2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım gül suyu tarzı hiçbir şey sürme, sadece pişik değil allerjik de duruyor allerji kremi ve pişik kremi sür sadece. Ayrıca kıyafetsiz bezsiz kalsın uzun bir süre derisine temastan kaçının mümkün olduğunca.

Bizimkinin burnu güzel olunca genelde yan profil poz veriyo diyorum oğlum burnunun kıymetini biliyon hee çocuğun yüzünün diğer tarafını hiçbir zaman göremedim adam akıllı

Amiiin inşallaaah evet valla öyle bugün artık nisan-mayis gelse de doğsa şu evham bitse artık dedim:)
Vallahi baksana mart annelerine eli kulağında çoğunun zaman hem hızlı hem yavaş geçiyor nisan ortalarında da biz başlarız Allahın izniyle sağlıkla gelsinler de
Bizimkinin burnu güzel olunca genelde yan profil poz veriyo diyorum oğlum burnunun kıymetini biliyon hee çocuğun yüzünün diğer tarafını hiçbir zaman göremedim adam akıllı
ooo oda biliyor hangi taraftan daha yakışıklı çıkacağını onun ilerde hemen hemen bütün resimlerde poz hep aynı olur yan profil eee güzel burunlu olunca tabiki hakkını verecek

Amiiin inşallah

Bizim ailede de bir tık geniş kanatları çoğu kuzenim ameliyat oldu. Ameliyat olmayan bir ben kaldım bende babama yalvarırdım eşime yalvarıyorum ama kesinlikle hayır diyor yav hele eşimin tarafı estetiğe tamamen karşı sanki dinden çıkmış gibi bakıyorlar Allahın verdiğini beğenmemek gibi algılıyorlar bakalım bu burunla devam edeceğim hayatım ama arkadaşlarım eşim hepsi çok beğeniyor benimki psikolojik de olabilir minicik burunları gördükçe tabi

Ya böyle olunca da korkutuyor işte insan biraz büyük burunlu olsa içim rahat ederdi diyor
Yav büyük burunlu olmasın ya deme öyle etrafımda bakıyorum patlıcan gibi tövbeestaffurullah Allah günah yazmasın suyu bardaktan zor içer bazıları yani o derece

Ya aslında uzun dönem süren morlukları sargıları olmasa eşini ikna edip kimse bilmeden yaptırırsın da uzunca bi süre ortalıkta olmaman lazım ben alıştım takmıyorum eşimle birbirimize bakarken bi kaç pozumuz var düğünde filan burunlar bizden önce dans ediyor kendinden yapılı burun isterdim tabi de nerde bizde o şans

Hahahahahah ay ben de yandan öyle poz verince maalesef öyle gargamel gibi hissediyorum burnumu hiç sevmiyorum hele şimdi gebeyim daha da çirkin hissediyorum burnumu bak yandan böyle burnum

Yok yok boşver sen o soru işaretini doktor kendi sorsun kendine gebeliğin her saniyesi çok güzel böyle soru işaretleriyle üzme kendini
O zamanlar silmiştim kafamdan da bugün tekrwr konusu olunca ne bileyim insan bir acaba mi diyor, çok da düşünmek istemiyorum aldirmayacagim zaten kocaman bebek oldu artık inşallah saglikli minik fındık burunludur miniğim

Hahahahahah ay ben de yandan öyle poz verince maalesef öyle gargamel gibi hissediyorum burnumu hiç sevmiyorum hele şimdi gebeyim daha da çirkin hissediyorum burnumu bak yandan böyle burnumEki Görüntüle 3384975
Uzun ama abartılı değil bide kemerli değil bende kemerde var seninki düz gidiyor ay bide ne güzelmişsin sen ya maşallahh gözlere hele gözlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…