2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Uzan dinlen biraz toparlanirsin bence ben de kotuyum diyip direkt yattım, haftasonu evi toparlayıp sonrasında bir güzel dinlenmek istiyorum. Tuvaletten cikiyorum iki adım atıyorum yine var gibi mesanemi iyice eziyor galiba

Benim de oluyor ya ben kilo alımına bağlıyorum bir de göbüşler büyüdü o da etkiliyordur

Kızlar benim canım sürekli hamur işi çekiyor poğaça börek tarzı şeyler ve kendime engel olamıyorum. Gecenin bu saatinde iki tane kocaman poğaça yedim mesela şimdi de midem ağrıyor. Canım çekince bir ısırık alayım bırakayım da diyemiyorum illa bitene kadar yiyeceğim. Hiçbi şey yoksa ekmek arası bir şeyler yiyorum gece. Yarına tartıda 1 kilo almış olurum kesin
Napabilirim acaba bundan sonra max 5-6 kilo daha almam lazım ama ben haftada 1 alıyorum. Siz kendinizi nasıl kontrol ediyorsunuz?

Ben edemiyorum. Başlangıçta iyidim ama son 2 aydır aklım fikrim börek ve poğaçada. Yemediğim zaman da rüyama giriyor. Yiyorum artık ne yapayım çok canım çekiyor.

Bu aralar benimde aşırı o tarz şeyler canım çekiyor hatta kendime pişi mi yapsam diye bugün içimden geçiyordu Allahtan unutmusum Canım kendini bastır aklından geçse bile yeme.. ama demek ki bu haftalarda bu hamurisi olayları oluyo

Ben edemiyorum. Başlangıçta iyidim ama son 2 aydır aklım fikrim börek ve poğaçada. Yemediğim zaman da rüyama giriyor. Yiyorum artık ne yapayım çok canım çekiyor.
Acaba bu haftalarda vücut mu istiyor ki son birkaç haftadır böyle bir güncelleme geldi bana keşke kilo yapmasa da gönlümüzce yesek

Ay demek benden başka canı çekenler de varmış sevindim en azından gece yememem lazım yerine ne yiyebilirim ki dün salatalık ile geçiştirdim bugün o da kesmedi

Ay demek benden başka canı çekenler de varmış sevindim en azından gece yememem lazım yerine ne yiyebilirim ki dün salatalık ile geçiştirdim bugün o da kesmedi
Salatalıkta çok yiyesim geliyo valla bilmiyorum ben kendimi yatağa atıyorum uyumaya çalışıyorum yoksa yerim bende kesin

Ben 1 aydır çekiyorm o ağrıları. Yürümek bile zor geliyor evin içinde dışarda yürüyünce hepten baskı acı hissediyorum bugün sordum normal küçücük rahim kocaman oldu olacak o ağrı sızı dedi.

Acayip böyle şeyler yiyesşm geliyor ama şeker olayı olur diye frenlemeye çalışıyorum böyle durumda meyve yerdim doktor onu da kes dedi bugün. Çok zor geçti şuan gece sanırım kuruyemişe dönmemiz gerek. Ama hsngisi
İyi olur bilemiyorum onda da.

Kızlar sizde de oluyor mu sonuçta hassas dönemden geçiyoruz ve bazı insanların davranışı çok gözüme batıyor kaynanam a acayip kıl oldum ben bu hamilelik te
Maalesef canım hormonlar bizi yönetiyor Regl olmadığımız içinde gerginlik ve sinir hat safada oluyor

Çok tuhaf ama faydası dokunmuyor faydası dokunanları çekemiyor ve eşime karşı sürekli bi şeyi var Allahtan eşim çok anneci olan tipten değil ben asla kalp kırmak istemiyorum ama ilk torunları olacak asla hevesli değiller

Bu gün diyetisyene gittim. Gece acıkmaları başlar artık dedi. Saat 9 gibi 2 dilim ekmek ile tost veya az peynir zeytin arasına koyup yiyebilirsin dedi. Kilo aldırmaz mı dedim. Aldırmaz dedi. Onu yemezsen daha ileri saatte başka şeyler yiyip daha fazla kalori alırsın dedi. Ekmek tam buğday ekmeği tabi

KiZlar doktor dediki gece acikmalarini sütle bastirabilirsiniz.mide yanmalarinada çok iyi geliyor. süt yoğurt salata terzi şeyler yiyince şekerim sabit kaliyor . Bide bir porsiyon meyvede yükseltmiyor. Ama börek özellikle yufkadan olan , patates simit ,havuç bunlar şekeri çok yükseltiyor .

Boşver canım umursama. Herkes yaptığıyla kendini halini gösterir. Nekadar üstüne durusan okadar yıpranırsın

Kuruyemiş önermediğine göre oda sıkıntı o zaman ama kilo almak benim için sorun değil de işte şeker vs yükseltmesin yeter ama gene de önermediğind göre var bişy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…