2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Son adet tarihlerimize göre biz de 6.ayı bitirdik I ImaginaryLife gulumsebebek 6 aylık mı diyoruz 7’ye girdik mi diyoruz
Ben 7 ye girdik derim hala 6 dersem yıllardır 6 aylıkmış gibi hissetcem en fazla 1 haftada 6bucuk derim yani
hadi inşallah kalan her ay 1 er kilo alırız çok umudum olmasa da
Hahahahaha oğluşumu akşam ezanında balkondan çağırırken hayal ettim kendimi ay daha annem bizi çağırırdı balkondan ya zaman ne hızlı geçti
aynen bende tam öyle hayal ediyorum eve gir artık baban gelecek yemek yicez filan vallahi zaman çok hızlı akıyor yaşarken yavaş dönüp bakınca hızlı garip

Sana yemin ederim benimde kv aklıma geldi amin canım inşallah bütün annelerimize Allah nasip eder
O kadar emekten sonra gerçekten Kağan Kaan ismini hak ediyor eşin koyacaksa başka isim daha yanına eklesin dimi ama
Aslında tam şimdi gidip kalmak vardı göbeği göstere göstere 7 aylık diyip

Kesinlikle gebelik testini dün yaptık gibi sanki bugün 7 aylığız

Zaten Hasan ismi konuluyormus bosver yuzde yüz istedigi olamaz ki benim gibi.. bende Ali ismini istemiyorum Kağan Ali olacak çocuğumuzun ismi.. bosver hüzünlenme ikinizinde istediği oluyor Alp olsa bu seferde sen huzunleneceksin
Aynen içimde bir Alp değil de Ege varmış gibi hissediyorum kağanı sen istiyorsan Aliyi de kimlikte koyarsın Kağan diye seslenirsin :) bende öyle yapmayı düşünüyorum

Hahahhaah ay ben çocuğa balkondan seslensem hannnnn haaaaaannnnn dalga geçmicekleri varsa bile dalga geçerler ay neyseki han dan kurtulduk
Ay bu dedelerin kendi isimlerini koyma çabaları veya sanki çocuk onunmuş gibi isim verme hakları da beni çok bayıyor şöyle biraz modern güzel isimler verelim çocuklarımıza ya. Abimin adını derveş koymuş dedem Allahtan babam yok demiş de koymamışlar ya neyse ki bizim dedenin adı o kadar da kötü değil ama yine de eski isim bulmak gerçekten zor ay birde herkes kırılıyor kayınvalidem de isim türetip türetip duruyor ismi az çok belli olmasına rağmen birde koyacağım varsa da o söyleyince soğuyorum Kıvanç diye tutturdu da kendi oğluna koyaymış Hahahshshhs

Aslında tam şimdi gidip kalmak vardı göbeği göstere göstere 7 aylık diyip
Harbiden ya noldu noldu sürekli moralimi bozuyordun bak Allahin izniyle oğlum beni bırakmadı diyip göbeği oksaya oksaya oturmak vardi
Hahahhaah ay ben çocuğa balkondan seslensem hannnnn haaaaaannnnn dalga geçmicekleri varsa bile dalga geçerler ay neyseki han dan kurtulduk
Ayy evet ya çok şükür ya eşin ikna olmasaydi
Aynen içimde bir Alp değil de Ege varmış gibi hissediyorum kağanı sen istiyorsan Aliyi de kimlikte koyarsın Kağan diye seslenirsin :) bende öyle yapmayı düşünüyorum
Bende öyle yapicam canım hatta ikna edebilirsem göbek adını koysun Ali diye

Harbiden Kıvanç çok güzel bir isim ama sırf kv istediği için insanın koyası varsa da koymuyor benimki ismini ne koyacaksiniz diye bile sormadı valla şanslı miyim şanssız mi anlamadim

Kız daha yeni 6 bitti aslında 4 hafta sonra 7 demeliyiz
Bu arada ben de eşime Alpi diye sesleniyorum güzel oluyo

Çocuk doğcak biz hala bunun muhabbetini yapıyo olcaz bence

Çocuk doğcak biz hala bunun muhabbetini yapıyo olcaz bence
Şey gibi olmuyor mu bizimde kimimiz yasimizi bi fazla bi normal söyleriz onun gibi ama uygulamada 7.aya giriyorsunuz diyo şimdi düşününce Subat 11 7.ay ise mart 11 8.ay Nisan 11 9.aya giriş 11 mayistada o 4 hafta tamamlaniyor bence biz 7.aya giriyoruz diyelim uygulamadaki gibi gerçekten doğru oluyo

Bu hareketsiz yaşama ben de şaşkınım benim almamam gerekiyordu canım zaten vermem gerekiyordu senin boyun da var kilo da almak istiyordun hamilelik yaradı sana

Benim de yok da işte insan bı umut diyor

Bu hareketsiz yaşama ben de şaşkınım benim almamam gerekiyordu canım zaten vermem gerekiyordu senin boyun da var kilo da almak istiyordun hamilelik yaradı sana
Valla helal olsun ben hem her gün hemen hemen yürüyüp hemde kilo aldım yurumesem zaten 20 kilo garantiymis demek ki

Valla kusura bakmasınlar o kadar çilesini ben çekip de kayınpeder ismi koyacak değilim hiç lafını bile ettirmedim ben eşim babasının ismini koyarsa ben de babamın ismini koyarım yok öyle ayrımcılık eşime dedim istersen iki isim koyalım sen de -babanın adı dışında- seç diye yok tek olsun dedi öyle anlaştık
Şimdi kızımız için de ben iki seçenek sundum birini seçti. Kayınvalidem Aylin olabilir diye öneride bulunmuştu ama ben çok önceden düşünmüştüm zaten biz bulduk ismi dedik geçtik

Off bu isim konusu en zor şeylerden biri kızlar ya benim de babam kendi adını koymamızı bekliyor kemal ismi. isim olarak güzel ama eşim de o zaman kazım kemal olur benim de dedemim ismini koyarsak olur diyor Ben de açıkçası kazım kemal koymak istemiyorum.Metehanı eşim de ben de düşünmüştük ortak beğendiğimiz isimdi.Hadi metehan kemal desek çok uzun oluyor.ve eşim de kendi tarafından isim koymadık diye çok yanaşmıyor bu isme de.

Hıı birde iki abim var ikisinin toplam 4 oğlu var kimse koyamadı kemal ismini ama sorsan ikisi de ben istiyordum ama olmadı diyor.Hatta geçen abim şey dedi babam kemal koymanı bekliyor ben senin ismini koyarım demişsin önceden diyor ben de siz koymadınız 2 abiden 4 erkek çocuktan birine bile sıra bana kadar geldi dedim

Kesinlikle gebelik testini dün yaptık gibi sanki bugün 7 aylığız
Ay evet ya şöyle bi düşününce ay Allah 9 u görmeyi nasip etsin hepimize
asla fikir almıyorum yemin ederim hatta dinlemiyorum bile hatta konuyu hiç açtırmayıp daha geçen Kaan koycaz dedim sesi çıkmadı. Ne danışma ne fikir alışverişi ne bişey yok yok kalsın ama benim eşimde babasının adını koymak istiyordu nişanlılığımızdan beri hayali. Bende sakınca görmedim hep söylüyordu yeni çıksa doldurdular mı acaba derdim hatta benim kayınpeder ikinci isim olarak kendi adını koyacağımızı bilmiyor. İki isim olacak o kesin de eşim kimliğe o ikinci ismi yazdırıp yazdırmamakta kararsız kısa isim olsun daha mı iyi olur filan dedi bende sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle yap benim istediğim isim olsunda gerisiyle ilgilenmiyorum dedim

Siz ailelere söylediniz mi canım koycağınız ismi? Herkes bi şey diyor bize yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…