2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kıçını kaşı

benim bi arkadaşım da renkli gözlü bebek her kıpırdadığında koşup aynaya bakmış çocuk kendisinin kopyası batıl inanç ama denemekten ne zarar gelir
Ay bir deneyeyim ama çoktan geçti bence onun gözler felan hep belli olmuştur burnu murnu şimdi birde bendeki şans burnu çeker hahahahah

Ay kızlar 6 sene önce bugün nişanlanmışız eşimle ay ne kadar zayıf güzelmişim intiharın eşiğinden nasıl dönebilirim 6 senede 40 kilo almazsın be
Amaaan 40 kilo mu birşey olmaz ya bu oğlanı doğur 20 si kendiliğinden çok rahat gider sonra diyet spor hallederiz inşallah

gulumsebebek K kelebekimsi Begonya2 P Pembepilates sağolun kızlar doktora sorduk artık kaşıntıdan duramıyordu, antibiyotikli bir krem verdi. Okulda yüzme dersinden sonra başladı, oradan mantar kapmış olabilir dedi doktor. Pişik kremiyle de geçecek gibi değilmiş yani zaten ben de bir şeyler sürerken dokundum epey inşallah bana da bulaşmaz. Artık babasına sürdürücem

Ah bu havuzlar çabucak geçer inşaAllah canım

Bende Adana’da havuzdan mantar kaptım kremi sürekli sür sakın unutma iz kalmasın sen sakın sürme kremi de elleme canım

Bugün ateşölçer olarak bundan aldık mağazada 540 tl idi oda sıcaklığı, biberon sıcaklığı ölçme gibi özellikleri de var kullanan oldu mu hiç ben körü körüne almış bulundum annemin gazıyla

Eklentiler

• IMG_5103.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 35
Ay bir deneyeyim ama çoktan geçti bence onun gözler felan hep belli olmuştur burnu murnu şimdi birde bendeki şans burnu çeker hahahahah
Bak oda var şans artık ona da napcan
Amaaan 40 kilo mu birşey olmaz ya bu oğlanı doğur 20 si kendiliğinden çok rahat gider sonra diyet spor hallederiz inşallah
60 kilo çıtırdım. Hamileliği 100 le bitirsem tam 40 almış olcam yanaklarım poğaça bacaklarım etten kapanmıyor hadi inşallah yeniden 60 olurmuyum yoksa hayal mi

Yaa kıyamam burnundan geldi çocuğun desene bi aktivite yaptı da inşallah merhem çabuk geçirir kaşıntıyı alsa hemen o bile yeter başta rahatlatır
Kızlar 22+5 olduk bu gün benim bıdık iki gün önce kipirtilarini hissediyordum bu gün hiç kıpırdamıyor endişeleniyorum
Bazen derin uyuyorlar canım çikolata filan yedin mi yan yattın mı dürt birazda hafif bastır karnına sağına soluna uyansın minnoş

Senin şeker yüklemesi nasılsın geçti canim

Canım ben temassızların çoğu yorumlarını okudum en pahalısında bile kötü yorum var yanıltıyor. Arada bi ihtiyaç halinde çocuğu bunla ölçüp yüksek çıkması durumunda koltuk altından ölçülenle netleştir. Yani elinde bitane o basitlerden de olsun

Kızlar canımı sıkan bir sey paylasmak istiyorum.. Biliyorsunuz ben memlekete gittim her neyse geldik apartmanda bir koku var lağım kokusu..Apartmanda da aynı kısımda biz ve bi aile daha oturuyorum yeni evli çift..aradan 2 3 gün gecti sonra öğrendik ki meğersem 1.kattan fışkırmis her yeri gerçekten b.k götürmüş ev sahibinin de baya masrafı var şişmiş kapılar parkeler ev sahibi dedi ki 2 haftalık bi mevzu bu dedi bizde gitmeden once söylemiştik ev sahibine biz gidiyoruz vs diye çünkü apartmanda bazen bir şey olduğunda biz sorumluluk alıyoruz yapıyoruz vs.. diğer ailede demiş ki biz bir şey yapmadık onu 4.kat yapmıştır yani bizi hedef gösteriyor ev sahibi de  ped cikti dedi ped tikamis boruyu.. Esimde ev sahibine eşim hamile zaten ped kullanmiyor dedi konuya bak tovbe tovbee.. olsada cope atilir klozete mi atilir ayri ayar oldum.. ev sahibi zaten biliyo kimin ne yaptigini gercekten bir komsum vardi ondan da soğudum.. bir insana da boyle saçma sapan suç atılmaz ayy canım sıkıldı duruma ped kullanmıyorum etmiyorum güya ben tikamisim sinir olmamak elde değil moralim bozuldu akıl var mantık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…