77-175-105 çıkmış canım şimdi baktım da bilginiz var mı nasıl bu sonuçlar? Doktorum ptesi yorumlarım artık demiştiSenin şeker yüklemesi nasılsın geçti canim
Deniycem canım inşallah işe yararYaa kıyamam burnundan geldi çocuğun desene bi aktivite yaptı dainşallah merhem çabuk geçirir kaşıntıyı alsa hemen o bile yeter başta rahatlatır
Bazen derin uyuyorlar canım çikolata filan yedin mi yan yattın mı dürt birazda hafif bastır karnına sağına soluna uyansın minnoş
Anladım canım teşekkür ederimO haftalarda oluyor canım bende korkmustum.. Bu gittiğimde doktorum şey dedi 2 günden fazla hissetmezsen gel
Bizim isteyip de yapamayacağımız şey mi var be biz yemeyi seviyoruzBencede ciddi ihtiyacımız olacak öyle bişeye hem motivasyon olur belki hep birlikte zayıflayınca
Evet ben de çekindim o yüzden temassız almaya annem de kolay olur çocuk durmaz koltukaltından ölçerken falan dedi. Evet sağlamasını yapmak adına onlardan da alıyım çok mantıklı peki onlarda önerdiğin marka var mı veya marka önemli mi chicco 200 tl idi braun 700 meselaCanım ben temassızların çoğu yorumlarını okudum en pahalısında bile kötü yorum var yanıltıyor. Arada bi ihtiyaç halinde çocuğu bunla ölçüp yüksek çıkması durumunda koltuk altından ölçülenle netleştir. Yani elinde bitane o basitlerden de olsun
Zaten bilmeden etmeden direkt başkasını suçluyorlarsa kesin onlar yapmıştır canım :) hamile olduğunu bilmiyorlar ama heralde bari daha destekli atsalarmışKızlar canımı sıkan bir sey paylasmak istiyorum.. Biliyorsunuz ben memlekete gittim her neyse geldik apartmanda bir koku var lağım kokusu..Apartmanda da aynı kısımda biz ve bi aile daha oturuyorum yeni evli çift..aradan 2 3 gün gecti sonra öğrendik ki meğersem 1.kattan fışkırmis her yeri gerçekten b.k götürmüşev sahibinin de baya masrafı var şişmiş kapılar parkeler ev sahibi dedi ki 2 haftalık bi mevzu bu dedi bizde gitmeden once söylemiştik ev sahibine biz gidiyoruz vs diye çünkü apartmanda bazen bir şey olduğunda biz sorumluluk alıyoruz yapıyoruz vs.. diğer ailede demiş ki biz bir şey yapmadık onu 4.kat yapmıştır yani bizi hedef gösteriyor ev sahibi de ped cikti dedi ped tikamis boruyu.. Esimde ev sahibine eşim hamile zaten ped kullanmiyor dedi konuya bak tovbe tovbee.. olsada cope atilir klozete mi atilir ayri ayar oldum.. ev sahibi zaten biliyo kimin ne yaptigini gercekten bir komsum vardi ondan da soğudum.. bir insana da boyle saçma sapan suç atılmaz ayy canım sıkıldı duruma ped kullanmıyorum etmiyorum güya ben tikamisim sinir olmamak elde değil moralim bozuldu akıl var mantık var
İşte meselede bu biz yemeyi seviyoruz boğazı tutsak sorun yok aslındaBizim isteyip de yapamayacağımız şey mi var be biz yemeyi seviyoruz
Evet ben de çekindim o yüzden temassız almaya annem de kolay olur çocuk durmaz koltukaltından ölçerken falan dedi. Evet sağlamasını yapmak adına onlardan da alıyım çok mantıklı peki onlarda önerdiğin marka var mı veya marka önemli mi chicco 200 tl idi braun 700 mesela
Ya belki orda oturan kimse yapmadı herhangi birine gelen bi misafir yaptı. Milletinde tuvaletteyken başı beklenemez ki. Olmuş yani kimin neyin sorumlusunu arıyorlar bide seni hedef gösteren komşuda da kafa pırıl pırıl maşallah bu zekayla çok yaşamaz o. Hamile kadının ne pedi olcak ne kullanacak. İnsana da açık açık söyletiyorlar çünkü çoğunun muhakeme yeteneği yok. Aman senlik bi durum yok ne sen ne de sana gelen misafir yapmış olamaz zaten evde değildin ve hamilesin. Herkes dönsün kendi karısına baksınKızlar canımı sıkan bir sey paylasmak istiyorum.. Biliyorsunuz ben memlekete gittim her neyse geldik apartmanda bir koku var lağım kokusu..Apartmanda da aynı kısımda biz ve bi aile daha oturuyorum yeni evli çift..aradan 2 3 gün gecti sonra öğrendik ki meğersem 1.kattan fışkırmis her yeri gerçekten b.k götürmüşev sahibinin de baya masrafı var şişmiş kapılar parkeler ev sahibi dedi ki 2 haftalık bi mevzu bu dedi bizde gitmeden once söylemiştik ev sahibine biz gidiyoruz vs diye çünkü apartmanda bazen bir şey olduğunda biz sorumluluk alıyoruz yapıyoruz vs.. diğer ailede demiş ki biz bir şey yapmadık onu 4.kat yapmıştır yani bizi hedef gösteriyor ev sahibi de ped cikti dedi ped tikamis boruyu.. Esimde ev sahibine eşim hamile zaten ped kullanmiyor dedi konuya bak tovbe tovbee.. olsada cope atilir klozete mi atilir ayri ayar oldum.. ev sahibi zaten biliyo kimin ne yaptigini gercekten bir komsum vardi ondan da soğudum.. bir insana da boyle saçma sapan suç atılmaz ayy canım sıkıldı duruma ped kullanmıyorum etmiyorum güya ben tikamisim sinir olmamak elde değil moralim bozuldu akıl var mantık var
Ay çok sevindim ekstra masraf çıktıkça geriliyorum çünkü, ucuz yollu bi de koltukaltından ölçen alırım o zamanİşte meselede bu biz yemeyi seviyoruz boğazı tutsak sorun yok aslında
Ay yok be eczaneden sıradan bişey al hepsi aynı işlev zaten. Doktor da koltuk altından ölçüleni öneriyor çocuk yan yatınca bi taraf 36 diğer üstüne yattığı taraf 38 çıkıyor mesela. Bende çok araştırdım kolay olsun beklemiyor koltuk altından ölçerken diye ama baktım hepsi aynı yorumlarda oyüzden çok para vermeye gerek duymadım. Zaten anne öpücüğü diye bişey var temassızlardan daha doğru sonuç çıkarıyorum
Ben hep temassız kullandım canım dediğin gibi benim oğlan hiç durmuyordu çok huyludur temassızla ölçerken bile ağlamaktan ortalığı yıkıyordu. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık, göğüsten ölçüyorum ben hep. Hastaneye gidince onlar da temassızla ölçüyorlar. Marka olarak ben bir bebek mağazasından almıştım sağlam çıktı. Marka fark etmez bence hepsi aynı işlevi görüyor.Bizim isteyip de yapamayacağımız şey mi var be biz yemeyi seviyoruz
Evet ben de çekindim o yüzden temassız almaya annem de kolay olur çocuk durmaz koltukaltından ölçerken falan dedi. Evet sağlamasını yapmak adına onlardan da alıyım çok mantıklı peki onlarda önerdiğin marka var mı veya marka önemli mi chicco 200 tl idi braun 700 mesela
Temassız aldım kuzum ben de bugün Kanz marka.Ben hep temassız kullandım canım dediğin gibi benim oğlan hiç durmuyordu çok huyludur temassızla ölçerken bile ağlamaktan ortalığı yıkıyordu. Bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık, göğüsten ölçüyorum ben hep. Hastaneye gidince onlar da temassızla ölçüyorlar. Marka olarak ben bir bebek mağazasından almıştım sağlam çıktı. Marka fark etmez bence hepsi aynı işlevi görüyor.
Sınırda da çıkmamış ama 1.saat yakın olduğu icin yemene içmene dikkat et diyebilir77-175-105 çıkmış canım şimdi baktım da bilginiz var mı nasıl bu sonuçlar? Doktorum ptesi yorumlarım artık demişti
Aynen ya benim eşimde demiş hani biz yoktuk burda ama masraflara dahil oluruz tarzında konuşmuş canım esimZaten bilmeden etmeden direkt başkasını suçluyorlarsa kesin onlar yapmıştır canım :) hamile olduğunu bilmiyorlar ama heralde bari daha destekli atsalarmışcanını sıkma niye moralini bozuyosun ki onların rezilliği.
Bu da benim aklıma geldi acaba evine gelen misafir mi yaptı onun diye o kadar iyi niyetli düşündüm.. Benim evime gelen misafir çocuğunu tuvalete götürüp hemen getirdi hepsinin çocuğu erkek olunca insan az buçuk tuvaleti kadın kullandı mi kullanmadı mi anlayabiliyor benim misafirlerde yapmadı kisacasiYa belki orda oturan kimse yapmadı herhangi birine gelen bi misafir yaptı. Milletinde tuvaletteyken başı beklenemez ki. Olmuş yani kimin neyin sorumlusunu arıyorlar bide seni hedef gösteren komşuda da kafa pırıl pırıl maşallah bu zekayla çok yaşamaz o. Hamile kadının ne pedi olcak ne kullanacak. İnsana da açık açık söyletiyorlar çünkü çoğunun muhakeme yeteneği yok. Aman senlik bi durum yok ne sen ne de sana gelen misafir yapmış olamaz zaten evde değildin ve hamilesin. Herkes dönsün kendi karısına baksın
Hastane raporunda 1.saat için referans aralığı 0-140 yazmışlar benimki 175 o çok saçma geldi bana çünkü doktora uğradığımda 175 olan sonuç çıkmıştı bu normal demiştiSınırda da çıkmamış ama 1.saat yakın olduğu icin yemene içmene dikkat et diyebilir
Aynen ya benim eşimde demiş hani biz yoktuk burda ama masraflara dahil oluruz tarzında konuşmuş canım esimgerçekten destekli atsa suçlu cikcam işte Allahin adaleti hem beni burdan gonderiyo hemde hamile olduğum için de kullanamıyorum biliyorlar da hamile olduğumu ne alaka bende anlamadım beyin o kadar calisiyo demek ki
Bu da benim aklıma geldi acaba evine gelen misafir mi yaptı onun diye o kadar iyi niyetli düşündüm.. Benim evime gelen misafir çocuğunu tuvalete götürüp hemen getirdi hepsinin çocuğu erkek olunca insan az buçuk tuvaleti kadın kullandı mi kullanmadı mi anlayabiliyor benim misafirlerde yapmadı kisacasiaynen öyle canım ya zaten evde de yoktuk Allah işte.. gerçekten ya eşim içinde üzüldüm eşim hamile ped kullanmıyor açıklaması yaptığı için
Sen 50 mg mi yoksa 75 mglik mi oldun canım ikisinin referans değeri farklı ama doktorun 175e normal dediyse 75 mglik olan verilmiştir sanaHastane raporunda 1.saat için referans aralığı 0-140 yazmışlar benimki 175 o çok saçma geldi bana çünkü doktora uğradığımda 175 olan sonuç çıkmıştı bu normal demişti
Ay bi de eşin masraflara dahil oluruz mu demiş gerçekten çok iyi niyetlisiniz ben de kiracıyım umrumda olmaz
Evet o mesajını da gördüm, yani bence koltuk altına ekstra gerek yok ben gerek duymadım diyim ya daTemassız aldım kuzum ben de bugün Kanz marka.gulumsebebek bir de koltukaltından ölçen al karşılaştırırsın dedi onda marka fark eder mi acep dedim
Ağır fiziksel aktivite değilse çok etkilememiş de olabilir canım bi de değerlerin sınırda değilse sıkıntı yok.Ama ben glikozu içtikten sonra yerimden zor kalktım canım midem bulandı başım döndü halsizlik oldu baya hareket edicek halim kalmamıştı nedense sana maşallah diyorum şu an o yüzdenAay biz hep yürüdük beklerken
Canım 1.saat 180 altı olması isteniyor sadece o biraz sınıra yakın çıkmış dikkat edersin canım yediklerine ve miktarına.Bi de yemekten yarım saat 1saat sonra biraz yürüyüş yaparsın o da iyi olur.Bu arada fazla kilo almış mıydın o da etkileyebiliyor gebelik şekerini77-175-105 çıkmış canım şimdi baktım da bilginiz var mı nasıl bu sonuçlar? Doktorum ptesi yorumlarım artık demişti
senin sonuç kaç çıktı ki canım o kadar tatlıdan soğutacak derece etkilediKızlar ben de sonuçları beklerken çok kötü oldum eşime en son şey diyordum ne tatlı görmek istiyorum ne de tatlı yemek istiyorum hepsinden tiksindim diyordumKi içeceği çok rahat içtim hızlıca bitirdim fena değilmiş dedim öncesinden de hiç önyargım yoktu.Neyse ki sonuçlar iyi çıktı ama ben tatlıdan soğudum tabi bu soğuma kaç gün sürer Allah bilir
75lik oldum belki hastane raporunda 75liğin referans aralığı yazmıyodur bilemedim ki hiçSen 50 mg mi yoksa 75 mglik mi oldun canım ikisinin referans değeri farklı ama doktorun 175e normal dediyse 75 mglik olan verilmiştir sana
Sormaeşim öyledir
Sınırın altında çıkmış doktorun dediği gibi ama yinede dikkat et canim75lik oldum belki hastane raporunda 75liğin referans aralığı yazmıyodur bilemedim ki hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?