- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Ben 7 ye girdik derim hala 6 dersem yıllardır 6 aylıkmış gibi hissetcemSon adet tarihlerimize göre biz de 6.ayı bitirdikI ImaginaryLife gulumsebebek 6 aylık mı diyoruz 7’ye girdik mi diyoruz
hadi inşallah kalan her ay 1 er kilo alırız çok umudum olmasa daAay yok söylemedim değil aslındakabızlık olunca 69.9 olmuştum sonra dikkat edince 69.15e düştüm. 63.4la başlamıştım zaten 6 kilo aldım dediğim doğru aslında yalan değil bir dahakine 3 hafta sonra gidicem 1 kilo falan alsam sukredicem
aynen bende tam öyle hayal ediyorum eve gir artık baban gelecek yemek yicez filanHahahahaha oğluşumu akşam ezanında balkondan çağırırken hayal ettim kendimiay daha annem bizi çağırırdı balkondan ya zaman ne hızlı geçti
Aslında tam şimdi gidip kalmak vardı göbeği göstere göstere 7 aylık diyipSana yemin ederim benimde kv aklıma geldiamin canım inşallah bütün annelerimize Allah nasip eder
O kadar emekten sonra gerçekten Kağan Kaan ismini hak ediyor eşin koyacaksa başka isim daha yanına eklesin dimi ama
Hahahhaah ay ben çocuğa balkondan seslensem hannnnn haaaaaannnnn dalga geçmicekleri varsa bile dalga geçerlerAyy han muhabbetimiz aklıma geldi de han han hannn Allah affetsin çok komik
KesinlikleBen 7 ye girdik derim hala 6 dersem yıllardır 6 aylıkmış gibi hissetcemen fazla 1 haftada 6bucuk derim yani
hadi inşallah kalan her ay 1 er kilo alırız çok umudum olmasa da
aynen bende tam öyle hayal ediyorum eve gir artık baban gelecek yemek yicez filanvallahi zaman çok hızlı akıyor yaşarken yavaş dönüp bakınca hızlı garip
Aynen içimde bir Alp değil de Ege varmış gibi hissediyorumZaten Hasan ismi konuluyormus bosver yuzde yüz istedigi olamaz ki benim gibi.. bende Ali ismini istemiyorum Kağan Ali olacak çocuğumuzun ismi.. bosver hüzünlenme ikinizinde istediği oluyor Alp olsa bu seferde sen huzunleneceksin
Ay bu dedelerin kendi isimlerini koyma çabaları veya sanki çocuk onunmuş gibi isim verme hakları da beni çok bayıyorHahahhaah ay ben çocuğa balkondan seslensem hannnnn haaaaaannnnn dalga geçmicekleri varsa bile dalga geçerleray neyseki han dan kurtulduk
Harbiden ya noldu noldu sürekli moralimi bozuyordun bak Allahin izniyle oğlum beni bırakmadı diyip göbeği oksaya oksaya oturmak vardiAslında tam şimdi gidip kalmak vardı göbeği göstere göstere 7 aylık diyip
Ayy evet ya çok şükürHahahhaah ay ben çocuğa balkondan seslensem hannnnn haaaaaannnnn dalga geçmicekleri varsa bile dalga geçerleray neyseki han dan kurtulduk
Bende öyle yapicam canım hatta ikna edebilirsem göbek adını koysun Ali diyeAynen içimde bir Alp değil de Ege varmış gibi hissediyorumkağanı sen istiyorsan Aliyi de kimlikte koyarsın Kağan diye seslenirsin :) bende öyle yapmayı düşünüyorum
Harbiden Kıvanç çok güzel bir isim ama sırf kv istediği için insanın koyası varsa da koymuyorAy bu dedelerin kendi isimlerini koyma çabaları veya sanki çocuk onunmuş gibi isim verme hakları da beni çok bayıyorşöyle biraz modern güzel isimler verelim çocuklarımıza ya. Abimin adını derveş koymuş dedem Allahtan babam yok demiş de koymamışlar ya neyse ki bizim dedenin adı o kadar da kötü değil ama yine de eski isim bulmak gerçekten zor ay birde herkes kırılıyor kayınvalidem de isim türetip türetip duruyor ismi az çok belli olmasına rağmen birde koyacağım varsa da o söyleyince soğuyorum Kıvanç diye tutturdu da kendi oğluna koyaymış Hahahshshhs
Kız daha yeni 6 bitti aslında 4 hafta sonra 7 demeliyizTeşekkürler canım kaşıntı çok zor gerçekten inşallah bizim de hemen geçernioli yağı çok duydum ama almadım bir deneyeyim ben de
Benim oğlumun adı Alp söylemiştim, seslenirken zor oluyor evet özellikle doğum günlerinde iyi ki doğdun Aaağğğlllppp gibi oluyorama o kadar çok sesleniyorum ki iyi ki tek hece koymuşuz diyorum
Ege tek başına güzel bir isim ama Hasan Ege olunca biri Anadolu ismi biri modern gibi kalıyor bence, Hasan Alp olursa iki ismin uyumu açısından daha iyi geldi bana ama sen bilirsin tabi
Ben 6.5 diyorum bayadıriki hafta sonra mı 7 diyeceğiz o zaman
Çocuk doğcak biz hala bunun muhabbetini yapıyo olcaz benceBen 7 ye girdik derim hala 6 dersem yıllardır 6 aylıkmış gibi hissetcemen fazla 1 haftada 6bucuk derim yani
aynen bende tam öyle hayal ediyorum eve gir artık baban gelecek yemek yicez filanvallahi zaman çok hızlı akıyor yaşarken yavaş dönüp bakınca hızlı garip
Şey gibi olmuyor mu bizimde kimimiz yasimizi bi fazla bi normal söyleriz onun gibiÇocuk doğcak biz hala bunun muhabbetini yapıyo olcaz bence
Bu hareketsiz yaşama ben de şaşkınımama helal olsun sana benim kilom 66 oldu. Yani toplam 14 kilo almış oldum gerçekten 6 kilo çok iyi bir başarı çünkü 1 kilosu kesin bebek, plasenta birde bunun suyu var derken kaç kilo ediyorlar bilmiyorum ama 6 gerçekten çok iyi bir rakam
Benim de yok da işte insan bı umut diyorBen 7 ye girdik derim hala 6 dersem yıllardır 6 aylıkmış gibi hissetcemen fazla 1 haftada 6bucuk derim yani
Evet canım tek isim :)Sen sadece Alp mi koydun canım
Valla helal olsun ben hem her gün hemen hemen yürüyüp hemde kilo aldımBu hareketsiz yaşama ben de şaşkınımbenim almamam gerekiyordu canım zaten vermem gerekiyordu senin boyun da var kilo da almak istiyordun hamilelik yaradı sana
Valla kusura bakmasınlar o kadar çilesini ben çekip de kayınpeder ismi koyacak değilim hiç lafını bile ettirmedim benAy bu dedelerin kendi isimlerini koyma çabaları veya sanki çocuk onunmuş gibi isim verme hakları da beni çok bayıyorşöyle biraz modern güzel isimler verelim çocuklarımıza ya. Abimin adını derveş koymuş dedem Allahtan babam yok demiş de koymamışlar ya neyse ki bizim dedenin adı o kadar da kötü değil ama yine de eski isim bulmak gerçekten zor ay birde herkes kırılıyor kayınvalidem de isim türetip türetip duruyor ismi az çok belli olmasına rağmen birde koyacağım varsa da o söyleyince soğuyorum Kıvanç diye tutturdu da kendi oğluna koyaymış Hahahshshhs
Ay evet ya şöyle bi düşününce ayKesinliklegebelik testini dün yaptık gibi sanki bugün 7 aylığız
asla fikir almıyorum yemin ederim hatta dinlemiyorum bile hatta konuyu hiç açtırmayıp daha geçen Kaan koycaz dedim sesi çıkmadı. Ne danışma ne fikir alışverişi ne bişey yok yok kalsınAy bu dedelerin kendi isimlerini koyma çabaları veya sanki çocuk onunmuş gibi isim verme hakları da beni çok bayıyorşöyle biraz modern güzel isimler verelim çocuklarımıza ya. Abimin adını derveş koymuş dedem Allahtan babam yok demiş de koymamışlar ya neyse ki bizim dedenin adı o kadar da kötü değil ama yine de eski isim bulmak gerçekten zor ay birde herkes kırılıyor kayınvalidem de isim türetip türetip duruyor ismi az çok belli olmasına rağmen birde koyacağım varsa da o söyleyince soğuyorum Kıvanç diye tutturdu da kendi oğluna koyaymış Hahahshshhs
Siz ailelere söylediniz mi canım koycağınız ismi? Herkes bi şey diyor bize yoruldum artıkValla kusura bakmasınlar o kadar çilesini ben çekip de kayınpeder ismi koyacak değilim hiç lafını bile ettirmedim beneşim babasının ismini koyarsa ben de babamın ismini koyarım yok öyle ayrımcılık eşime dedim istersen iki isim koyalım sen de -babanın adı dışında- seç diye yok tek olsun dedi öyle anlaştık
Şimdi kızımız için de ben iki seçenek sundum birini seçti. Kayınvalidem Aylin olabilir diye öneride bulunmuştu ama ben çok önceden düşünmüştüm zaten biz bulduk ismi dedik geçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?