2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy çok rahatlattın beni ben de şekerli şeyleri severim tek sıkıntım açlık o gözümü korkutuyo ama zaman geçer inşallah bi şekilde
İnan tok tutuyor bende çok şaşırmıştım hadi bakiyim yarınki tecrübelerini bekliyorum
Ben ısınmaz diye düşünüyorum bencede özellikle 3 4 yıldır kendisini belli ediyor küresel ısınma:/
Hahahahahaha he kız iyi ki öyle bir şeyi dışımdan dememişim

Bu seferlik oyle olsun bakalim cocuktur affettim gitti Benim bebekte yatınca coşuyor uyanıkken ne tekme ne bir şey.. uyurken eşimi uyandiriyormus ama ben uyanmiyorum bu yüzden genelde ben hiç hissetmiyorum bebegi
Ay senin oğlan anasını daha çok sevecek öyle derler ya benimkide beni hiç uyandırmıyor vallahi daha eşimi uyandıracak kadar da büyümedi galiba arada kendi halinde takılıyor içerde

Ay tam bugün aynı şeyi düşündüm bu nasıl şubat diyip. 3-5 gün bi soğuk oldu geçti okadar koca kış ne alemdürüst soğuk ne yağmur hiç bişey görmedik mevsimler kayıyor kış böyle hafif geçince yaz da fazla sıcak geçiyor durum aşırı sıkıntılı gerçekten yenidoğan dönemi harici tüm kıyafetlerini kısakollu askılı aldım hep evin içinde bi zıbın bi çorap öyle durur artık çünkü fazla sıcak olacak belli

Doktorum da bazı kadınlar 9 ay kusuyor dedi bende onlardanım evet ya vitamin mineral hepsini alıyorum çünkü besinlerden hiç bir şey alamıyorum Allahtan bebek iyi çok şükür ama baba da iri ondan sanırım meyve çok yiyorum sıvı şeyler çok tüketiyorum midem bulandığı için tok tutuyor kefir özellikle kaç şişe bitirdim haddi hesabı yok

Bu gidişat öyle gösteriyor şimdiden sıcaklar arttı çünkü şubat ayı ama bu şubata kadar ne yağmur ne kar görmedik hiç bir şey. Kimisi de diyor mevsimler kayacak bahar ayı soğuk olacak diyor şaştım kaldım ne alacağım diye

Evet bir dengesizlik olur ama yine öğlen sıcak akşam buz gibi olabilir yine ikisine de uygun alacağız mecbur gibi

Ay senin oğlan anasını daha çok sevecek öyle derler ya benimkide beni hiç uyandırmıyor vallahi daha eşimi uyandıracak kadar da büyümedi galiba arada kendi halinde takılıyor içerde
Oyle mi derler hiç diyen olmadı ilk defa duydum oyy yerim ben onu ikinizide çok seviyo o zaman seninki

Benim de var. Özellikle idrar sonrası wc den çıkıyorum yürüyünce ilk 20 sn içinde oluyor sanki genel olarak.
Doktora sordum normal olabilir dedi ama bazen sinir bozuyor tam temiz temiz giyiyorum birden geliyor. Akıntısız da oluyor bazen sadece su şeklinde

Gerçekten sinir bozucu bende işte çıktım wcden aynı dediğin gibi hem tuvaletim var gibi hemde az bir şey geldi.. disarda günlük ped takmaya başlıcam sanırım artık.. yoksa rezil olma kaygısı var
Çok değişik ya bebek icerde napiyorsa ondan dolayı oluyor da doktorların bir şey dememesi de garip

Kızlar akıntınız beyaz mı benımkı beyaz hareket edıncw daha cok gelıyor bıldıgın krem gibi

Canım alıyorum ama bazen unutabiliyorum belki ondan kaynaklıda olabilir

Demekki normal canım hepimizde olduğuna göre ben ıdrarda kacırmaya basladım maalesef tuvaletten sonra heleki
Benimde bugün çıktı o huy idrarım kaçmıyor ama wcden çıktığım an yine tuvaletim geliyo bir anda veya durup dururken egildigimde bir anda sanki 8 10 saattir tutuyorum gibi geliyor bugün bu durum beni bıktırdı ve endiselendirdi

Aman maşallah bebiş iyi olsunda sayılı günümüz kaldı zaten Allahın izniyle sağlıkla kucağına alınca unutursun bu günleri
valla bahar soğuk olursa ben uzun kollu zıbın arayışına girerim hep kısakollu aldım
Oyle mi derler hiç diyen olmadı ilk defa duydum oyy yerim ben onu ikinizide çok seviyo o zaman seninki
anneye sıkıntı yapmayıp baba evdeyken babaya sıkıntı çıkaran bebişlere anasını seviyo derler. İşte gece uyumayıp gündüz uyuyan bebeklere filanda öyle diyorlar ya koca karı lafları işte

Yok canım ya endıselendırmesın mesaneyı tam boşaltamıyoruz bence ondan

Arkadaşlar Böyle bi miğde asidi geri gelmesi yok miğdem boğazımda sanki acı su yakıyor boğazımı yarı oturur uyudum resmen 25. Haftadayım çok yanıyor sizde durumlar nasıl ilk kez bu kadar böyle oldu miğdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…