2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben ikisinide oldum canım ama en son 10 sene önceki dogumumda olmuştum doktoruna veya saglık ocagına söylersen bilgilendirir mutlaka. Nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor bebişin nasıl kuzum

Beşik ne aldınn park yatak mı? Kız biberon daha yeni dr browns almamış mıydın sen ben biberon almıcam direniyorum.
Lohusa pediyle dependin farkını bile bilmiyorum ajsjsj

Ben gebeliğin başında kedi çizdiği için olmuştum. Doktorum 20. Haftada olan aşıyı karma olmamı söyledi. Yarın olacağım onu da. Ebe bu süreçte yine dikkat etmemi söyledi tek doz koruma sağlamaz demişti

Ben ilk hamilelikte iki doz olmuştum 6-7 sene önce, o yüzden tek doz yeterli dedi ebe tek doz oldum

Canım ben 2022 mart nisanda 2 doz olmuştum doktor gerek yok tüm dozların tekrar yapılmasına dedi tek doz yaptırcam 28.haftada gebelikte en az bir doz da olsa yapılmalı diye biliyorum için rahat etmezse bi doktoruna da sor istersen canım

Beşik ne aldınn park yatak mı? Kız biberon daha yeni dr browns almamış mıydın sen ben biberon almıcam direniyorum.
Lohusa pediyle dependin farkını bile bilmiyorum ajsjsj
Park yatak aldım canım prego. Kullanışlı fiyat performans ürünü prego fena marka değil. Evet Dr browns aldım dayanamadım bitane de Avent aldım bugün indirim görünce depend kilot şeklinde giyilenlerden canım lohusa pedi normal ped gibi. Depend ilk doğumda kullanmıştım ama çokta şarıl şarıl gelmedi direk ped taksaymışım da olurmuş gibi bide depend iyi hoş ta alt üst pijama takımı giyince görüntü güzel olmuyor tabi o durumda kimin umrunda olur ki işte

Girdik kuzum hatta 30 haftalık olunca 7 ay bitiyor 27. Ve 30. Haftalar 7. Ay kabul ediliyor çarşamba görmeye gidecegim inşallah erken dogum riski kalkmıştır ortadan
Ayyy bizim doğum tarihlerimizde aynıymış. Bugün eşimle konuştuk dedi biz 2 aydır 6. Aydayız nasıl oluyor? Bende daha önce yanlış hesaplamışım o yüzden öyle demiştim ama yine yanlış hesaplamışım sabah söyleyim de mutlu olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…