- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Şu telefonla dinleme işini yapabiliyor musunuz ? Onu deneyebilirsiniz biraz duyuluyor ama duyamazsanjz da panik yapmayın.
Yada tatlı vişeyler yiyip dürtüp bi kontrol edin belki işe yarar
2 gün önce aynı sebepten acile gittim. Normalde aşırı hareketliydi uykudan uyandırcak kadar ama benimde 3 gündür aşırı durgunlaştı karnımı dürtmesem asla tepki vermiyodu. Acilde asla ilgilenmediler sadece o basit aletle kalp atışı dinledi kan idrar testi yaptı tahlillerde sıkıntı yok kalp atışı var dedi gönderdi ultrasonla bakmadılar hastanede yokmuşErtesi gün kendi doktoruma gittim poposunu karın kısmıma dönmüş ondan dolayı sert vuramıyomuş gelişimi her şeyi çok şükür normal dedi. Doktor bebeğinde uyumaya ihtiyacı var 12 saat içinde 10 hareket hissetmezsen o zaman bakarız dedi bana
Telefonda dinleme işi airpodsum var ama telefon Android olunca olmadı:,( tatlılar yedim çikolata yiyip durtuyorum yok babasının sesini duyunca harekete geçerdi sanki cilve yapar gibi ona tepki yok gözlerim dolu dolu oldu yazarken de her neyse.. inşallah benim yavrumda öyle bir şey yapmıştır iyice gömulmustur karnıma zaten o olayın ertesi günü baktığımda karnıma aşağı düşmüş gibiydi biraz karnım ben acaba o olayın etkisiyle hareket etti yer mi değiştirdi acaba demiştim.. işte yaşadığını dönme hareketi yapar gibi hafif hareket var onun haricinde tekme vs yok ordan anlıyorum korkuyorum doktora gitmekten.. inşallah benim bebegimde uyuyordur denk gelemiyoruzdur..ama o olayda baya korkmustum gerçekten Allah düşüncesiz insanların belasını mi versin ne diyim ki..Canım çikolata filan yedin mi dürttün mü onları yapmışsındır gerçi ama uyuyodur belki kuzenim de 3 gün hissetmemişti saçımı başımı yoluyodum nasıl doktora gitmezsin diye sonra gitti bebek baya baya uyuyormuş doktor bazen böyle uzun derin uyumaları olur demiş. hatta 3 gün hep mi uyudu bu çocuk nasıl yani filan diye konuşmuştuk. Sen de bi git için rahat etsin canım
Benim de bugün çok sakindi sıcak bir duş aldım ağrımda vardı rahatlattı duş alırken iki elimle hafif şekilde karnımı salladım bunu birkaç kez yaptım doktorum da öyle yapıyordu ultrasonda bakarken duş sonrası hemen hissettim atışları başladı. Pozisyondan kaynaklı hissetmiyoruz bence. Kötü düşünme stresten de oluyor.Kızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Yakınında bu olayı yaşayan var mı acaba
Çok sağol canım siz böyle yazdıkça içim rahatlıyor bende öyle yapiyim bi olmadı..Benim de bugün çok sakindi sıcak bir duş aldım ağrımda vardı rahatlattı duş alırken iki elimle hafif şekilde karnımı salladım bunu birkaç kez yaptım doktorum da öyle yapıyordu ultrasonda bakarken duş sonrası hemen hissettim atışları başladı. Pozisyondan kaynaklı hissetmiyoruz bence. Kötü düşünme stresten de oluyor.
İyidir uyuyordur stres olunca hareketleri durgunlaşmıştır. Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeTelefonda dinleme işi airpodsum var ama telefon Android olunca olmadı:,( tatlılar yedim çikolata yiyip durtuyorum yok babasının sesini duyunca harekete geçerdi sanki cilve yapar gibi ona tepki yok gözlerim dolu dolu oldu yazarken de her neyse.. inşallah benim yavrumda öyle bir şey yapmıştır iyice gömulmustur karnıma zaten o olayın ertesi günü baktığımda karnıma aşağı düşmüş gibiydi biraz karnım ben acaba o olayın etkisiyle hareket etti yer mi değiştirdi acaba demiştim.. işte yaşadığını dönme hareketi yapar gibi hafif hareket var onun haricinde tekme vs yok ordan anlıyorum korkuyorum doktora gitmekten.. inşallah benim bebegimde uyuyordur denk gelemiyoruzdur..ama o olayda baya korkmustum gerçekten Allah düşüncesiz insanların belasını mi versin ne diyim ki..
Sagolun kızlar içim biraz daha rahatladı
Canım gecen hafta çok hareketliyken bir anda ertesi gün duruldu ben de çok korktum. Çok az hareket ediyordu. Ctesi günü nasıl olsa randevum var diye bekledim. Doktoruma sordum. Bir şeyler yiyip soluna yat demişti. Sen de istersen tatlı bir şeyler ye. Bir de hala hareket etmezse dürt dedi. Denedin mi canım bunlariKızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Haftasonu bakıyor mu doktorun canım yarın bir git istersen pazara kalmasın için rahat etsin iyiceTelefonda dinleme işi airpodsum var ama telefon Android olunca olmadı:,( tatlılar yedim çikolata yiyip durtuyorum yok babasının sesini duyunca harekete geçerdi sanki cilve yapar gibi ona tepki yok gözlerim dolu dolu oldu yazarken de her neyse.. inşallah benim yavrumda öyle bir şey yapmıştır iyice gömulmustur karnıma zaten o olayın ertesi günü baktığımda karnıma aşağı düşmüş gibiydi biraz karnım ben acaba o olayın etkisiyle hareket etti yer mi değiştirdi acaba demiştim.. işte yaşadığını dönme hareketi yapar gibi hafif hareket var onun haricinde tekme vs yok ordan anlıyorum korkuyorum doktora gitmekten.. inşallah benim bebegimde uyuyordur denk gelemiyoruzdur..ama o olayda baya korkmustum gerçekten Allah düşüncesiz insanların belasını mi versin ne diyim ki..
Sagolun kızlar içim biraz daha rahatladı
Bi deniyim canim.. Anne olmak ne kadar zormuş insanın nasıl yüreği hopluyor bir de doğunca napcaz acabaCanım gecen hafta çok hareketliyken bir anda ertesi gün duruldu ben de çok korktum. Çok az hareket ediyordu. Ctesi günü nasıl olsa randevum var diye bekledim. Doktoruma sordum. Bir şeyler yiyip soluna yat demişti. Sen de istersen tatlı bir şeyler ye. Bir de hala hareket etmezse dürt dedi. Denedin mi canım bunlari
Doktorumdan hala cevap bekliyorum sizin dediklerinizi yapicam canim hala da hareket etmezse gidicemHaftasonu bakıyor mu doktorun canım yarın bir git istersen pazara kalmasın için rahat etsin iyice
Soğuk bir şeyler koysan mesela metal kasık gözdeki şişliği aliyo o tarz şeyler ise yarar mı acaba.. ergenlikte ağlayıp ödem yaptığında işe yariyorduKızlar aşırı ödem tutmuşum ben kaşım gözüm yüzüm ayak bileklerim berbat gözlerim filan şiş şiş ay demin kendi videomu gördüm görmez olaydım ödeme çare bulan varmı tuzsuz yemek dışında biriken ödemi yok etcek bişey
Gerçekten öyle ya ama sen canını sıkma hepimizin bir dönem hareketsiz olduğu zaman oluyor dinleyip enerji topluyor minikler herhalde ya da pozisyondan hissedemiyoruz. Bir şeyi yoktur bebisininBi deniyim canim.. Anne olmak ne kadar zormuş insanın nasıl yüreği hopluyor bir de doğunca napcaz acaba
Ben de baby me nin süper ince öertülerini aldım ,açmadım iyidir inşallah...Kızlar alt açma örtüsünü pofuduk mu aldınız ince mi
Ben e bebekten 6*60 lı baby me temizleme pamuğu aldım yeni doğduğunda bunları kullanıcam,her altını değiştirdiğimde ıslatıp kullanıcam...daha sonra ıslak mendile geçerim ..Kızlar ıslak pamuk mendil aldım ama normal pamuk da alayım diyorum lazım olursa diye bir iki paket. Islak mendille sildikten sonra pamukla da kurularim gibi geldi. Gerekli mi sizce gerekliyse ne kadar almalıyım. Bir de bebekler için üretilen pamuklarin bizim makyaj pamuklarindan farkı var mi
Uyku seti değil de nevresim takımı aldım,annem bebek çeyizi için güzel bir bebek yorganı yaptırmış,nevresime geçirip beşiğe yerleştiricem inşallah...Uyku seti aldınız mı kızlar
Maşallah canım,kaçıncı haftandasın?Bugün kontrole gittik bebişi gördüüüük bizim bebiş baya toplu çıktı 1 kilo olmuş haftasına göre önde olduğu için maalesef şeker yüklemesi yaotırmak zorundayım normalde yaptırmayacaktım.ama yapacak bişey yok sağlık olsun
Ayrıca tam baba tarafına benziyor ağız burun yapısı uzun zamandır görmemiştik
Benim toplam 14 parça ürünüm vardı ,hepsi aynı anda geldi valla,çok ta beklemedim yani,koca bir kartonda göndermişler..Benim tüm ürünler bugün geldi ama bi prima bezler gelmedi bende eli kulağında onu iptal edecekler diye bekliyorum
Ben de çoğu zaman hissetmiyorum,çok ta korkuyorum hemen doktora sıra alıp gidiyorum,doktor bir sıkıntı yok deyince rahatlıyorum..gerçekten ya çok uslu ya ben çok kiloluyum çok nadir hissediyorum hareketlerini..bu iki haftadır çok hastayım sabahlara kadar öksürüyorum,daha bu salı doktora gitmeme rağmen bu şiddetli öksürüklerden sonra daha çok korkmaya başladım,haftaya randevu aldım tekrar gidicem...ama aile hekimi ne de gidebilirsin onlar da bakıyorlar kalp atışlarına...Kızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
26 dayız ama işte önde olan sadece kilo olduğu için aslında çokta iyi bişey değilmiş şekerden şüphelendi doktor ama bakalım artık inşallah yoktır bişey.Maşallah canım,kaçıncı haftandasın?
Benim toplam 14 parça ürünüm vardı ,hepsi aynı anda geldi valla,çok ta beklemedim yani,koca bir kartonda göndermişler..))
Ben de çoğu zaman hissetmiyorum,çok ta korkuyorum hemen doktora sıra alıp gidiyorum,doktor bir sıkıntı yok deyince rahatlıyorum..gerçekten ya çok uslu ya ben çok kiloluyum çok nadir hissediyorum hareketlerini..bu iki haftadır çok hastayım sabahlara kadar öksürüyorum,daha bu salı doktora gitmeme rağmen bu şiddetli öksürüklerden sonra daha çok korkmaya başladım,haftaya randevu aldım tekrar gidicem...ama aile hekimi ne de gidebilirsin onlar da bakıyorlar kalp atışlarına...
Amin insallahGerçekten öyle ya ama sen canını sıkma hepimizin bir dönem hareketsiz olduğu zaman oluyor dinleyip enerji topluyor minikler herhalde ya da pozisyondan hissedemiyoruz. Bir şeyi yoktur bebisinin
Canım sende çok dikkat etMaşallah canım,kaçıncı haftandasın?
Benim toplam 14 parça ürünüm vardı ,hepsi aynı anda geldi valla,çok ta beklemedim yani,koca bir kartonda göndermişler..))
Ben de çoğu zaman hissetmiyorum,çok ta korkuyorum hemen doktora sıra alıp gidiyorum,doktor bir sıkıntı yok deyince rahatlıyorum..gerçekten ya çok uslu ya ben çok kiloluyum çok nadir hissediyorum hareketlerini..bu iki haftadır çok hastayım sabahlara kadar öksürüyorum,daha bu salı doktora gitmeme rağmen bu şiddetli öksürüklerden sonra daha çok korkmaya başladım,haftaya randevu aldım tekrar gidicem...ama aile hekimi ne de gidebilirsin onlar da bakıyorlar kalp atışlarına...
İnşallah yoktur,şekere baktırdın mı ,24 ten sonra bakılabiliniyor şekere diye biliyorum..26 dayız ama işte önde olan sadece kilo olduğu için aslında çokta iyi bişey değilmiş şekerden şüphelendi doktor ama bakalım artık inşallah yoktır bişey.
Yok baktırmadım aslında baktırmayı da düşünmüyordum. Şimdi mecburiyet oldu artık. Devletten randevu aldım bakalım orda yaptırırım artık.İnşallah yoktur,şekere baktırdın mı ,24 ten sonra bakılabiliniyor şekere diye biliyorum..
Tansiyon kontrolü yaptınız mı? Aşırı bi ödem varsa tansiyona da dikkat etmekte fayda varKızlar aşırı ödem tutmuşum ben kaşım gözüm yüzüm ayak bileklerim berbat gözlerim filan şiş şiş ay demin kendi videomu gördüm görmez olaydım ödeme çare bulan varmı tuzsuz yemek dışında biriken ödemi yok etcek bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?