2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Oyy kuzum benim çok geçmiş olsun , pudra iyi gelebilir canım aklıma da birsey gelmiyor şuan

Zeytinyağı iyi geliyordu diye hatırlıyorum geçmiş olsun kuzucuğa

Çok sıkışıksam bi ara su gibi akıntım geliyordu acaba idrar mi diyordum ama idrar olsa devamı gelirdi tutamazdim herhalde şu ara pek olmuyor. Sen nasıl anladın canım idrar olduğunu
Ya bunun endişesi bende de var amniyon sıvısı mı geliyor idrar mı anlamadım. Eczaneden bunun içib tornisol kağıdı mıydı neydi bir şey vardı onu alcam. Renk değişimi ile sonucu gösteriyormuş.

Amin canım inşallah öyledir burun kemiği biraz içeriye doğru ama kötüyü de aklıma getirmek istemiyorum insan ister istemez tedirgin oluyor. İnşallah sağlıklıdır bebeğimiz

Ya bunun endişesi bende de var amniyon sıvısı mı geliyor idrar mı anlamadım. Eczaneden bunun içib tornisol kağıdı mıydı neydi bir şey vardı onu alcam. Renk değişimi ile sonucu gösteriyormuş.
Enfeksiyon olabilir mi acaba, benim o ara geliyordu epeyi bu şekilde

Amin canım inşallah öyledir burun kemiği biraz içeriye doğru ama kötüyü de aklıma getirmek istemiyorum insan ister istemez tedirgin oluyor. İnşallah sağlıklıdır bebeğimiz
Canım dün mart annelerinde biri doğum yaptı ikizlere bebeklerin burnu minicikmiş annenin de burnu küçükmüş bana benziyor burunları yazmış bence kesinlikle seninkide genetik

Rahat içtim canım aşırı şekerli limonlu soda gibiydi ama vakit geçmiyo biraz da midem bulandı halsizlik falan oldu dolaşmaya da cesaret edemedim 3.ve son kanı vermek için son 10 dakikam
Ooo bitmiş hadi bişey kalmamış sonra göm ne bulursan sonuçlarda güzel çıksın inşallah

Canım sen sudocrem kullanıyordun sanırım onu da sürdün mü çok geçmiş olsun

Canım dün mart annelerinde biri doğum yaptı ikizlere bebeklerin burnu minicikmiş annenin de burnu küçükmüş bana benziyor burunları yazmış bence kesinlikle seninkide genetik
Aay inşallah benim yavrukusum da öyledir çok dua ediyorum genetik olarak ihtimal var bizim de, benim de küçük kayınvalidemin benimkinden küçük, inşallah babaannesine çektiği için burnu öyledir

Maşallah çok güzel kilosu

Ay boşver üzme kendini ne güzel minik burunlu bir bebeğin varmış ben doğar doğmaz burnunu sıkıcam küçük olsun diye hiç üzme kendini çok sağlıklı bebiş

Ay inşallah kuzucum. Bu arada eşim değil ama danışmadaki kızlar nasiplendi sinirimden
Birilerini yolmadan artık yemek yiyeydin iyiydi
Aay inşallah benim yavrukusum da öyledir çok dua ediyorum genetik olarak ihtimal var bizim de, benim de küçük kayınvalidemin benimkinden küçük, inşallah babaannesine çektiği için burnu öyledir
Öyledir Allahın izniyle canım kalbini bozma sen herşey yolunda olacak minik hokka burunlu ama yağız delikanlı

Ay boşver üzme kendini ne güzel minik burunlu bir bebeğin varmış ben doğar doğmaz burnunu sıkıcam küçük olsun diye hiç üzme kendini çok sağlıklı bebiş
Ay dimi ya bazıları şanslı bacım doğuştan yapılı burunlu baksana anasıda öyleymiş golden-snitch
Benim burun kanatlarım geniş eşimin de gargamel misali ucu azıcık öne eğik kızımın da kanatlar geniş
cesursavasci onunkininde burun ucu kalkıkmış bakalım benim oğlanın nasıl olacak yapılı burun beklemiyorum ama

İnşallah canım ya, ne bileyim insanın içine kurt düşüyor, inşallah doğduğunda fındık burunlu sağlıklı bir minnoşum oldu teyzeleri derim

Ya böyle olunca da korkutuyor işte insan biraz büyük burunlu olsa içim rahat ederdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…