2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yine yüzde 29 diyo ama daha uygun sinir oldum
Çünkü biz alırken 299 tl di şimdi ana fiyat ta düşmüş. Bu bize yapılır mı beee e bebek ayağını denk al sabrımızı taşırma ikişer paket almıştık 42 tl zarardayız onun üstüne koyup bebişlere başka şeyler de alırdık bak çok kızdım şimdi

Aaay çok kızdım şimdi yaaaaa
Neyse ki ben 1 paket almıştım kızlar kendimi avutma şeklim ajsjsj

Bi de ebebekte kargo parası benim zoruma gidiyo aynı indirim hepsiburada da olduğu için kargo bedava ordan alıyorum ben hepsijetle hemen geldi şubatta ne aldıysam
Ben de iki defa ebebekten aldım birinde kargo bedavaydi birinde de alacaklarımin hepsi yoktu Hepsiburadada o iki alışveriş harici her şeyi Hepsiburadadan aldık geldi bizimkiler de hemen

Bi de ebebekte kargo parası benim zoruma gidiyo aynı indirim hepsiburada da olduğu için kargo bedava ordan alıyorum ben hepsijetle hemen geldi şubatta ne aldıysam

Ben de iki defa ebebekten aldım birinde kargo bedavaydi birinde de alacaklarımin hepsi yoktu Hepsiburadada o iki alışveriş harici her şeyi Hepsiburadadan aldık geldi bizimkiler de hemen
11 şubatta aldıklarım hala gelmedi emzik kargoya bile verilmedi daha bende hepsiburadadan bakim bidaha hemde kargo parası olmaması çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…