2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hiç sevmem işin aslı ben 8 kilo aldım fazla almışsın dikkat et sana güveniyorum liste dışına çıkma suyu falan iyi biz seni yormayalım sende bizi yorma tut boğazını dedi açıkçası

Kundaklanirlar zaten usumezler dimi ben de bilemedim ya. Uyku tulumunu da o zamanlar biz de battaniye-yorganla uyudugumuz bir mevsim ya bebişin de üzerini ortmemiz gerekecek ama battaniye de sakıncalı sanırım. Annem bize üçgen gibi tulumlar var ya ondan giydirirmis hareket kisitimiz olmazmış tek sorun baktığım tulumun kolları yok kendi kendini uyandırabilir bu sefer de

Nasıl içtin ya benimki de çilekliydi soğuk içince tadı güzeldi ama 1 saat sonrabeni çok kötü yaptı
golden-snitch görüyor musun çilekliymis ya diyorum ya markadan sanırım bilemedim ama içtim ben
Hiç sevmem işin aslı ben 8 kilo aldım fazla almışsın dikkat et sana güveniyorum liste dışına çıkma suyu falan iyi biz seni yormayalım sende bizi yorma tut boğazını dedi açıkçası
vallahi çok sanslisin hocanın iyi gününe denk gelmişsin keşke beni de yormasaydi bana da test sonucunu görünce her şey gayet güzel dedi

Ben de çıkarmayı düşünüyorum hava iyi olduğu sürece battaniye varken tuluma bence gerek olmaz çünkü küçük alsak da giyeceği 1 ay bence yaz geliyor somra da
Evet direkt de mevsim geçişi olacak battaniyeye usumezse zaten sıkıntı yok, kucakta da olmayacak hep pusetinde duracak sanırım tulum nisan-mayıs için gereksiz olacak sonrası dediğin gibi yaz

Çok şükür temiz çıkmış herhalde 8 aldım sınırda diye düşündü kiloyu azar yedim yine canım 8 almışsın belli ki gereksizler var dedi yine yalan söylemedim var valla dedim

Ben almayı düşündüm de hava sıcak olur ince müslin yeter dediler birde ince kundaklardan aldım
Dimi sarsak yeterli herhalde ya annem battaniye ördü kalın olarak o var, orta kalınlıkta nohut battaniyesi var, daha da sıcak olursa muslin var zaten tulum iyice yakar herhalde çocuğu

Aaay çilekli de ağır gelmez miydi ya tatlı tatlı ki gelmiş de zaten

Çok şükür temiz çıkmış herhalde 8 aldım sınırda diye düşündü kiloyu azar yedim yine canım 8 almışsın belli ki gereksizler var dedi yine yalan söylemedim var valla dedim
Ben 6 aldım diyince kilo alımın çok iyi demişti doktor 8le 6 arasında çok bı fark yok yani neye göre yorumluyorlar acaba

Yok yok üşümezler baktık serin gidiyo sarar sarmalarız zaten uyku tulumunda hiç fikrim yok ya ne yapmalı nasıl uyutmalı tecrübeliler aydınlatır bizi

Ben 6 aldım diyince kilo alımın çok iyi demişti doktor 8le 6 arasında çok bı fark yok yani neye göre yorumluyorlar acaba
Bilmiyorum ki bana frenle fazla almışsın dedi boy kiloya göre mi bakıyor bebeğin kilosuna suyuna mı bakıyor neye bakıyorsa her seferinde yeme artık diyor sağolsun

Gereksiz demesi çok komiğime gidiyor ben var dedim o bana sordu ben söyledim dikkat et dedi ama bana kiloyu aldıran meyveler dedim.. tatmin olmadı gibi oldu evet bana 9 10 kilo al demişti sen sınıra yakın olunca sana bir şey dememiş şanslısın

Biz bebekten çok bu gereksizleri konuşuyoruz konu bitmiyor bir türlü uzuyor birde eşimde gülüyor bende saklayamıyoruz

Tam bugün 28 haftam bitiyor canım yarın 29a giriyoruz. Ama ölçümlerde 28.3 28.1 çıkıyor.. digerlerinde yapılmadı canım acil gittim doguma alındım. Bunda önceden bildigi için yapacak kuzum
Diğerlerinde yapılmadığı halde kuvezde çok kısa kalmışlar bunda yapılırsa hiç kalmaz Allahın izniyle doğunca direk kucağına gelir canım
İkisi de aynı glukoz olarak girilmiş aç tok olarak değil de 74-109 arası ama sanırım bu açık şekeri için
bencede o açlık şekeri. Sebinde baya alt sınırda çıkmış neredeyse o
Bak mesela eski kağıtlara bakıyorum
337g +- 49 g
645g +- 95g
1280g +- 187g yazıyor
benim kendi doktorumun verdiği kağıtlarda bile bu yazmıyor

Bilmiyorum ki bana frenle fazla almışsın dedi boy kiloya göre mi bakıyor bebeğin kilosuna suyuna mı bakıyor neye bakıyorsa her seferinde yeme artık diyor sağolsun
Aay başta beni de darladigi icin bilinçaltima işlemiş galiba vücudum kendini tutuyor metabolizma var gücüyle çalışıyor sanırım

Aynen canım aman hadi ilk erken doğum olunca devlette de bi kaydım olsun diye gidiyorum sırf ta herşeyi birbirine karıştırdılar vallahi. Sen şimdi tek doktordasın dimi zaten birden fazla olunca insanın aklı böyle karışıyor ya. Aman bende kendi doktorumun ağzına bakayım en iyisi devlette kaydım varmı var onun haricinde ne dedikleriyle ilgilenmeyim
Bitane de benden gelsin o zaman
Anam kız sizde zayıfsınız ya fit hamileler grubunda. Uzak durun benden maşallah kızlar çok tatlı olmuşsunuz göbüşlerle

Bak mesela eski kağıtlara bakıyorum
337g +- 49 g
645g +- 95g
1280g +- 187g yazıyor
gulumsebebek bende de bu şekilde 1288 +-188 yazıyor her gittiğimde böyle bir aralik var 337 +-49 yazıyor. O değil de bizim değerler çok yakın şimdi bakarken fark ettim hep aynı günler mi gittik naptik 337, 649,1288 benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…