2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aa o zaman 1 ay bekleyeceğim son randevum bu

Aşırı güzel olmuş ayıptır sorması ne kadar tuttu aşırı kullanışlı ve güzel olmuş
75 yapıldı canım sağol biraz daha dikkatli olmalıyım demek ki
Evet canım senin hep sınırda çıkmış dikkat et dediğin gibi benim 72- 127 -101 mi ne çıktı sonuçlar doktorum gayet güzel dedi
Kızlar benim oğluşumun da dolabının içi böyle
Sen nerden aldın canimgüzelmiş seninde
Kız senin listen vardı ya buraya atmıştın sanırım ss aldım da bulamıyorum var mı hala
Canım 1.sayfada gulumsebebek Düzenleyip daha güzelini atti

Ev düzenini tam bilmeyince en basiti evde çalıştığın için eşyalarını kucultebilecegin kadar kucult canım olmadı 2.el esyaciya satıp küçüğünü de alabilirsin tabi senin bileceğin iş ben bilemeyeceğim için.. ama sen daha güzelini yaparsın olmadı mobilyacıda da kestirebilirsin bende bilemedim ki simdi

Bizede kıyafet eltim ve gelinimiz verecek o yüzden almadım havluda vs de var dediğin gibi pembe ama kim görecek
Ay havluda bizde de var ama takmıyorum o önemli değil dediğin gibi onu kim görcek bizde hiç verebilecek yakın yok ben kıyafetleri sıfırdan düzüyorum mecburen
O da doğal içerikli mi peki canim
instagramda böyle temiz içerikli şeyler paylaşan birinden görmüştüm ben sonradan kötü içerikli olduğuna dair bi yorum okumadım canım
benim kızımında 3 kapaklı dolabı var ama onun eşyaları zor sığıyor zaten içine bide kız olunca daha çok eşyası oluyor. Düzgün bi dolap alacaktım bizim yine kendi evimize taşınma durumu söz konusu oldu eşimde trendyoldan bak 3 kapaklı bitane alalım şimdilik iş görsün taşınırken oda yaptırırız yeniden ozaman alırız diyor oda mantıklı idarelik alcam oyüzden basit bişey
Ya bu şimdi geldi o kadar minnoş kiiii Kaç tane alt üst takım almalıyız ya var mı fikri olan
ilk sayfaya ortalama adetleri yazdım canım onlardan az olmasın üstüne çıksan da olur sık değişiyor başta malum kaka süt kusma filan bide hevesle insan şıkır şıkır giydiriyor

Canım hiç boş çekmecen vs yokmu? Ben şimdilik oğlumun kıyafetlerini kendi 2 çekmeceli şifonyerimi boşattım oraya koyuyorum . İlerde kızlara dolap yaptırdığımda ablasının dolabına geçirirm dedim. Seninde taşınma durumundan dolayı bence hiç masraf etme idare edilir şifonyerle

Vallahi bende bi kaç gündür zıbın takım vs almaya başladım tamamını 3 ay aldım yenidoğan olarak sadece hastane çıkışı var okadar. Biraz giyer en azından 3 ay olanları

Kızıma şifonyer almamıştım ben. Büyüyen beşiğin 3 çekmecesi vardı onlarda çorap ağız mendilleri tokaları takıları filan dolu diğer 3 kapaklıda da bi taraf raflı komple gündelik giyim diğer taraf askılı mont elbise ve ayakkabılar baya full yani başta sığdırırım ama sonra sığmazlar diye düşündüm aman zaten anne yanı haricinde beşikte almıcam dolabı alıversin dedim

He al gitsin ozaman

Küçük masamız var ona gececegim mecbur ama ofis masasına alismisken benim için çok zor olacak konforlu bı çalışma hayatım vardı evde zaten çok kalabalığı sevmem ona rağmen sigamadik yani evden çalışmasam böyle olmazdı belki de neyse diyorum ya bebiş sağlıkla gelsin de bı şekilde masa küçülür ya da masada çalışmayı bırakırım vs olur gider

Harika alayım ben de teşekkür ederim canım

Hay Allah razı olsun bakıyorum hemen

Canım en güzeli bak evde çalışmak keşke ben de öyle olsaydım yanlış meslek okumuşum daha atanamadim evdeyim ama evde olmayı seviyorum masayı kucultursun zevkine göre birde belgelerini kitaplarını alacak bir kitaplık vardır yada alırsın yer çok açılır gibi

Kızlar sizde şey oluyor mu enfeksiyon değil bu ama böyle su gibi beyaz akinti iç camasirimdan giydiğim kıyafete kadar geçiyor bir anda geliyo yaklaşık 2 haftadır oluyor çok rahatsız edici bi durum bunun sebebi ne acaba doktora sormayı unutmuşum

Bende oluyooo bayadır oluyor hem yeni değil. Su gibi aynı. bazen net aktığını da hissediyorum. Hiç durmadan çamaşır değiştiriyorum. Doktor da olur öyle diyor çok bilimsel ve açıklayıcı

Canım aslında belgelerim değil de ekranlarim var tek ekran çalışmıyorum onlar biraz problem olacak bir şekilde hallolur artık ya ben de çok dusunmiyim dedim sen de en kısa sürede atanirsin insallah

Bende oluyooo bayadır oluyor hem yeni değil. Su gibi aynı. bazen net aktığını da hissediyorum. Hiç durmadan çamaşır değiştiriyorum. Doktor da olur öyle diyor çok bilimsel ve açıklayıcı
pekiiii demek istedim doktora
Evet su gibi ama bende net aktığını hissediyorum böyle sadece rengi açık beyaz ne acaba o insan da merak ediyor.. bugün ilk defa bir anda fazla geldi disardaydim altıma yaptım sandım birde bebek sürekli mesaneme vuruyor bugün tuvalete gitmekten bi hal oldum disarda da sürekli opete gittim
Canım aslında belgelerim değil de ekranlarim var tek ekran çalışmıyorum onlar biraz problem olacak bir şekilde hallolur artık ya ben de çok dusunmiyim dedim sen de en kısa sürede atanirsin insallah
Oooo süpermiş aynen hallolur doğduktan sonrada çok şeyimiz şekillenecek zaten amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…