2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Şu telefonla dinleme işini yapabiliyor musunuz ? Onu deneyebilirsiniz biraz duyuluyor ama duyamazsanjz da panik yapmayın.
Yada tatlı vişeyler yiyip dürtüp bi kontrol edin belki işe yarar
Telefonda dinleme işi airpodsum var ama telefon Android olunca olmadı:,( tatlılar yedim çikolata yiyip durtuyorum yok babasının sesini duyunca harekete geçerdi sanki cilve yapar gibi ona tepki yok gözlerim dolu dolu oldu yazarken de her neyse.. inşallah benim yavrumda öyle bir şey yapmıştır iyice gömulmustur karnıma zaten o olayın ertesi günü baktığımda karnıma aşağı düşmüş gibiydi biraz karnım ben acaba o olayın etkisiyle hareket etti yer mi değiştirdi acaba demiştim.. işte yaşadığını dönme hareketi yapar gibi hafif hareket var onun haricinde tekme vs yok ordan anlıyorum korkuyorum doktora gitmekten.. inşallah benim bebegimde uyuyordur denk gelemiyoruzdur..ama o olayda baya korkmustum gerçekten Allah düşüncesiz insanların belasını mi versin ne diyim ki..
Sagolun kızlar içim biraz daha rahatladı

Benim de bugün çok sakindi sıcak bir duş aldım ağrımda vardı rahatlattı duş alırken iki elimle hafif şekilde karnımı salladım bunu birkaç kez yaptım doktorum da öyle yapıyordu ultrasonda bakarken duş sonrası hemen hissettim atışları başladı. Pozisyondan kaynaklı hissetmiyoruz bence. Kötü düşünme stresten de oluyor.

Çok sağol canım siz böyle yazdıkça içim rahatlıyor bende öyle yapiyim bi olmadı..

İyidir uyuyordur stres olunca hareketleri durgunlaşmıştır. Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Canım gecen hafta çok hareketliyken bir anda ertesi gün duruldu ben de çok korktum. Çok az hareket ediyordu. Ctesi günü nasıl olsa randevum var diye bekledim. Doktoruma sordum. Bir şeyler yiyip soluna yat demişti. Sen de istersen tatlı bir şeyler ye. Bir de hala hareket etmezse dürt dedi. Denedin mi canım bunlari

Haftasonu bakıyor mu doktorun canım yarın bir git istersen pazara kalmasın için rahat etsin iyice

Kızlar aşırı ödem tutmuşum ben kaşım gözüm yüzüm ayak bileklerim berbat gözlerim filan şiş şiş ay demin kendi videomu gördüm görmez olaydım ödeme çare bulan varmı tuzsuz yemek dışında biriken ödemi yok etcek bişey

Bi deniyim canim.. Anne olmak ne kadar zormuş insanın nasıl yüreği hopluyor bir de doğunca napcaz acaba

Haftasonu bakıyor mu doktorun canım yarın bir git istersen pazara kalmasın için rahat etsin iyice
Doktorumdan hala cevap bekliyorum sizin dediklerinizi yapicam canim hala da hareket etmezse gidicem
Soğuk bir şeyler koysan mesela metal kasık gözdeki şişliği aliyo o tarz şeyler ise yarar mı acaba.. ergenlikte ağlayıp ödem yaptığında işe yariyordu

Bi deniyim canim.. Anne olmak ne kadar zormuş insanın nasıl yüreği hopluyor bir de doğunca napcaz acaba
Gerçekten öyle ya ama sen canını sıkma hepimizin bir dönem hareketsiz olduğu zaman oluyor dinleyip enerji topluyor minikler herhalde ya da pozisyondan hissedemiyoruz. Bir şeyi yoktur bebisinin

Kızlar alt açma örtüsünü pofuduk mu aldınız ince mi
Ben de baby me nin süper ince öertülerini aldım ,açmadım iyidir inşallah...
Ben e bebekten 6*60 lı baby me temizleme pamuğu aldım yeni doğduğunda bunları kullanıcam,her altını değiştirdiğimde ıslatıp kullanıcam...daha sonra ıslak mendile geçerim ..

Maşallah canım,kaçıncı haftandasın?
Benim tüm ürünler bugün geldi ama bi prima bezler gelmedi bende eli kulağında onu iptal edecekler diye bekliyorum
Benim toplam 14 parça ürünüm vardı ,hepsi aynı anda geldi valla,çok ta beklemedim yani,koca bir kartonda göndermişler..))
Ben de çoğu zaman hissetmiyorum,çok ta korkuyorum hemen doktora sıra alıp gidiyorum,doktor bir sıkıntı yok deyince rahatlıyorum..gerçekten ya çok uslu ya ben çok kiloluyum çok nadir hissediyorum hareketlerini..bu iki haftadır çok hastayım sabahlara kadar öksürüyorum,daha bu salı doktora gitmeme rağmen bu şiddetli öksürüklerden sonra daha çok korkmaya başladım,haftaya randevu aldım tekrar gidicem...ama aile hekimi ne de gidebilirsin onlar da bakıyorlar kalp atışlarına...

26 dayız ama işte önde olan sadece kilo olduğu için aslında çokta iyi bişey değilmiş şekerden şüphelendi doktor ama bakalım artık inşallah yoktır bişey.

Gerçekten öyle ya ama sen canını sıkma hepimizin bir dönem hareketsiz olduğu zaman oluyor dinleyip enerji topluyor minikler herhalde ya da pozisyondan hissedemiyoruz. Bir şeyi yoktur bebisinin
Amin insallah beni tek korkutan o korktuğum olaydan sonra o kadar sancı çektikten sonra hiçbir şey hissetmemekti demek ki bebek yer değiştirdi bende perde de olunca kendimi öyle avutuyorum..
Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Canım sende çok dikkat et inşallah en kısa zamanda iyileşirsin bende burdaki onerileri deneyip ona göre doktora gidicem hala hareket alamazsam

Tansiyon kontrolü yaptınız mı? Aşırı bi ödem varsa tansiyona da dikkat etmekte fayda var

Kızlarr şekerle ılgılı doktorunuz bısey soyluyormu bu kan tahlıllerını ılk aylarda yaptırmıstık daha sonra yenılenmedı bı mutadı varmı şu aylarda yapılıcak gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…