2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben ıslak pamuk aldım ama bebiş pamugundan da zarar çıkmaz o zaman alayım ondan da skt falan olmuyor dimi pamukta kendim kullanırken dikkat etmedim hiç öyle bir şeye

Bende bunu öneririmm Çok güzel geldi ben hastane de çekimler için aldim biraz daha süslü olsun diye içi kisa kollu üstüne sabahligi var taciyla 4 parça geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-16-14-47-41-118_trendyol.com.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 69
Evet güzelmiş.ama benim tarzıma pek hitap etmediği için bu tarz hiç
Bakmadım ama hepte bunlardan var dantel dantel çok boğuyor beni çekim gibi bişey de düşünmüyorum o yüzden
Güle güle kullanın

Ben ıslak pamuk aldım ama bebiş pamugundan da zarar çıkmaz o zaman alayım ondan da skt falan olmuyor dimi pamukta kendim kullanırken dikkat etmedim hiç öyle bir şeye
Skt olmuyor diye biliyorum hiç görmedim yani yoktur bence ben de ıslak pamuk da aldım dışarıya çıktığımda kullanırım diye size güvenerek inşallah kurumaz
Şimdi kıyafetleri yıkamak kaldı benim malum sandık lekelerim vardı onları da halledersem bir anakucağı kalıyor. Onu da elele alacağım seninkinden ama kendi sitesine güvenemiyorum nedense Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde indirim olursa söyler misin?

Tabii ki soylerimm kendi sitesinde problem olacağını sanmıyorum yani en kötü tüketici hakem heyetine verirsin. Yine ben de indirim görürsem söylerim ters koyunca pamuklar kurumuyor sanırım şifonyer geldi bizim de haftasonu onu kurcaz biraz havalansin haftaya düzenleyicilerini falan yıkarim, sonraki hafta Dr kontrolum var orada bir sorcam doğum çantasını hazirliyim mi diye 31+1 oluyorum o kontrolde hazırlamaya başla derse artık 32de falan yıkamış utulemis olurum sanırım kıyafetleri. Aay çok yaklaştık yaa valla zaman nasıl geçti

Aay ben de dantel dantel sevemiyorum, karnının üzerinde bebekle ilgili bir şeyler olmasını da sevmiyorum bulursan sade şık gecelik buraya da atar mısın :) ben normal bir pijama aldım sade, beğendim de onu ama gecelik de almak istiyorum
Dantelli olarak bı şu sade güzel geldi ama sitesine de guvenemedim elbise gibi beğendim bir tane tam gecelik gibi değil 1650 lira gibi biseydi şok oldum abartı bı fiyat

Eklentiler

• IMG_20240216_153610.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 63
Bu attığım sayfa penye mood diye bi satıcı sayfası orda bu attığım pijamanın geceliği de vardı sanırım Catherines Hamile Elbise -2439 Ãok Renkli Fiyatı, Yorumları - Trendyol yani ben çok gecelik bakmadığım için pek yararlı olmayabilirim bu aldığıma da bi sabahlık uyduracağım mesela. Getirttim yerinden baya memnun kaldım pijama markası güzel bence catherines diye bi marka.
Ayrıca gerçekten saçma sapan fiyatlar görüyorum bence şok oluyorum. Sanırsın gram altın alıyoruz.

Gecelik de lazım olabilir diye bı tane gecelik alayım dedim bu sayfadan bakayım teşekkür ederim

Bana e bebekten ilk iptal mesajı geldi :/ zaten baya gecikmişti. Bir de 20 ₺ tanımlamışlar sağolsunlar dünyayı alırım onunla tam da yeni siparişi verdikten sonra geldi kullanamadım yani neyse artık
Benim tüm ürünler bugün geldi ama bi prima bezler gelmedi bende eli kulağında onu iptal edecekler diye bekliyorum

Kızlar ben yarından itibaren bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim sonra odasını tamamlayacağım

Kızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorum hiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Yakınında bu olayı yaşayan var mı acaba

Şu telefonla dinleme işini yapabiliyor musunuz ? Onu deneyebilirsiniz biraz duyuluyor ama duyamazsanjz da panik yapmayın.
Yada tatlı vişeyler yiyip dürtüp bi kontrol edin belki işe yarar

2 gün önce aynı sebepten acile gittim. Normalde aşırı hareketliydi uykudan uyandırcak kadar ama benimde 3 gündür aşırı durgunlaştı karnımı dürtmesem asla tepki vermiyodu. Acilde asla ilgilenmediler sadece o basit aletle kalp atışı dinledi kan idrar testi yaptı tahlillerde sıkıntı yok kalp atışı var dedi gönderdi ultrasonla bakmadılar hastanede yokmuş Ertesi gün kendi doktoruma gittim poposunu karın kısmıma dönmüş ondan dolayı sert vuramıyomuş gelişimi her şeyi çok şükür normal dedi. Doktor bebeğinde uyumaya ihtiyacı var 12 saat içinde 10 hareket hissetmezsen o zaman bakarız dedi bana

Canım çikolata filan yedin mi dürttün mü onları yapmışsındır gerçi ama uyuyodur belki kuzenim de 3 gün hissetmemişti saçımı başımı yoluyodum nasıl doktora gitmezsin diye sonra gitti bebek baya baya uyuyormuş doktor bazen böyle uzun derin uyumaları olur demiş. hatta 3 gün hep mi uyudu bu çocuk nasıl yani filan diye konuşmuştuk. Sen de bi git için rahat etsin canım

Ama bencede imkanın varsa bi doktora git insanın içi rahat ediyo bizdeki stres bebeğe de geçiyo ben nasıl doktoruma muayene oldum iyi olduğunu gördüm hareketleride arttı. Ben stres oldukça kendimi dinledikçe bebeğinde hareketleri azaldı sanırım. Ki ben hiç korku vs hiç bişey yaşamadım kendimi yormadım sebepsiz oldu çikolatalar tatlılar yedim genede dürtmesem vurmuyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…