- 25 Mayıs 2023
- 4.602
- 8.724
- 88
Tuvalete mi kalkıyorsun yoksa ağrı vs için mi kalkıyorsunKizlar uyku düzeniniz nasil ? Ben yarim saat arayla uyaniyorum dört saati geçmiyor
Nefes alamiyorum sanki sebepsiz bazen yarim saate bir uykum bölünüyor . 5 haftadir bunu cekiyorumTuvalete mi kalkıyorsun yoksa ağrı vs için mi kalkıyorsun
Allah Allah boğaz kuruluğu vs yaşıyor musun canım benim de boğaz enfeksiyonu varken öyleydim hava nemlendiricisi aldık iyi geldi yatağımın yanına koydum nefesimi açmıştı ara ara da açıyorum odadaNefes alamiyorum sanki sebepsiz bazen yarim saate bir uykum bölünüyor . 5 haftadir bunu cekiyorum
Bunun onuda denemek için arkadaştan aldik bakalim nasil gelecek senin nemlendiricin markasi ne bu ara arayiştayim önereceğiniz var miAllah Allah boğaz kuruluğu vs yaşıyor musun canım benim de boğaz enfeksiyonu varken öyleydim hava nemlendiricisi aldık iyi geldi yatağımın yanına koydum nefesimi açmıştı ara ara da açıyorum odada
Ay ne güzel ya maşallah ben de bir yemek ismi duymam bulantımı başlatıyor dün bile kustum bugün kusmak istemediğim için yemek yemedim salatayla geçiştirdim günümü inanılmaz bulantım var yemek yersem kusardım çünkü. Ben heralde doğuma gidince de kusucam sanırım hala geçmedi ya şöyle ağız tadıyla doya doya yemek yemek istiyorum bir insan aşermez mi ya bir yeme isteği olmaz mı bir gebedeBenimde öyle bide hamilelikle alakası yok ondan öncede vardı dimi gözünün feri kaçıyor beyin uyuşuyor filanben açken acil yemek arayışına giriyor eşim yemek gelmesini beklerken önce ekmek getirin filan bide ben açken benimle konuşmuyor bende konuşma boşu boşuna tartışmayalım önce karnım doysun beynime sinyal gitsin diyorum çözdüler artık tabi bizi
Vallahi biz öyle markalı pahalı bir şey almadık o an nemlendirsin diye markete gelmişti eşim aldı kiwi markası 300 liraya aldık ama iş gördü gayet. Diğer markaları hiç kullanmadım ama bundan memnunum odayı güzel nemlendiriyor sessiz çalışıyor bir bak bakalım sen arkadaşının verdiği hoşuna giderse belki onu alırsın canım biz bir tık uygununu aldık iş gördüBunun onuda denemek için arkadaştan aldik bakalim nasil gelecek senin nemlendiricin markasi ne bu ara arayiştayim önereceğiniz var mi
Bilmez miyim canim ben akdenizliyim adana mersin antalya hepsini çok iyi biliyorum gerçekten buralar sıcakCanım işte bazen yürüyüş olsun diye yürüyorum içeri sıcak dışarı soğuk bir anda hava değişimi olunca da öyle üşüyorum dışarı çıktığım zaman birde sabah arabayı ilk çalıştırdığımda bir on dakika direksiyon bile buz gibi oluyor on dakika sonra ılık oluyor orda da üşüyorumiç Anadolu memleketinde üşüyeceğim yer çok ne güzel baba evi Adanaydı tüm kışı ince ceket tişörtle geçir zaten mart sonu Nisan mis gibi hava birde Kasım ayında bile kır düğünü yaptık biz Adana’da o derece sıcak iç Anadolu gelini olmak zor ya heleki ılıman bir şehire alışıksan kış memleketi çok zor geliyor insana
Ben 2 saate bir wc ziyareti yapıyorum ve sabahları çok enerjik uyanırken öğlene doğru yorgun düşüyorumKizlar uyku düzeniniz nasil ? Ben yarim saat arayla uyaniyorum dört saati geçmiyor
İnşallah canım hatta keşke soğuk olsa daha güzel giderdi diye düşündüm bana göre bu arada kola daha şekerli geldi.. ordaki hemşireye dedim bana güzel geldi bir tane olsa bir tane daha içerdim dedim bunu söyleyen nadir insanlardansin genelde insanların midesi bulanıyor veya çok şekerli geliyo vs dedi.. Sen şekeri seviyorsun sanırım dedi galiba dedim cayida şekerli içerim dedim ondan da olabilir dediRedbull çok severim ayy inşallah kolay geçer
Bu seferlik oyle olsun bakalim cocuktur affettim gittiİdare edin artık kraliçem kusura bakmayın çocuktur yapar arada öyle şeyler vücuttaaynen canım hareketle artıyor dinlenince veya yatınca azalıyor. Yatmadan çamaşır değiştiriyorum mesela sabah kuru öğlen ıslak
Lifli şeyler yemeye calis canim bende öyle sıkıntı yokKızlar benim afedersiniz ama kabızlık sorunum var artık kayısı falan da işime yaramıyor napabilirim bu sorunu yaşayan varmı
Canım yemeye çalışıyorum ama bir haftadır daha sıkıntılı bir hal aldıLifli şeyler yemeye calis canim bende öyle sıkıntı yok
Allah seni napmasinKızlar bugün inanılmaz çiş ihtiyacım geldi fakültede koştur koştur girdim alaturka olana girdim, yan tuvalette de bir erkek sesi geliyordu telefonla konuşuyordu ayı oğlu ayı kadınlar tuvaletine girmiş dedim içimden o çıkana kadar çıkmadım tuvaletten. Onun çıktığını anlayınca elimi yıkayıp çıktım bir baktım Bay WC yazıyorben yanlışa girmişim hahahshshdhdjdhh o çiş ihtiyacıyla bakmamışım bile direk dalmışım
Sabah aç karna zeytinyaği icebilirsinKızlar benim afedersiniz ama kabızlık sorunum var artık kayısı falan da işime yaramıyor napabilirim bu sorunu yaşayan varmı
Evet ya bende kıyafet alırken zorlanıyorum ilk doğduğunda mevsimler kaydığı için yazlık mı kışlık mı alayım diye şaşırıyorum nisanda ısınır gibi ama hiç belli değil dün 19 dereceydi artık küresel ısınma bence tam anlamıyla başladıBilmez miyim canim ben akdenizliyim adana mersin antalya hepsini çok iyi biliyorum gerçekten buralar sıcakama geçen yıl haziranda antalyada üşüdüm mevsimlerde kaydı canım artık ön göremiyorum ama Ankarada da yaşadım gündüz yanarken gece donuyordum çok zor valla iç anadolu bu sene bebisime kıyafet secemedim adam akıllı o yüzden eskiden olsa uzun kollu az bir şey alirdim da şimdi bilemiyorum gercekten
Ben 2 saate bir wc ziyareti yapıyorum ve sabahları çok enerjik uyanırken öğlene doğru yorgun düşüyorum
İnşallah canım hatta keşke soğuk olsa daha güzel giderdi diye düşündüm bana göre bu arada kola daha şekerli geldi.. ordaki hemşireye dedim bana güzel geldi bir tane olsa bir tane daha içerdim dedim bunu söyleyen nadir insanlardansin genelde insanların midesi bulanıyor veya çok şekerli geliyo vs dedi.. Sen şekeri seviyorsun sanırım dedi galiba dedim cayida şekerli içerim dedim ondan da olabilir dediama inan hiçbir şey yok rahat geçer kola daha şekerli geliyo
Ayy çok rahatlattın beni ben de şekerli şeyleri severim tek sıkıntım açlık o gözümü korkutuyo ama zaman geçer inşallah bi şekildeBilmez miyim canim ben akdenizliyim adana mersin antalya hepsini çok iyi biliyorum gerçekten buralar sıcakama geçen yıl haziranda antalyada üşüdüm mevsimlerde kaydı canım artık ön göremiyorum ama Ankarada da yaşadım gündüz yanarken gece donuyordum çok zor valla iç anadolu bu sene bebisime kıyafet secemedim adam akıllı o yüzden eskiden olsa uzun kollu az bir şey alirdim da şimdi bilemiyorum gercekten
Ben 2 saate bir wc ziyareti yapıyorum ve sabahları çok enerjik uyanırken öğlene doğru yorgun düşüyorum
İnşallah canım hatta keşke soğuk olsa daha güzel giderdi diye düşündüm bana göre bu arada kola daha şekerli geldi.. ordaki hemşireye dedim bana güzel geldi bir tane olsa bir tane daha içerdim dedim bunu söyleyen nadir insanlardansin genelde insanların midesi bulanıyor veya çok şekerli geliyo vs dedi.. Sen şekeri seviyorsun sanırım dedi galiba dedim cayida şekerli içerim dedim ondan da olabilir dediama inan hiçbir şey yok rahat geçer kola daha şekerli geliyo
Magnezyum alıyor musun canım benim doktorum bana magnezyum yazdığından beridir asla kabızlık yaşamadım bazen onu içmeyi unutunca kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Bugün unutup iki kere içtim magnezyumu yanlışlıkla bugün bayağı çıktım tuvalete. Bilimsel açıklaması var mı hiç bilmiyorum araştırmadım da ama bende etkisi bayağı olduCanım yemeye çalışıyorum ama bir haftadır daha sıkıntılı bir hal aldı
Hahahahahaha he kız iyi ki öyle bir şeyi dışımdan dememişimAllah seni napmasiniyi ki dışından dememissin
Ahahahahsjj bende tam olarak bu benzerlik sebebiyle şak diye düşer bayılırım demiştimYaa aahahahahah sen ben misin be kendimi okuyorum sanki
canım ben doktora nefes darlığından bahsettim bebek fazla yukarda diyafram ve akciğere baskı yapıyor dedi seninki daha da erken yukarı çıktıysa onun etkisi fazlaNefes alamiyorum sanki sebepsiz bazen yarim saate bir uykum bölünüyor . 5 haftadir bunu cekiyorum
ay yorucu oluyordur senin için 9 ay boyunca kusacaksın galiba ciddenAy ne güzel ya maşallah ben de bir yemek ismi duymam bulantımı başlatıyor dün bile kustum bugün kusmak istemediğim için yemek yemedim salatayla geçiştirdim günümü inanılmaz bulantım var yemek yersem kusardım çünkü. Ben heralde doğuma gidince de kusucam sanırım hala geçmedi ya şöyle ağız tadıyla doya doya yemek yemek istiyorum bir insan aşermez mi ya bir yeme isteği olmaz mı bir gebedebenim oğlan vegan olursa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?