2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çocuğumun sümüğünü çekmeye yarayan alet alındı ahsjsjs
E bebek bugün mahşer yeriydi. Sizin önerinizle baby me’nin ıslak mendilini aldım. Leke çıkarıcı kalmamış şansıma onlineda da bitmiş alamadım. Beyaz body mi zıbın mı neyse artık onlarda da 6 al 5 öde vardı bikaç farklı beden aldım

Peki baban hiç kendi çocuklarına kendi babasının ismini vermiş mi merak ettim..
Bende bu düşünceyi anlayamıyorum babam kendi çocuğuna kendi ismini koymuş kardeşime yani bana şey dedi işte adı x olsun dedi (kendi ismi) dedim önümüz arkamiz sagimiz solumuz x ismi oldu istemiyorum dedim ben Kağan koycam dedim hiçbir şey diyemedi ısrar da etmedi konu kapandı.. zaten Metehan 2 isim gibi bir de Kemal ismi geliyor sende gelse diyelim ki 2 erkek çocuğu 2 oğluna babasının ismini koymamış sen mi koyacaksın hiç koyma Metehan istiyorsan eşinle Metehan olsun valla onlar koymamış sen mi koyacaksın.. Bir tane Kemal yeter dersin birde Metehan olsun dersin böyle karışacak olurlarsa

Çok güzel bir isim Nil

Ege çok modern ya gerçekten umarım doğurana kadar hepimiz içimize sinen isimler buluruz inşallah

Ben bunu beğenmiştim sonra avmde birinde gördüm sordum işte pişman oldum vs sen alma dedi oysa güzel duruyordu. Taşlı yolda sıkıntı mı çıkarıyor demişti çok önceydi bu kadar hatırlıyorum
Hadi ya bende birinde gördüm avmde aynı şekilde o da çok memnunum demişti sen hangisini aldın canım

Kızlar oto koltuğu bakıyorum da isofixsiz alınca yani kemer bağlamalı olunca güvenlik açısından daha mı düşük oluyor tecrübeli analar bilir

Aman şükür iyi olsunda yarına daha da iyi olur inşallah canım.
Baya bordo bereli çıktın sen
cidden aşırı kalabalıktı ya bugün bende bi kaç bişey aldım bi kaç takım aldım dayanamayıp o 6 al 5 ödeden 12 tane aldım kızıma da alınca. Beşik aldım anne yanı biberon emzik ay bide lohusa pedi aldım ama daha önce kullanmadım depend kullanmıştım umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…