrar dolap almaya gerek kalmaz. İkea tarzı sade güzel dolaplar her tür mobilyaya uyar ilerde yatak aldığınızda kombinlemede de sıkıntı yaşamazsınız sade güzel bir dolap olduğunda
Bu sayafaya bi göz at bakalım hoş modeler var canım antalya ücretsiz kurulumları da varmışSağol canımevet öyle bende bakarken sade beyaz olmasına dikkat ediyorum bu attığım modelde grilik vardı hadi dedim bibyerden kurtaririz bu seferde ayakları çok adi çıktı dolapsiz kaldı bebegim
Ben de bir şey almadım. Ailede yakın zamanda olan bebelerin çok şeyini topladım odası ve ufak tefek şeyler kaldı krem şampuan, kıyafet gibi bir günde hallederim onları da.Kızlar böyle sizin aldıklarınızı görünce kendimi hiçbirşey almıyorum gibi hissediyorumşu ana kadar daha sadece bez şampuan pişik kremi 3 tanede tulum aldım daha da bişe almadım, emzik alıcam bi bide 1 tane hatane çıkışı alacam, dahada almıcam kızlarımdan kalan küvet var onada ihtiyacım yok.
Yarın bir mobilyacıya bakacağım bende bulamadım güzel bir takım bulursam size de atayım arıyorum hala bendegolden-snitch Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım Eki Görüntüle 3384352 Eki Görüntüle 3384353 kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
O da doğal içerikli mi peki canimKızlar 11inde baby me toz leke çıkarıcı geliyor kesinlikle stoklamanızı tavsiye ederim güzel çıkarıyor spreyli olanlardan daha iyi. Ağız mendilleri genelde çıkmıyor süt lekesi kalıyor ben uğraşıp çıkmayınca sinirden çöpe çok attım o ağız mendillerinden baştasonra keşfettim. Şimdide kızımın kıyafetlerde salçalı yağlı yemek lekesini bile çıkarıyor. Leğene koyuyorum biraz leke çıkarıcı döküp kaynar su döküyorum bi kaç saat bekletip makineye atıyorum tertemiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?