- 25 Mayıs 2023
- 4.570
- 8.604
- 88
Ben almayı düşündüm de hava sıcak olur ince müslin yeter dediler birde ince kundaklardan aldımKızlar bebislerinize uyku tulumu ve hastaneye gidip gelme durumlari için tulum aldınız mı peluş falan
Hiç sevmem işin aslıElmalı gazoz ve redbullu seviyorsan güzel geliyo ama kusanlari görünce bende şaşırıyorum acaba markadan mi bilmiyorum kibosver yapmaman daha iyi ben sonradan irilikle alakalı benden kaynaklı mi diye yaptırdım aslında daha çok
Allah allah sana ne dedi de yapmadibana 13 kilo fazla almışsın dedi birde bebek iri dedi yaptı..
Kundaklanirlar zaten usumezler dimi ben de bilemedim ya. Uyku tulumunu da o zamanlar biz de battaniye-yorganla uyudugumuz bir mevsim ya bebişin de üzerini ortmemiz gerekecek ama battaniye de sakıncalı sanırım. Annem bize üçgen gibi tulumlar var ya ondan giydirirmis hareket kisitimiz olmazmış tek sorun baktığım tulumun kolları yok kendi kendini uyandırabilir bu sefer dehastaneye gidip gelirken o peluşlara gerek olmaz diye düşünüyorum hava serin olmaz kuzum hele hele antalyadahavanın durumuna göre battaniye ya da kalın müslinini örterim pusetine, kendisini de penye battaniyeye kundakladıktan sonra sorun olmaz. Uyku tulumu almadım karar da veremiyorum açıkçası gerekli olup olmadığına
Nasıl içtin yabenimki de çilekliydi soğuk içince tadı güzeldi ama 1 saat sonrabeni çok kötü yaptı
Hiç sevmem işin aslıben 8 kilo aldım fazla almışsın dikkat et sana güveniyorum liste dışına çıkma suyu falan iyi biz seni yormayalım sende bizi yorma tut boğazını dedi açıkçası
Owli olabilir canım oyle bir şey hatırliyorumHatırlayamadım kuzum ben araştırdığımda Owli ve Little gusto gördüm hep onlar da basit değil baya pahalı
Evet direkt de mevsim geçişi olacak battaniyeye usumezse zaten sıkıntı yok, kucakta da olmayacak hep pusetinde duracak sanırım tulum nisan-mayıs için gereksiz olacak sonrası dediğin gibi yazBen de çıkarmayı düşünüyorum hava iyi olduğu sürece battaniye varken tuluma bence gerek olmaz çünkü küçük alsak da giyeceği 1 ay bence yaz geliyor somra da
Çok şükür temiz çıkmış herhalde 8 aldım sınırda diye düşündü kiloyu azar yedim yine canım 8 almışsın belli ki gereksizler var dedi yine yalan söylemedim var valla dedimgolden-snitch görüyor musun çilekliymis ya diyorum ya markadan sanırım bilemedim ama içtim ben
vallahi çok sanslisin hocanın iyi gününe denk gelmişsin keşke beni de yormasaydi bana da test sonucunu görünce her şey gayet güzel dedi
Dimi sarsak yeterli herhalde ya annem battaniye ördü kalın olarak o var, orta kalınlıkta nohut battaniyesi var, daha da sıcak olursa muslin var zaten tulum iyice yakar herhalde çocuğuBen almayı düşündüm de hava sıcak olur ince müslin yeter dediler birde ince kundaklardan aldım
Aaay çilekli de ağır gelmez miydi ya tatlı tatlıgolden-snitch görüyor musun çilekliymis ya diyorum ya markadan sanırım bilemedim ama içtim ben
vallahi çok sanslisin hocanın iyi gününe denk gelmişsin keşke beni de yormasaydi bana da test sonucunu görünce her şey gayet güzel dedi
Ben 6 aldım diyince kilo alımın çok iyi demişti doktorÇok şükür temiz çıkmış herhalde 8 aldım sınırda diye düşündü kiloyu azar yedim yine canım 8 almışsın belli ki gereksizler var dedi yine yalan söylemedim var valla dedim
Yok yok üşümezler baktık serin gidiyo sarar sarmalarız zatenKundaklanirlar zaten usumezler dimi ben de bilemedim ya. Uyku tulumunu da o zamanlar biz de battaniye-yorganla uyudugumuz bir mevsim ya bebişin de üzerini ortmemiz gerekecek ama battaniye de sakıncalı sanırım. Annem bize üçgen gibi tulumlar var ya ondan giydirirmis hareket kisitimiz olmazmış tek sorun baktığım tulumun kolları yok kendi kendini uyandırabilir bu sefer de
Bilmiyorum ki bana frenle fazla almışsın dedi boy kiloya göre mi bakıyor bebeğin kilosuna suyuna mı bakıyor neye bakıyorsa her seferinde yeme artık diyor sağolsunBen 6 aldım diyince kilo alımın çok iyi demişti doktor8le 6 arasında çok bı fark yok yani neye göre yorumluyorlar acaba
Çok şükür temiz çıkmış herhalde 8 aldım sınırda diye düşündü kiloyu azar yedim yine canım 8 almışsın belli ki gereksizler var dedi yine yalan söylemedim var valla dedim
Biz bebekten çok bu gereksizleri konuşuyoruz konu bitmiyor bir türlü uzuyorGereksiz demesi çok komiğime gidiyorben var dedim o bana sordu ben söyledim dikkat et dedi ama bana kiloyu aldıran meyveler dedim.. tatmin olmadı gibi oldu evet bana 9 10 kilo al demişti sen sınıra yakın olunca sana bir şey dememiş şanslısın
Diğerlerinde yapılmadığı halde kuvezde çok kısa kalmışlar bunda yapılırsa hiç kalmaz Allahın izniyle doğunca direk kucağına gelir canımTam bugün 28 haftam bitiyor canım yarın 29a giriyoruz. Ama ölçümlerde 28.3 28.1 çıkıyor.. digerlerinde yapılmadı canım acil gittim doguma alındım. Bunda önceden bildigi için yapacak kuzum
bencede o açlık şekeri. Sebinde baya alt sınırda çıkmış neredeyse oİkisi de aynı glukoz olarak girilmiş aç tok olarak değil de 74-109 arası ama sanırım bu açık şekeri için
benim kendi doktorumun verdiği kağıtlarda bile bu yazmıyorBak mesela eski kağıtlara bakıyorum
337g +- 49 g
645g +- 95g
1280g +- 187g yazıyor
Yazın uyku tulumu belki fazla gelir de klima da korkutuyor muslin örtüp uyutabilir miyiz acabaYok yok üşümezler baktık serin gidiyo sarar sarmalarız zatenuyku tulumunda hiç fikrim yok ya ne yapmalı nasıl uyutmalı tecrübeliler aydınlatır bizi
Aay başta beni de darladigi icin bilinçaltima işlemiş galiba vücudum kendini tutuyor metabolizma var gücüyle çalışıyor sanırımBilmiyorum ki bana frenle fazla almışsın dedi boy kiloya göre mi bakıyor bebeğin kilosuna suyuna mı bakıyor neye bakıyorsa her seferinde yeme artık diyor sağolsun
Aynen canım aman hadi ilk erken doğum olunca devlette de bi kaydım olsun diye gidiyorum sırf ta herşeyi birbirine karıştırdılar vallahi. Sen şimdi tek doktordasın dimi zaten birden fazla olunca insanın aklı böyle karışıyor ya. Aman bende kendi doktorumun ağzına bakayım en iyisi devlette kaydım varmı var onun haricinde ne dedikleriyle ilgilenmeyimDoktorunu bulduysan kafanda okeyse bence de başka doktorlarla kafanı karıştırma canım, ben sadece kafam karıştıginda teyit amaçlı başka doktora gidiyorum. Daha önce boş gebelikte böyle yaptım şimdiki gebelikte kilosunun geri çıkmasını anlatmıştım öyle yaptım ama onun haricinde tek doktorla devam ediyorum aynı hastane aynı cihaz bile farklı sonuç veriyormuş doktorlarda senin her şey farklı bence o yüzden takılma kendi doktoruna bak sen:)
Anam kız sizde zayıfsınız ya fit hamileler grubunda. Uzak durun bendenBitane de benden gelsin o zaman
Bak mesela eski kağıtlara bakıyorum
337g +- 49 g
645g +- 95g
1280g +- 187g yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?