O tarihte bende aldım çok oldu geleliBenim de 6 şubatta aldığım ecowell şampuan gelmedi hala
Benim hala hazırlanıyor aşamasında 50 kere yazdım iptal etmesinler diyeO tarihte bende aldım çok oldu geleli
Ben ıslak pamuk aldım ama bebiş pamugundan da zarar çıkmaz o zaman alayım ondan daMakyaj pamuğundan daha kalın canım ve baya bereketli; mesela 1 tanesi bile bazen tüm kakayı temizlemeye yetiyor . Ben 5 sene kullandım, bezi bırakınca da normal popo temizliği için tuvalet kağıdı yerine onu kullandık epey iyi temizliyor diye, tüm paramı ona dökmüşüm düşününceşimdi de en büyük paketinden alıcam.
Pijama bakanlar vardı. Ben getirttim bi tane çok memnun kaldım yani benim beklentime uygun sonradan kullanım sağlamak için de bişey istiyordum. Linkini ekliyorum buraya bakmak isteyen olursa diye
Catherines HAMİLE PİJAMA TAKIMI -2347 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Eki Görüntüle 3388076
Evet güzelmiş.ama benim tarzıma pek hitap etmediği için bu tarz hiçBende bunu öneririmmEmose 4048 Sabahlıklı Hamile Pijama Takım Mavi - Fiyatı, Yorumları
Emose 4048 Sabahlıklı Hamile Pijama Takım Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Çok güzel geldi ben hastane de çekimler için aldim biraz daha süslü olsun diye içi kisa kollu üstüne sabahligi var taciyla 4 parça geliyor
Skt olmuyor diye biliyorum hiç görmedim yani yoktur benceBen ıslak pamuk aldım ama bebiş pamugundan da zarar çıkmaz o zaman alayım ondan daskt falan olmuyor dimi pamukta kendim kullanırken dikkat etmedim hiç öyle bir şeye
Tabii ki soylerimmSkt olmuyor diye biliyorum hiç görmedim yani yoktur benceben de ıslak pamuk da aldım dışarıya çıktığımda kullanırım diye size güvenerek inşallah kurumaz
Şimdi kıyafetleri yıkamak kaldı benim malum sandık lekelerim vardı onları da halledersem bir anakucağı kalıyor. Onu da elele alacağım seninkinden ama kendi sitesine güvenemiyorum nedense Trendyol Hepsiburada gibi yerlerde indirim olursa söyler misin?
Aay ben de dantel dantel sevemiyorum, karnının üzerinde bebekle ilgili bir şeyler olmasını da sevmiyorumEvet güzelmiş.ama benim tarzıma pek hitap etmediği için bu tarz hiç
Bakmadım ama hepte bunlardan var dantel dantel çok boğuyor beniçekim gibi bişey de düşünmüyorum o yüzden
Güle güle kullanın
Bu attığım sayfa penye mood diye bi satıcı sayfası orda bu attığım pijamanın geceliği de vardı sanırım Catherines Hamile Elbise -2439 Ãok Renkli Fiyatı, Yorumları - Trendyol yani ben çok gecelik bakmadığım için pek yararlı olmayabilirimAay ben de dantel dantel sevemiyorum, karnının üzerinde bebekle ilgili bir şeyler olmasını da sevmiyorumbulursan sade şık gecelik buraya da atar mısın :) ben normal bir pijama aldım sade, beğendim de onu ama gecelik de almak istiyorum
Dantelli olarak bı şu sade güzel geldi ama sitesine de guvenemedimelbise gibi beğendim bir tane tam gecelik gibi değil 1650 lira gibi biseydi şok oldum abartı bı fiyat
Gecelik de lazım olabilir diye bı tane gecelik alayım dedim bu sayfadan bakayım teşekkür ederimBu attığım sayfa penye mood diye bi satıcı sayfası orda bu attığım pijamanın geceliği de vardı sanırım Catherines Hamile Elbise -2439 Ãok Renkli Fiyatı, Yorumları - Trendyol yani ben çok gecelik bakmadığım için pek yararlı olmayabilirimbu aldığıma da bi sabahlık uyduracağım mesela. Getirttim yerinden baya memnun kaldım pijama markası güzel bence catherines diye bi marka.
Ayrıca gerçekten saçma sapan fiyatlar görüyorum bence şok oluyorum. Sanırsın gram altın alıyoruz.
Rica ederimGecelik de lazım olabilir diye bı tane gecelik alayım dedim bu sayfadan bakayım teşekkür ederim
Benim tüm ürünler bugün geldi ama bi prima bezler gelmedi bende eli kulağında onu iptal edecekler diye bekliyorumBana e bebekten ilk iptal mesajı geldi :/ zaten baya gecikmişti. Bir de 20 ₺ tanımlamışlar sağolsunlar dünyayı alırım onunlatam da yeni siparişi verdikten sonra geldi kullanamadım yani neyse artık
Şu telefonla dinleme işini yapabiliyor musunuz ? Onu deneyebilirsiniz biraz duyuluyor ama duyamazsanjz da panik yapmayın.Kızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Yakınında bu olayı yaşayan var mı acaba
2 gün önce aynı sebepten acile gittim. Normalde aşırı hareketliydi uykudan uyandırcak kadar ama benimde 3 gündür aşırı durgunlaştı karnımı dürtmesem asla tepki vermiyodu. Acilde asla ilgilenmediler sadece o basit aletle kalp atışı dinledi kan idrar testi yaptı tahlillerde sıkıntı yok kalp atışı var dedi gönderdi ultrasonla bakmadılar hastanede yokmuşKızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Canım çikolata filan yedin mi dürttün mü onları yapmışsındır gerçi ama uyuyodur belki kuzenim de 3 gün hissetmemişti saçımı başımı yoluyodum nasıl doktora gitmezsin diye sonra gitti bebek baya baya uyuyormuş doktor bazen böyle uzun derin uyumaları olur demiş. hatta 3 gün hep mi uyudu bu çocuk nasıl yani filan diye konuşmuştuk. Sen de bi git için rahat etsin canımKızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?