2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar bugün inanılmaz çiş ihtiyacım geldi fakültede koştur koştur girdim alaturka olana girdim, yan tuvalette de bir erkek sesi geliyordu telefonla konuşuyordu ayı oğlu ayı kadınlar tuvaletine girmiş dedim içimden o çıkana kadar çıkmadım tuvaletten. Onun çıktığını anlayınca elimi yıkayıp çıktım bir baktım Bay WC yazıyor ben yanlışa girmişim hahahshshdhdjdhh o çiş ihtiyacıyla bakmamışım bile direk dalmışım

Nefes alamiyorum sanki sebepsiz bazen yarim saate bir uykum bölünüyor . 5 haftadir bunu cekiyorum
Allah Allah boğaz kuruluğu vs yaşıyor musun canım benim de boğaz enfeksiyonu varken öyleydim hava nemlendiricisi aldık iyi geldi yatağımın yanına koydum nefesimi açmıştı ara ara da açıyorum odada

Allah Allah boğaz kuruluğu vs yaşıyor musun canım benim de boğaz enfeksiyonu varken öyleydim hava nemlendiricisi aldık iyi geldi yatağımın yanına koydum nefesimi açmıştı ara ara da açıyorum odada
Bunun onuda denemek için arkadaştan aldik bakalim nasil gelecek senin nemlendiricin markasi ne bu ara arayiştayim önereceğiniz var mi

Ay ne güzel ya maşallah ben de bir yemek ismi duymam bulantımı başlatıyor dün bile kustum bugün kusmak istemediğim için yemek yemedim salatayla geçiştirdim günümü inanılmaz bulantım var yemek yersem kusardım çünkü. Ben heralde doğuma gidince de kusucam sanırım hala geçmedi ya şöyle ağız tadıyla doya doya yemek yemek istiyorum bir insan aşermez mi ya bir yeme isteği olmaz mı bir gebede benim oğlan vegan olursa şaşırmam

Bunun onuda denemek için arkadaştan aldik bakalim nasil gelecek senin nemlendiricin markasi ne bu ara arayiştayim önereceğiniz var mi
Vallahi biz öyle markalı pahalı bir şey almadık o an nemlendirsin diye markete gelmişti eşim aldı kiwi markası 300 liraya aldık ama iş gördü gayet. Diğer markaları hiç kullanmadım ama bundan memnunum odayı güzel nemlendiriyor sessiz çalışıyor bir bak bakalım sen arkadaşının verdiği hoşuna giderse belki onu alırsın canım biz bir tık uygununu aldık iş gördü

Kızlar benim afedersiniz ama kabızlık sorunum var artık kayısı falan da işime yaramıyor napabilirim bu sorunu yaşayan varmı

Bilmez miyim canim ben akdenizliyim adana mersin antalya hepsini çok iyi biliyorum gerçekten buralar sıcak ama geçen yıl haziranda antalyada üşüdüm mevsimlerde kaydı canım artık ön göremiyorum ama Ankarada da yaşadım gündüz yanarken gece donuyordum çok zor valla iç anadolu bu sene bebisime kıyafet secemedim adam akıllı o yüzden eskiden olsa uzun kollu az bir şey alirdim da şimdi bilemiyorum gercekten
Kizlar uyku düzeniniz nasil ? Ben yarim saat arayla uyaniyorum dört saati geçmiyor
Ben 2 saate bir wc ziyareti yapıyorum ve sabahları çok enerjik uyanırken öğlene doğru yorgun düşüyorum
Redbull çok severim ayy inşallah kolay geçer
İnşallah canım hatta keşke soğuk olsa daha güzel giderdi diye düşündüm bana göre bu arada kola daha şekerli geldi.. ordaki hemşireye dedim bana güzel geldi bir tane olsa bir tane daha içerdim dedim bunu söyleyen nadir insanlardansin genelde insanların midesi bulanıyor veya çok şekerli geliyo vs dedi.. Sen şekeri seviyorsun sanırım dedi galiba dedim cayida şekerli içerim dedim ondan da olabilir dediama inan hiçbir şey yok rahat geçer kola daha şekerli geliyo

Bu seferlik oyle olsun bakalim cocuktur affettim gitti Benim bebekte yatınca coşuyor uyanıkken ne tekme ne bir şey.. uyurken eşimi uyandiriyormus ama ben uyanmiyorum bu yüzden genelde ben hiç hissetmiyorum bebegi

Allah seni napmasin iyi ki dışından dememissin

Evet ya bende kıyafet alırken zorlanıyorum ilk doğduğunda mevsimler kaydığı için yazlık mı kışlık mı alayım diye şaşırıyorum nisanda ısınır gibi ama hiç belli değil dün 19 dereceydi artık küresel ısınma bence tam anlamıyla başladı

Ayy çok rahatlattın beni ben de şekerli şeyleri severim tek sıkıntım açlık o gözümü korkutuyo ama zaman geçer inşallah bi şekilde

Canım yemeye çalışıyorum ama bir haftadır daha sıkıntılı bir hal aldı
Magnezyum alıyor musun canım benim doktorum bana magnezyum yazdığından beridir asla kabızlık yaşamadım bazen onu içmeyi unutunca kabız oluyorum ayıptır söylemesi. Bugün unutup iki kere içtim magnezyumu yanlışlıkla bugün bayağı çıktım tuvalete. Bilimsel açıklaması var mı hiç bilmiyorum araştırmadım da ama bende etkisi bayağı oldu

Ananesi oğluma hediyeler aldı kasketli olanı biriniz paylaşmıştı kimdi hatırlamıyorum bayılmıştım hastanede çekimde giydirmek nasip olsun inşallah küçük adamıma

Eklentiler

• IMG_5096.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_5097.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5098.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 53
Yaa aahahahahah sen ben misin be kendimi okuyorum sanki
Ahahahahsjj bende tam olarak bu benzerlik sebebiyle şak diye düşer bayılırım demiştim
Nefes alamiyorum sanki sebepsiz bazen yarim saate bir uykum bölünüyor . 5 haftadir bunu cekiyorum
canım ben doktora nefes darlığından bahsettim bebek fazla yukarda diyafram ve akciğere baskı yapıyor dedi seninki daha da erken yukarı çıktıysa onun etkisi fazla
ay yorucu oluyordur senin için 9 ay boyunca kusacaksın galiba cidden kilo alımın ne durumda bebiş gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam ama sen vitaminlerini vs düzenli kullanıyorsun dimi yemekten alamayıp haftalar ilerledikçe senin vücudun sıkıntıya girmesin de Allah korusun.
Bende geçen kustum hala arada kusuyorum kusunca daha çok acıkıyorum mide boşalıyor ya gidip yine yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…