2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Demekki normal canım hepimizde olduğuna göre ben ıdrarda kacırmaya basladım maalesef tuvaletten sonra heleki
Çok sıkışıksam bi ara su gibi akıntım geliyordu acaba idrar mi diyordum ama idrar olsa devamı gelirdi tutamazdim herhalde şu ara pek olmuyor. Sen nasıl anladın canım idrar olduğunu

Benim de öyle ya yeni çıktım mesela baski oluyor mesanede psikolojik sanıyorum tekrar gidiyorum az da olsa var. Bebisler baskı yaptığı için sanırım

Geçtiğimiz yıldan başlamisti bence mevsimler kaymaya, normalde hazirandan başlar sicaklar ama bahar havası gibiydi Antalya'da. Temmuzun ilk haftaları denize girip usumustum. Son haftalara doğru daha rahat girmiştik, şaşırdık hatta temmuz geldi ve denizde usuduk diye. Ben yine nisan-mayisin çok çok sıcak olacağını düşünmüyorum

Çok sıkışıksam bi ara su gibi akıntım geliyordu acaba idrar mi diyordum ama idrar olsa devamı gelirdi tutamazdim herhalde şu ara pek olmuyor. Sen nasıl anladın canım idrar olduğunu
Canım bende basta bebeğin suyu mu acaba diyordum korkuyordum ama sonra o gelen sıvıyı koklayınca anladım

Ay çok iyi biliyorum o hissi çok kötü. Gaviscon kullanmıyomusun o iyi geliyor

Kızlar gunaydiin
Randevudan çıktım, minnoşum 1288 gram olmuş boyu haftasına göre yine kısa ilerliyor, annesine çekmiş 35 cm. Suyum vs her şey iyiymiş. Burun kemiği konusu hala soru işareti gibi çünkü minnosun burun kemiği kısmı küçük gerçekten. İnşallah sadece minik burunlu bir bebektir, sağlıklı bir şekilde doğar inşallah çok dua ediyorum demir ilacı için çok fazla aç kaldığımı söyledim yarim saat yeterli dedi. Ya yarım saat önce iç ya da 2 saat sonra iç dedi. 3 ana öğün beslenmemi söyledi, ara öğünleri de ihmal etme çok aç kalma dedi. 3 hafta sonra çağırdı bu sefer. Çalışabilir raporu için de tam 32+0'da çağırdı. Yürüyüşünü ihmal etme günde yarım saat dedi, benim hayat epeyi hareketsiz

Maşallah kuzuya canım sen de biliyosun down sendromunda sadece burna bakılmıyo ki senin diğer her şey normal zaten, bence gerçekten minik burunlu olucak hiç canını sıkma

Kızlar günaydın oğlumun 2 gündür geçmeyen pişiği vardı şimdi de iyice vücuduna yayıldı. Çocuğu daha küçük olanlar hatırlar belki ne iyi geliyordu? Pişik kremi sürdüm gül suyu sürdüm ama geçmedi. Çok kaşınıyor diyor kaşıdıkça da yayılıyor maalesef.

Eklentiler

• BCE8B816-EEB4-47A6-951F-2DF06498E204.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
Kocaman olmuş annesi maşallah sen canını sıkma bence minik burunlu bir bebiş olacak

Maşallah canım benimkinin de burnu küçücük ve kalkık ki zaten sorun çıksa 2lide kendini belli ederdi merak etme annesi oyy maşallah kilosuda çok güzel

Kocaman olmuş annesi maşallah sen canını sıkma bence minik burunlu bir bebiş olacak
İnşallah canım benim insanın yine kafasında bir soru işareti oluyor, tam unutuyorum konuyu sonra tekrar böyle ultrasonda burnunu görüyoruz konu açılıyor üzülüyorum. İnşallah saglikla alırım kucağıma

Maşallah canım benimkinin de burnu küçücük ve kalkık ki zaten sorun çıksa 2lide kendini belli ederdi merak etme annesi oyy maşallah kilosuda çok güzel
Evet bir yandan öyle diyorum çok şükür detaylida da burun harici bir şey çıkmamıştı, burun da sinirdaydi yine küçük değildi ama insan yine de bı acaba mi diyor

Nazar vs olmasa at derdim de bende atmıyom nazar vs değer diye ama gerçekten küçücük ve kalkık başka bebislerin burnuna bakıyorum daha büyük babasıyla benim burnum küçük seninde sanırım öyleydi genetik bence

Benim burnum küçük, kayınvalidemin burnu daha da küçük canım inşallah genetiktir

Alıcam canım eczaneden birazdan anneme gelmiştik şehir dışında evde kaldı ilacım
Al canım gavisconsuz hiç biyere gidemiyorum nöbetçi eczane filan arıyorum sonra son aylar artıyor galiba
ayyy maşallahh 1bucuk kiloya doğru gidiyorr büyüyorlar ya aman boyu dert etme sağlıklı olsunda Allahın izniyle de sağlıkla doğacak minik burunlu yakışıklı
canım gül suyu duymamıştım ama kantaron yağı denedin mi? Pişik kremleri pişik önleyici oluyor genelde yani çocuk pişik olduktan sonra çokta etkisi olmuyor. Kantaron yağı sudocrem dönüşümlü sür bi dene istersen kıyamam yürümekte bile zorlanır

Amin inşallah canım

Oyy maşaAllah minik paşaya burnu küçüktğr annesi. Benim arkadaşımında burnu minicik oda 26 haftalık hamile dün doktora gitti bebeğin yandan fotosunu vermiş minnak hokka burunlu bir bebiş olduğu okadar belli ki annesi gibi. Sizinde genetiktir inşaAllah düşünüp olumsuz düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…