2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
golden-snitch Mavi070707 kızlar ben gerçekten bebek dolabi veya çocuk odası dolabi bulamadım kullanislilik olarak bu dolabi çok beğendim renk seçeneği yok her neyse gittik mağazaya bakmaya ayağı vidalandigi yerden çatlamış o kadar 12 13 bin verip birde böyle markanın böyle teşhir ürünü koymasını çok yanlış buldum.. eşim direkt soğudu zaten dolaptan oysa ici vs her şeyi cok guzeldi rengi bi bence çocuk odası için gri sanki uygun değil gibiydi her neyse..
Ben bulamadim bir şeyler siz bir şeyler aldınız mı dolap ne aldiniz

Dolabi bende beyendim baya kulanisli

Canım nerede oturuyorsun? Ankarada siteler var mobilya cenneti oradan beğendiğin modeli yaptırabilyorsun. Hatta içini çizip istediğin şekil bile yapıyolar.

Aynen canım zaten biberon ucu alsan yeter senin önceden de bebek buyutmuslugun olduğu için çok sanslisin çoğu şey vardirbenim ilk bebek olunca her şeyi 0dan almak zorundayım
Benimde bebek yağı, bebek losyonu, duş süngeri, masrapa, alez, nevresim takımı, puset örtüsü, anne-bebek çantası,camasir sabunu, leke çıkartıci, lohusa pedi, bebek dolabi, park yatağın içine yatak, biberon ve emzik askısı kaldı.. benimde yazarken çoğaldı bir sürü eksigim varmış daha yeni farkettim

Aynen ablalarından dolayı çoğu şeyimiz var o yönden şanslıyız

Bunları aldım yazacaksın sandım en lazım onlanlar kalmış

Bende senin gibiydim daha 3 gündür fazlalaştırdım alışverişi. Kıyafet yok hep dağıtmıştım kıyafet alıyorum küvet vs hiç bişeye ihtiyacım yok onları almıcam. Kızıma bi bornoz alcam pazar günü. Kızımdan kalan kundaklı havluları bebişte kullancam gene de bitane aldım yeni biberon aldım indirimden. Şubat indirimini görünce durduramıyorum kendimi
Leke çıkarıcı bende alim diyodum 11inde emzik almaya gidecem onuda alayım iyi ki dedin canım sağol
al al vallahi kullanmışsındır sende gerçekten iyi ucuz bide
Merhabalar, bende de bugün çok gaz var
Ara ara böyle olacak galiba
Ay dün bende durum öyleydi inşallah çabuk geçer seninki

Kuzum bi önerim var tek sana değil tüm annelere bu önerim. Dolap alırken büyük genç dolabı tarzında alın ilerde bana dua edersiniz, 2. Kardeşi olduğunda beraber kullanırlar yada büyüdükleri zaman tekrar dolap almaya gerek kalmaz. İkea tarzı sade güzel dolaplar her tür mobilyaya uyar ilerde yatak aldığınızda kombinlemede de sıkıntı yaşamazsınız sade güzel bir dolap olduğunda

Bizede kıyafet eltim ve gelinimiz verecek o yüzden almadım havluda vs de var dediğin gibi pembe ama kim görecek

Baby me mi alacaksın canım? Bende unibaby alcam 11imi bekliyorum. Yan veya kapak aşağıda muhafaza edince kurumuyor gerçi ben unibaby denedim ama baby me de öyledir umarım
Evet baby me alıcam biraz almıştım kutuyla aldım kutuyu ters çevirerek koydum kutudan çıkarmadan umarım kurumaz

Ayy ondan da stoklamak lazım o zaman umarım unutmayız ya

Sen tecrübelisin kalanlar olduğu için biraz rahatsın biz sıfırdan başlıyoruz

Sağol canım evet öyle bende bakarken sade beyaz olmasına dikkat ediyorum bu attığım modelde grilik vardı hadi dedim bibyerden kurtaririz bu seferde ayakları çok adi çıktı dolapsiz kaldı bebegim

Sağol canım evet öyle bende bakarken sade beyaz olmasına dikkat ediyorum bu attığım modelde grilik vardı hadi dedim bibyerden kurtaririz bu seferde ayakları çok adi çıktı dolapsiz kaldı bebegim
Bu sayafaya bi göz at bakalım hoş modeler var canım antalya ücretsiz kurulumları da varmış

Ben de bir şey almadım. Ailede yakın zamanda olan bebelerin çok şeyini topladım odası ve ufak tefek şeyler kaldı krem şampuan, kıyafet gibi bir günde hallederim onları da.

Yarın bir mobilyacıya bakacağım bende bulamadım güzel bir takım bulursam size de atayım arıyorum hala bende

O da doğal içerikli mi peki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…