2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
11 şubatta aldıklarım hala gelmedi emzik kargoya bile verilmedi daha bende hepsiburadadan bakim bidaha hemde kargo parası olmaması çok iyi
Bende premium üyelik var o yüzden ne alırsam kargo bedava canım. Premium üyelik de aylık 15 tl ve blu tv hediyeli o yüzden çok mantıklı oluyor çünkü mutlaka bi şeyler alıyosun

Bi de ebebekte kargo parası benim zoruma gidiyo aynı indirim hepsiburada da olduğu için kargo bedava ordan alıyorum ben hepsijetle hemen geldi şubatta ne aldıysam
Oda herzaman tutmuyor ama K kelebekimsi siparişi iptal edildi hepsiburadadan. İnşallah e bebekten de iptal etmezler bizimkileri
Yok kuzum sormadım bidaha olmadı, herşeyide normal diyince aklıma gelmedi
aman maşallah çok sevindim canım o an diyemedim belki nişan değildir boşuna panikletmeyim diye. Benim nişan sarı sümüksü gelmişti kan yoktu. Vallahi o yüzden senden çok korktum o an ama çok şükür demekki ağır kaldırdığındanmış bidaha yapma bizide korkutma

Korkutmaz mısın beni ajsjsj dün leke çıkarıcı yakaladım bi de kaşık biberon aldım onlar da gelsin lütfen

Makyaj pamuğundan daha kalın canım ve baya bereketli; mesela 1 tanesi bile bazen tüm kakayı temizlemeye yetiyor . Ben 5 sene kullandım, bezi bırakınca da normal popo temizliği için tuvalet kağıdı yerine onu kullandık epey iyi temizliyor diye, tüm paramı ona dökmüşüm düşününce şimdi de en büyük paketinden alıcam.

Benimde kanlıydı nisanım bnde korktum ama değilmiş şükür, ay yok bidaha kaldırmam inşaAllah

Bana e bebekten ilk iptal mesajı geldi :/ zaten baya gecikmişti. Bir de 20 ₺ tanımlamışlar sağolsunlar dünyayı alırım onunla tam da yeni siparişi verdikten sonra geldi kullanamadım yani neyse artık

Eklentiler

• IMG_7327.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 54
Bi de ebebekte kargo parası benim zoruma gidiyo aynı indirim hepsiburada da olduğu için kargo bedava ordan alıyorum ben hepsijetle hemen geldi şubatta ne aldıysam
Ben de öyle yapıyorum bir de link gelir var demişti birisi ama kimdi unuttum onu yapıyoruz eşimden 350 lira kazanmışız

Evet ya bir de utanmadan sahte kargo takip linki vermişlerdi yazıklar olsun onlara

Bugün kontrole gittik bebişi gördüüüük bizim bebiş baya toplu çıktı 1 kilo olmuş haftasına göre önde olduğu için maalesef şeker yüklemesi yaotırmak zorundayım normalde yaptırmayacaktım. ama yapacak bişey yok sağlık olsun
Ayrıca tam baba tarafına benziyor ağız burun yapısı uzun zamandır görmemiştik

Ayy gördüm canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…