2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Deniycem canım inşallah işe yarar

Bencede ciddi ihtiyacımız olacak öyle bişeye hem motivasyon olur belki hep birlikte zayıflayınca
Bizim isteyip de yapamayacağımız şey mi var be biz yemeyi seviyoruz
Evet ben de çekindim o yüzden temassız almaya annem de kolay olur çocuk durmaz koltukaltından ölçerken falan dedi. Evet sağlamasını yapmak adına onlardan da alıyım çok mantıklı peki onlarda önerdiğin marka var mı veya marka önemli mi chicco 200 tl idi braun 700 mesela

Zaten bilmeden etmeden direkt başkasını suçluyorlarsa kesin onlar yapmıştır canım :) hamile olduğunu bilmiyorlar ama heralde bari daha destekli atsalarmış canını sıkma niye moralini bozuyosun ki onların rezilliği.

İşte meselede bu biz yemeyi seviyoruz boğazı tutsak sorun yok aslında

Ay yok be eczaneden sıradan bişey al hepsi aynı işlev zaten. Doktor da koltuk altından ölçüleni öneriyor çocuk yan yatınca bi taraf 36 diğer üstüne yattığı taraf 38 çıkıyor mesela. Bende çok araştırdım kolay olsun beklemiyor koltuk altından ölçerken diye ama baktım hepsi aynı yorumlarda oyüzden çok para vermeye gerek duymadım. Zaten anne öpücüğü diye bişey var temassızlardan daha doğru sonuç çıkarıyorum

Ya belki orda oturan kimse yapmadı herhangi birine gelen bi misafir yaptı. Milletinde tuvaletteyken başı beklenemez ki. Olmuş yani kimin neyin sorumlusunu arıyorlar bide seni hedef gösteren komşuda da kafa pırıl pırıl maşallah bu zekayla çok yaşamaz o. Hamile kadının ne pedi olcak ne kullanacak. İnsana da açık açık söyletiyorlar çünkü çoğunun muhakeme yeteneği yok. Aman senlik bi durum yok ne sen ne de sana gelen misafir yapmış olamaz zaten evde değildin ve hamilesin. Herkes dönsün kendi karısına baksın

Ay çok sevindim ekstra masraf çıktıkça geriliyorum çünkü, ucuz yollu bi de koltukaltından ölçen alırım o zaman anne öpücüğü profesyonelliğine tahmini ne zaman erişiyoruz hocam?

Ben hep temassız kullandım canım dediğin gibi benim oğlan hiç durmuyordu çok huyludur temassızla ölçerken bile ağlamaktan ortalığı yıkıyordu. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık, göğüsten ölçüyorum ben hep. Hastaneye gidince onlar da temassızla ölçüyorlar. Marka olarak ben bir bebek mağazasından almıştım sağlam çıktı. Marka fark etmez bence hepsi aynı işlevi görüyor.

Temassız aldım kuzum ben de bugün Kanz marka. gulumsebebek bir de koltukaltından ölçen al karşılaştırırsın dedi onda marka fark eder mi acep dedim

77-175-105 çıkmış canım şimdi baktım da bilginiz var mı nasıl bu sonuçlar? Doktorum ptesi yorumlarım artık demişti
Sınırda da çıkmamış ama 1.saat yakın olduğu icin yemene içmene dikkat et diyebilir
Aynen ya benim eşimde demiş hani biz yoktuk burda ama masraflara dahil oluruz tarzında konuşmuş canım esim gerçekten destekli atsa suçlu cikcam işte Allahin adaleti hem beni burdan gonderiyo hemde hamile olduğum için de kullanamıyorum biliyorlar da hamile olduğumu ne alaka bende anlamadım beyin o kadar calisiyo demek ki
Bu da benim aklıma geldi acaba evine gelen misafir mi yaptı onun diye o kadar iyi niyetli düşündüm.. Benim evime gelen misafir çocuğunu tuvalete götürüp hemen getirdi hepsinin çocuğu erkek olunca insan az buçuk tuvaleti kadın kullandı mi kullanmadı mi anlayabiliyor benim misafirlerde yapmadı kisacasi aynen öyle canım ya zaten evde de yoktuk Allah işte.. gerçekten ya eşim içinde üzüldüm eşim hamile ped kullanmıyor açıklaması yaptığı için

Hastane raporunda 1.saat için referans aralığı 0-140 yazmışlar benimki 175 o çok saçma geldi bana çünkü doktora uğradığımda 175 olan sonuç çıkmıştı bu normal demişti

Ay bi de eşin masraflara dahil oluruz mu demiş gerçekten çok iyi niyetlisiniz ben de kiracıyım umrumda olmaz

Sen 50 mg mi yoksa 75 mglik mi oldun canım ikisinin referans değeri farklı ama doktorun 175e normal dediyse 75 mglik olan verilmiştir sana

Sorma eşim öyledir

Temassız aldım kuzum ben de bugün Kanz marka. gulumsebebek bir de koltukaltından ölçen al karşılaştırırsın dedi onda marka fark eder mi acep dedim
Evet o mesajını da gördüm, yani bence koltuk altına ekstra gerek yok ben gerek duymadım diyim ya da o manada yazmıştım ama uygun fiyatlı bulursan alınabilir

Aay biz hep yürüdük beklerken
Ağır fiziksel aktivite değilse çok etkilememiş de olabilir canım bi de değerlerin sınırda değilse sıkıntı yok.Ama ben glikozu içtikten sonra yerimden zor kalktım canım midem bulandı başım döndü halsizlik oldu baya hareket edicek halim kalmamıştı nedense sana maşallah diyorum şu an o yüzden

77-175-105 çıkmış canım şimdi baktım da bilginiz var mı nasıl bu sonuçlar? Doktorum ptesi yorumlarım artık demişti
Canım 1.saat 180 altı olması isteniyor sadece o biraz sınıra yakın çıkmış dikkat edersin canım yediklerine ve miktarına.Bi de yemekten yarım saat 1saat sonra biraz yürüyüş yaparsın o da iyi olur.Bu arada fazla kilo almış mıydın o da etkileyebiliyor gebelik şekerini

Kızlar ben de sonuçları beklerken çok kötü oldum eşime en son şey diyordum ne tatlı görmek istiyorum ne de tatlı yemek istiyorum hepsinden tiksindim diyordum Ki içeceği çok rahat içtim hızlıca bitirdim fena değilmiş dedim öncesinden de hiç önyargım yoktu.Neyse ki sonuçlar iyi çıktı ama ben tatlıdan soğudum tabi bu soğuma kaç gün sürer Allah bilir

senin sonuç kaç çıktı ki canım o kadar tatlıdan soğutacak derece etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…