2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlarr şekerle ılgılı doktorunuz bısey soyluyormu bu kan tahlıllerını ılk aylarda yaptırmıstık daha sonra yenılenmedı bı mutadı varmı şu aylarda yapılıcak gıbı
Doktorum bişey demedi ama ben her ay dahiliyeye gidip genel olarak değerlerime baktırıyorum. Vitaminlerim ilerleyen haftalarda multivitamin kullanmama rağmen azalmaya başladı doktorumda takviye veriyo öyle durumlarda.

İlla tekme atması gerekmiyor bence canım hareketini hissediyorsan yeterli bence ama için rahat etmiyorsa kadın doğum acile gidip baktırabilirsin ya da sabah sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin.
Tatlı bir şeyler yiyip sola uzanmayı denedin mi?

Kızlarr şekerle ılgılı doktorunuz bısey soyluyormu bu kan tahlıllerını ılk aylarda yaptırmıstık daha sonra yenılenmedı bı mutadı varmı şu aylarda yapılıcak gıbı
Ayda bir yada iki ayda bir istiyorlar tahlilleri normalde..açlık kan şekerine de bakılıyor o zaman ama gebelik şekerine 24 ile 28.haftalarda bakılıyor...

Kızlar bişi sorucam geçen hafta detaylıya girdim,şükür bir sıkıntı yok dedi ,23 haftadayım kilosu 440,normal dedi ama bana az geldi,normal mi sizce ..
Bir tık az gibi ama bazen aletlere göre farklı çıkıyor 23.haftada benim 650 gr çıkmıştı ama kiloya çok takılma yapı ile de alakalı sağlıklı olsun
Soda güzel kilo aldırıyor bebeğe. Doktoruna da danışıp günde 1 tane içebilirsin. Kaşar, muz..

Teşekkürler aslında yiyorum herşeyi ama niye böyle az bilemedim ... hayırlısı inşallah bir an önce toparlar...

Denicem canım hala da hareketlerinde sıkıntı olursa en yakın sağlık kuruluşuna gidicem

Doktorum bişey demedi ama ben her ay dahiliyeye gidip genel olarak değerlerime baktırıyorum. Vitaminlerim ilerleyen haftalarda multivitamin kullanmama rağmen azalmaya başladı doktorumda takviye veriyo öyle durumlarda.
Iyı yapıyosun canım ben de randevu bakıyorum en yakın zamanda bı dahılıyeden baktırıyım dıyoru m
Ayda bir yada iki ayda bir istiyorlar tahlilleri normalde..açlık kan şekerine de bakılıyor o zaman ama gebelik şekerine 24 ile 28.haftalarda bakılıyor...
Ben 2 kez yaptırdım dahılıyede açlık sekerım ıyıydı sukur daha 24 de dolmadı bu gıdısımde ıster ozaman muhtemelen

Ben de öyle düşünüyordum da daha önce alt değiştirme tecrübem hiç olmamıştı. Yeğenimin altını değiştirirken ıslak mendilin ne büyük nimet olduğunu anladım çünkü arındırmak epeyi zor oldu yeterince pamuk islatmazsam altını silmek zor olacak diye hazır ıslatılmış var onu alayım dedim

Mantıklı dolapta vardı şu gözaltı için metal varya onları göz kapaklarıma koyayım ben
Denedin mi bu arada naptın canım?
Kızlar bişi sorucam geçen hafta detaylıya girdim,şükür bir sıkıntı yok dedi ,23 haftadayım kilosu 440,normal dedi ama bana az geldi,normal mi sizce ..
Canım 21+6 da gittim detaylıya tam 440 gramdı bebimkide. Sanırım hemen hemen aynı hafta ve günlerde gitmişiz normal yani

Şimdi duşa giricem ilk gobegimi hareketlendirmeyi denicem yarında tatlı bir şeyler deneyip onu denicem.. koy valla metal şeyleri ödemli yerlere sonucu yaz canim

Kızlar bugün belim,bacaklarım dizlerim filan ve kasık bölgem ağrıyor hafif hafif vuruyor bu haftalarda böyle bişey yaşayan varmı? Kilo alımına bağlı bacaklarım ağrısa dicem kasıklarım da ağrıyor hafif

Benim de şu ara öyle canım. Böyle hastalık öncesi tüm vücudun ağrır ya, diz kapaklarim falan da sizlamaya başladı uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. Agirlastigimiz icin sanırım

Benim çok sık kasık ağrım oluyor doktor ateş bulantı kusma dayanılamaz bit karın ağrısı ve kanama olmadığı sürece önemsemiyor

Benim de şu ara öyle canım. Böyle hastalık öncesi tüm vücudun ağrır ya, diz kapaklarim falan da sizlamaya başladı uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. Agirlastigimiz icin sanırım
Ay evet tam olarak anlatmışsın vallahi şuan tam o hissiyat var uzanıp dinlenmek istiyorum oturmak bile değil aman kötü bişey olmasında ya bebeğin ayaklar zaten aşağıda habire aşağıya vurup duruyor o biyandan sürekli wc hissiyatı veriyor

İyi çok sevindim benim normal olmasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…