2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Lohusa takımları bakıyorum da ben hep böyle saten sanırım genelde ya ben pentinin pijama takımını götürsem çok rahat ederim gibi düşünüyorum ay birde kendimi o lohusa takımının içinde hayal edemiyorum çok komik ped alırım ben de sanırım zaten bebekten önce paket paket almıştım bebek düşünmüyoruz diye

Konuştuğum çoğu kişi 2 3 gün çok geliyo ondan sonraki günlerde ped yetiyor dedi görcez bakalim

Kızlar bu doktorun paylaşımları çok güzel özellikle normal doğum için bu paylaşımı çok hoşuma gitti
Çoğu kişi genişliyor diyo demek ki yanlış bilgiymis o zaman insanlar öyle mi hissediyor ki.. çünkü ben hamileyken daha çok hissediyorum ordaki kılcal damarlar hassas olduğu için bu hamilelik kalkınca eskisi gibi hissedemeyince öyle bi yanılgı mi olacak acaba bugün gece gece 2 şeyi merak ettim

Arkadaşlar merhabalar regl günleri mi atıyorum 26. Gün bugün bende pembe bir kanama geldi peçeteye sildikçe regl ağrısı oldu ama saat 5 gibi geldi … suan saat gece 12 27. Güne giriş yapmış oluyorum ama regl ağrılarım bitti genelde regl öncesi kahve kan gelir ve aşırı bir ağrıyla regl olurum 2 saat içinde ama 6 saattir ağrım yok baş dönmem var hatta o damla kan gelmeden aşırı bir baş dönmesiyle düşüyordum gebelik testim yok 1.5 senedir uğraşıyorum artık ağlıyorum olmayacak sanırım bir problemmimde yok kimyasal geçirdim birde ağustosta düşüğüm oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı reglime 4 5 gün var ?

kadın yorumlarda da işte sezeryana kaydırdılar insanları sırf vajinal estetiğe hasta alabilmek için işte 40 günde vajina eski halini alıyor vs vs demiş. Bilemedim şimdi normal kesisiz doğum yapmış birine danışmak lazım ama maalesef o kadar az ki kesisiz vajinal doğuran

Güzel günlerde uyusun minik biberonların hiçbirine ihtiyacın olmazsa görürüm seni
Aa evet şimdi hatırladım depend pratik oluyo diyolar ped kayıyo ediyo bi de onla uğraşmak zorunda kalmıyosun demişlerdi

Doktora inanmak istiyorum

Canım 2 normal doğumum var ilkinde kesim oldu ama kesinin vajina genişlemesi ile uzaktan yakından alakası yok çünkü kesi vajina içine değil dışına atılıyor ve orası dikişle kapatılıyor, oda zaten 1 haftada dikiş iyileşiyor eskihaline dönüyor o kesi olan yer. Doğumdan sonra eski haline döndüğünü düşünüyorum bi farklılık olmadı bende çünkü

Sezeryan normal doğumda bu durum fark ediyor mu acaba gerçi şimdi normal doğum yapan o kadar az ki

hiç sormak aklıma gelmedi biliyo musun çok mantıklı bi soru acaba ikisinde de kanama miktarında bi değişim oluyor mu
Benim normal oldu ilk 2 gün çok yoğun, 3 yoğun daha sonrası normal ped ile idare edecek seviyeye gelmişti.Normal doğumda daha iyi temizleniyor içerisi doğumdan sonra. Ama sezeryanda okadar olmuyor. Hatta sezeryan sonrası kanlar aksın pıhtı vs kalmasın diye karına bastırdıklarını duydum. Sezeryan da daha çok oluyor kanama yani büyük ihtimalle

Ayyy içim bir tuhaf oldu karna bastiriyolar diyince ben galiba 1.cocukta kalcak gibiyim sizin cesaretinize hayranım gercekten

Aa ne güzel hadi darısı bu doğumuna 38 hafta boyunca hep hareket halinde miydin canım

Aa ne güzel hadi darısı bu doğumuna 38 hafta boyunca hep hareket halinde miydin canım
Amin amin inşaAllah
Yok günümün yarısı yatmakla geçiyordu ama son günlerde yürüyüş yapmaya gayret ettim hep. Bide alaturka wc kullandm hep onun faydası olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…