Doktorum bişey demedi ama ben her ay dahiliyeye gidip genel olarak değerlerime baktırıyorum. Vitaminlerim ilerleyen haftalarda multivitamin kullanmama rağmen azalmaya başladı doktorumda takviye veriyo öyle durumlarda.Kızlarr şekerle ılgılı doktorunuz bısey soyluyormu bu kan tahlıllerını ılk aylarda yaptırmıstık daha sonra yenılenmedı bı mutadı varmı şu aylarda yapılıcak gıbı
İlla tekme atması gerekmiyor bence canım hareketini hissediyorsan yeterli bence ama için rahat etmiyorsa kadın doğum acile gidip baktırabilirsin ya da sabah sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin.Kızlar doktoruma yazdım daha cevap gelmedi ama burayada yazmak isterim ben bebeğimi 3 gündür adam akıllı hissetmiyorum tekme atmıyor tek tesellim dönme hareketlerini hisseder gibi oluyorumhiçbir şey yapmadım bunun için o gece korktum o olaydan sonra öğlene kadar sancı çektim ve o günden beri bi terslik var.. korkuyorum ve artık bunu içimde tutmak istemediğim için buraya yaziyorum..
Yakınında bu olayı yaşayan var mı acaba
Ayda bir yada iki ayda bir istiyorlar tahlilleri normalde..açlık kan şekerine de bakılıyor o zaman ama gebelik şekerine 24 ile 28.haftalarda bakılıyor...Kızlarr şekerle ılgılı doktorunuz bısey soyluyormu bu kan tahlıllerını ılk aylarda yaptırmıstık daha sonra yenılenmedı bı mutadı varmı şu aylarda yapılıcak gıbı
Bir tık az gibi ama bazen aletlere göre farklı çıkıyor 23.haftada benim 650 gr çıkmıştı ama kiloya çok takılma yapı ile de alakalı sağlıklı olsunKızlar bişi sorucam geçen hafta detaylıya girdim,şükür bir sıkıntı yok dedi ,23 haftadayım kilosu 440,normal dedi ama bana az geldi,normal mi sizce ..
Teşekkürler aslında yiyorum herşeyi ama niye böyle az bilemedim ... hayırlısı inşallah bir an önce toparlar...Bir tık az gibi ama bazen aletlere göre farklı çıkıyor 23.haftada benim 650 gr çıkmıştı ama kiloya çok takılma yapı ile de alakalı sağlıklı olsun
Soda güzel kilo aldırıyor bebeğe. Doktoruna da danışıp günde 1 tane içebilirsin. Kaşar, muz..
Denicem canım hala da hareketlerinde sıkıntı olursa en yakın sağlık kuruluşuna gidicemİlla tekme atması gerekmiyor bence canım hareketini hissediyorsan yeterli bence ama için rahat etmiyorsa kadın doğum acile gidip baktırabilirsin ya da sabah sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin.
Tatlı bir şeyler yiyip sola uzanmayı denedin mi?
Yarın da tatil unutmuşum, en iyisi acile gitmek sanırım. Ama kötü bir şey yoktur bence içini ferah tutDenicem canım hala da hareketlerinde sıkıntı olursa en yakın sağlık kuruluşuna gidicem
Iyı yapıyosun canım ben de randevu bakıyorum en yakın zamanda bı dahılıyeden baktırıyım dıyoru mDoktorum bişey demedi ama ben her ay dahiliyeye gidip genel olarak değerlerime baktırıyorum. Vitaminlerim ilerleyen haftalarda multivitamin kullanmama rağmen azalmaya başladı doktorumda takviye veriyo öyle durumlarda.
Ben 2 kez yaptırdım dahılıyede açlık sekerım ıyıydı sukur daha 24 de dolmadı bu gıdısımde ıster ozaman muhtemelenAyda bir yada iki ayda bir istiyorlar tahlilleri normalde..açlık kan şekerine de bakılıyor o zaman ama gebelik şekerine 24 ile 28.haftalarda bakılıyor...
Ben de öyle düşünüyordum da daha önce alt değiştirme tecrübem hiç olmamıştı. Yeğenimin altını değiştirirken ıslak mendilin ne büyük nimet olduğunu anladım çünkü arındırmak epeyi zor oldu yeterince pamuk islatmazsam altını silmek zor olacak diye hazır ıslatılmış var onu alayım dedimBen de baby me nin süper ince öertülerini aldım ,açmadım iyidir inşallah...
Ben e bebekten 6*60 lı baby me temizleme pamuğu aldım yeni doğduğunda bunları kullanıcam,her altını değiştirdiğimde ıslatıp kullanıcam...daha sonra ıslak mendile geçerim ..
Mantıklı dolapta vardı şu gözaltı için metal varya onları göz kapaklarıma koyayım benDoktorumdan hala cevap bekliyorum sizin dediklerinizi yapicam canim hala da hareket etmezse gidicem
Soğuk bir şeyler koysan mesela metal kasık gözdeki şişliği aliyo o tarz şeyler ise yarar mı acaba.. ergenlikte ağlayıp ödem yaptığında işe yariyordu
Canım 21+6 da gittim detaylıya tam 440 gramdı bebimkide. Sanırım hemen hemen aynı hafta ve günlerde gitmişiz normal yaniKızlar bişi sorucam geçen hafta detaylıya girdim,şükür bir sıkıntı yok dedi ,23 haftadayım kilosu 440,normal dedi ama bana az geldi,normal mi sizce ..
Tansiyon bakmadım hiç bugün ama 12/8 çıkıyor hepTansiyon kontrolü yaptınız mı? Aşırı bi ödem varsa tansiyona da dikkat etmekte fayda var
Şimdi duşa giricem ilk gobegimi hareketlendirmeyi denicem yarında tatlı bir şeyler deneyip onu denicem.. koy valla metal şeyleri ödemli yerlere sonucu yaz canimMantıklı dolapta vardı şu gözaltı için metal varya onları göz kapaklarıma koyayım ben
Denedin mi bu arada naptın canım?
Canım 21+6 da gittim detaylıya tam 440 gramdı bebimkide. Sanırım hemen hemen aynı hafta ve günlerde gitmişiz normal yani
Tatlı şeyi niye yarına bırakıyorsun evde çikolata yokmuŞimdi duşa giricem ilk gobegimi hareketlendirmeyi denicem yarında tatlı bir şeyler deneyip onu denicem.. koy valla metal şeyleri ödemli yerlere sonucu yaz canim
Benim de şu ara öyle canım. Böyle hastalık öncesi tüm vücudun ağrır ya, diz kapaklarim falan da sizlamaya başladı uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. Agirlastigimiz icin sanırımKızlar bugün belim,bacaklarım dizlerim filan ve kasık bölgem ağrıyor hafif hafif vuruyor bu haftalarda böyle bişey yaşayan varmı? Kilo alımına bağlı bacaklarım ağrısa dicem kasıklarım da ağrıyor hafif
Benim çok sık kasık ağrım oluyor doktor ateş bulantı kusma dayanılamaz bit karın ağrısı ve kanama olmadığı sürece önemsemiyorKızlar bugün belim,bacaklarım dizlerim filan ve kasık bölgem ağrıyor hafif hafif vuruyor bu haftalarda böyle bişey yaşayan varmı? Kilo alımına bağlı bacaklarım ağrısa dicem kasıklarım da ağrıyor hafif
Ay evet tam olarak anlatmışsın vallahi şuan tam o hissiyat var uzanıp dinlenmek istiyorum oturmak bile değilBenim de şu ara öyle canım. Böyle hastalık öncesi tüm vücudun ağrır ya, diz kapaklarim falan da sizlamaya başladı uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. Agirlastigimiz icin sanırım
Ay yok şükür öyle aşırı değil hafif hafif oluyor belde ona eşlik ediyor.Benim çok sık kasık ağrım oluyor doktor ateş bulantı kusma dayanılamaz bit karın ağrısı ve kanama olmadığı sürece önemsemiyor
İyi çok sevindim benim normal olmasına...Mantıklı dolapta vardı şu gözaltı için metal varya onları göz kapaklarıma koyayım ben
Denedin mi bu arada naptın canım?
Canım 21+6 da gittim detaylıya tam 440 gramdı bebimkide. Sanırım hemen hemen aynı hafta ve günlerde gitmişiz normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?