- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Aa o zaman 1 ay bekleyeceğim son randevum buMagnezyum akşam iyi geldi bana etkisi geçince yine başladı yavaş yavaş. Şimdilik iyiyim umarım bugün artık tekrar olmaz. Sen magnezyum kullanıyomusun
@medusaa nın 32 den sonra çağıracak galiba dün öyle diyodu. Her doktor farklı riskte olmazsa inşallah 30-32 o civarlarda 2 haftada bire düşüyor genelde
Bu randevudan sonra 1 ay daha bekleyip çalışabilir raporumu alıyorum sonra 2 haftada bire düşüyoruz o zamanEvet canim bende 32 de nst gosteriyor programdagolden-snitch
Aşırı güzel olmuşBen de oda takımı almak istemedim montessori yataklar için de şimdi çok erken geldi. O yüzden dolap ve şifonyer alayım dedim. Ikea nın şifonyerini heryerde görüyordum zaten.
Geçen ay bi hafta full mobilya mağazası gezdim. Ancak hepsi hazır ürün olduğu için fabrikasyon çıkışı neyse o şekilde araya raf bile eklemeyemeyeceklerini söyledikler. Ben de ikea dan dolap planlayıcıdan kurup sipariş verdim. Altını çekmece yaptığımdan şifonyer niyetine kullanırım dedim şifonyeri bile eledim çocuk da uzun süre kullansın istedim. Bebek dolapları küçük geldi gözüme yarın birgün ilerde bir sürü eşyaları olacak
Şunu aldım ben
Evet canım senin hep sınırda çıkmış dikkat et dediğin gibi benim 72- 127 -101 mi ne çıktı sonuçlar doktorum gayet güzel dedi75 yapıldı canım sağol biraz daha dikkatli olmalıyım demek ki
Sen nerden aldın canimKızlar benim oğluşumun da dolabının içi böyle
Canım 1.sayfadaKız senin listen vardı ya buraya atmıştın sanırım ss aldım da bulamıyorum var mı hala
Ev düzenini tam bilmeyince en basiti evde çalıştığın için eşyalarını kucultebilecegin kadar kucult canım olmadı 2.el esyaciya satıp küçüğünü de alabilirsin tabi senin bileceğin iş ben bilemeyeceğim için.. ama sen daha güzelini yaparsın olmadı mobilyacıda da kestirebilirsin bende bilemedim ki simdiCanım ne kadar olursa insan daha fazlasını istermiş yabiz iki kişi bir sigamadik yani. Benim mutfak depolama alanım cok güzel ona lafim yok gerçekten çok dolabım var ama ev için aynı şeyi söyleyemem. Ivır zivirlari kaldıracak bir yerim yok o bebişin eşyalar geldi çalışma odasına yığıldı hep kartonlar. Çok şükür tabii ki bu halimize de şimdi bebişin odası olunca çalışma odasındaki koca koca masaları nereye koyacagimi hiç bilmiyorum bizim de karisik işler biraz
Ay havluda bizde de var ama takmıyorum o önemli değil dediğin gibi onu kim görcekBizede kıyafet eltim ve gelinimiz verecek o yüzden almadımhavluda vs de var dediğin gibi pembe ama kim görecek
instagramda böyle temiz içerikli şeyler paylaşan birinden görmüştüm ben sonradan kötü içerikli olduğuna dair bi yorum okumadım canımO da doğal içerikli mi peki canim
benim kızımında 3 kapaklı dolabı var ama onun eşyaları zor sığıyor zaten içine bide kız olunca daha çok eşyası oluyor. Düzgün bi dolap alacaktım bizim yine kendi evimize taşınma durumu söz konusu oldu eşimde trendyoldan bak 3 kapaklı bitane alalım şimdilik iş görsün taşınırken oda yaptırırız yeniden ozaman alırız diyor oda mantıklı idarelik alcam oyüzden basit bişeyBende çok beğendim bu tarzlar çok hoşuma gidiyorilk kızıma alırken 2 kapaklı küçük beyaz bi dolap almıştım çocuk odam çok küçüktü.
Şimdi o dolabı oğluma kullanmayı, kızlarada yeni dolap almayı düşünüyorum ilerde bakalımalırsam bende bu tarz alıcam kızlarıma
ilk sayfaya ortalama adetleri yazdım canım onlardan az olmasın üstüne çıksan da olur sık değişiyor başta malum kaka süt kusma filan bide hevesle insan şıkır şıkır giydiriyorYa bu şimdi geldio kadar minnoş kiiii Kaç tane alt üst takım almalıyız ya var mı fikri olan
Canım hiç boş çekmecen vs yokmu? Ben şimdilik oğlumun kıyafetlerini kendi 2 çekmeceli şifonyerimi boşattım oraya koyuyorum . İlerde kızlara dolap yaptırdığımda ablasının dolabına geçirirm dedim. Seninde taşınma durumundan dolayı bence hiç masraf etme idare edilir şifonyerlebenim kızımında 3 kapaklı dolabı var ama onun eşyaları zor sığıyor zaten içine bide kız olunca daha çok eşyası oluyor. Düzgün bi dolap alacaktım bizim yine kendi evimize taşınma durumu söz konusu oldu eşimde trendyoldan bak 3 kapaklı bitane alalım şimdilik iş görsün taşınırken oda yaptırırız yeniden ozaman alırız diyor oda mantıklı idarelik alcam oyüzden basit bişey
Vallahi bende bi kaç gündür zıbın takım vs almaya başladım tamamını 3 ay aldım yenidoğan olarak sadece hastane çıkışı var okadar. Biraz giyer en azından 3 ay olanlarıCanım kimden duyduysam çok fazla kıyafet alınmaması gerektiğini söylüyor çocuklar çok çabuk büyüyormuş çünkü birde hani biraz daha yapılı olursa daha az giyiyormuş o yüzden bende öyle yapıcam çok fazla almıcam birşeyleri gelişimine göre devam edeceğim
Kızıma şifonyer almamıştım ben. Büyüyen beşiğin 3 çekmecesi vardı onlarda çorap ağız mendilleri tokaları takıları filan dolu diğer 3 kapaklıda da bi taraf raflı komple gündelik giyim diğer taraf askılı mont elbise ve ayakkabılar baya full yani başta sığdırırım ama sonra sığmazlar diye düşündüm aman zaten anne yanı haricinde beşikte almıcam dolabı alıversin dedimCanım hiç boş çekmecen vs yokmu? Ben şimdilik oğlumun kıyafetlerini kendi 2 çekmeceli şifonyerimi boşattım oraya koyuyorum . İlerde kızlara dolap yaptırdığımda ablasının dolabına geçirirm dedim. Seninde taşınma durumundan dolayı bence hiç masraf etme idare edilir şifonyerle
He al gitsin ozamanKızıma şifonyer almamıştım ben. Büyüyen beşiğin 3 çekmecesi vardı onlarda çorap ağız mendilleri tokaları takıları filan dolu diğer 3 kapaklıda da bi taraf raflı komple gündelik giyim diğer taraf askılı mont elbise ve ayakkabılar baya full yani başta sığdırırım ama sonra sığmazlar diye düşündüm aman zaten anne yanı haricinde beşikte almıcam dolabı alıversin dedim
Aman bakma ya trendyolda öyle basit dolaplar 3 bin filan onuda alsın dimi yaniHe al gitsin ozaman
Küçük masamız var ona gececegim mecbur ama ofis masasına alismisken benim için çok zor olacak konforlu bı çalışma hayatım vardıEv düzenini tam bilmeyince en basiti evde çalıştığın için eşyalarını kucultebilecegin kadar kucult canım olmadı 2.el esyaciya satıp küçüğünü de alabilirsin tabi senin bileceğin iş ben bilemeyeceğim için.. ama sen daha güzelini yaparsın olmadı mobilyacıda da kestirebilirsin bende bilemedim ki simdi
Harika alayım ben de teşekkür ederim canımAy havluda bizde de var ama takmıyorum o önemli değil dediğin gibi onu kim görcekbizde hiç verebilecek yakın yok ben kıyafetleri sıfırdan düzüyorum mecburen
instagramda böyle temiz içerikli şeyler paylaşan birinden görmüştüm ben sonradan kötü içerikli olduğuna dair bi yorum okumadım canım
benim kızımında 3 kapaklı dolabı var ama onun eşyaları zor sığıyor zaten içine bide kız olunca daha çok eşyası oluyor. Düzgün bi dolap alacaktım bizim yine kendi evimize taşınma durumu söz konusu oldu eşimde trendyoldan bak 3 kapaklı bitane alalım şimdilik iş görsün taşınırken oda yaptırırız yeniden ozaman alırız diyor oda mantıklı idarelik alcam oyüzden basit bişey
ilk sayfaya ortalama adetleri yazdım canım onlardan az olmasın üstüne çıksan da olur sık değişiyor başta malum kaka süt kusma filan bide hevesle insan şıkır şıkır giydiriyor
Hay Allah razı olsun bakıyorum hemenAy havluda bizde de var ama takmıyorum o önemli değil dediğin gibi onu kim görcekbizde hiç verebilecek yakın yok ben kıyafetleri sıfırdan düzüyorum mecburen
instagramda böyle temiz içerikli şeyler paylaşan birinden görmüştüm ben sonradan kötü içerikli olduğuna dair bi yorum okumadım canım
benim kızımında 3 kapaklı dolabı var ama onun eşyaları zor sığıyor zaten içine bide kız olunca daha çok eşyası oluyor. Düzgün bi dolap alacaktım bizim yine kendi evimize taşınma durumu söz konusu oldu eşimde trendyoldan bak 3 kapaklı bitane alalım şimdilik iş görsün taşınırken oda yaptırırız yeniden ozaman alırız diyor oda mantıklı idarelik alcam oyüzden basit bişey
ilk sayfaya ortalama adetleri yazdım canım onlardan az olmasın üstüne çıksan da olur sık değişiyor başta malum kaka süt kusma filan bide hevesle insan şıkır şıkır giydiriyor
Canım en güzeli bak evde çalışmak keşke ben de öyle olsaydım yanlış meslek okumuşum daha atanamadim evdeyim ama evde olmayı seviyorumKüçük masamız var ona gececegim mecbur ama ofis masasına alismisken benim için çok zor olacak konforlu bı çalışma hayatım vardıevde zaten çok kalabalığı sevmem ona rağmen sigamadik yani evden çalışmasam böyle olmazdı belki de neyse diyorum ya bebiş sağlıkla gelsin de bı şekilde masa küçülür ya da masada çalışmayı bırakırım vs olur gider
Bende oluyooo bayadır oluyor hem yeni değil. Su gibi aynı. bazen net aktığını da hissediyorum. Hiç durmadan çamaşır değiştiriyorum. Doktor da olur öyle diyor çok bilimsel ve açıklayıcıKızlar sizde şey oluyor mu enfeksiyon değil bu ama böyle su gibi beyaz akinti iç camasirimdan giydiğim kıyafete kadar geçiyor bir anda geliyo yaklaşık 2 haftadır oluyor çok rahatsız edici bi durum bunun sebebi ne acaba doktora sormayı unutmuşum
Canım aslında belgelerim değil de ekranlarim var tek ekran çalışmıyorum onlar biraz problem olacakCanım en güzeli bak evde çalışmak keşke ben de öyle olsaydım yanlış meslek okumuşum daha atanamadim evdeyim ama evde olmayı seviyorummasayı kucultursun zevkine göre birde belgelerini kitaplarını alacak bir kitaplık vardır yada alırsın yer çok açılır gibi
Bende oluyooo bayadır oluyor hem yeni değil. Su gibi aynı. bazen net aktığını da hissediyorum. Hiç durmadan çamaşır değiştiriyorum. Doktor da olur öyle diyor çok bilimsel ve açıklayıcı
Oooo süpermişCanım aslında belgelerim değil de ekranlarim var tek ekran çalışmıyorum onlar biraz problem olacakbir şekilde hallolur artık ya ben de çok dusunmiyim dedim sen de en kısa sürede atanirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?