2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Mayıs annelerinin kaderi midir bu süt gelme olayını diğer gruplarda gördünüz mü böyle bir şey gulumsebebek
Yazanına denk gelmedim ama vardır bence diğerlerinde de aynı durum biri süt sağma makinasinin vakumunu merak edip kullanmıştı baya sıvı gelmiş sarı sarı. Korkmuş hemen kapatmış makineyi ama hangi grupta hatırlamıyorum
Kızlar alt açma örtüsünü pofuduk mu aldınız ince mi
canım süper ince kullanıyorum ben. İndirimdeydi şubatın başında almadın mı ozaman

Ben ince aldım anne çantasına atacağım onu. Bir de minder gibi almayı düşünüyorum evde kullanırım diye düşünüyorum
Sağolun tam indirim bitmek üzereydi ben de ince alayım hemen

Kızlar ıslak pamuk mendil aldım ama normal pamuk da alayım diyorum lazım olursa diye bir iki paket. Islak mendille sildikten sonra pamukla da kurularim gibi geldi. Gerekli mi sizce gerekliyse ne kadar almalıyım. Bir de bebekler için üretilen pamuklarin bizim makyaj pamuklarindan farkı var mi

Sağolun tam indirim bitmek üzereydi ben de ince alayım hemen
Var var daha çok indirime giriyor baby me alt değiştirme örtüsü şimdi bitse iki gün sonra yine indirime girecek
Ben düşünüyorum ya önü oyuncaklı var mı acaba unutmazsam alayım
şimdiden incele araştır bence alacaksan. 20 şubatta indirime girince alırsın direk. Bu arada leke çıkarıcıyı sen sormuştun dimi dün oda indirime giriyor
bana da çok gerek olmadı yüzünü filan ıslatıp silmeye kullanırım diye aldım 2-3 paket ben. Farkı varmı bilmiyorum canım
Bende yine liste şeklinde değil ya bugünün kampanyaları var
Sayfanın en başında şubat kampanyaları yazıyor ya onu yana kaydır tekstil ürünleri baby me ürünleri goon bebek bezi filan yazıyor yana kaydırdıkça onun sonunda şubat indirimleri yazıyor liste orada canım

Eklentiler

• IMG_8677.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 46
Ben de öyle bı kaç paket alayım o zaman

Tıklıyorum ama önceki gibi bir liste beklemiştim gün gün sadece uzunca markaların listesi var önceki gibi bir liste yok mu artık

Biz geçen alt değiştirme örtüsü aldığımızda 212 tlye düşüyodu şimdi 191’e düşüyo kandırıldıkkkk

Ben de öyle bı kaç paket alayım o zaman

Tıklıyorum ama önceki gibi bir liste beklemiştim gün gün sadece uzunca markaların listesi var önceki gibi bir liste yok mu artık
Oda var canım

Eklentiler

• IMG_8680.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8679.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…