- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Uzan dinlen biraz toparlanirsin benceAy evet tam olarak anlatmışsın vallahi şuan tam o hissiyat var uzanıp dinlenmek istiyorum oturmak bile değilaman kötü bişey olmasında ya bebeğin ayaklar zaten aşağıda habire aşağıya vurup duruyor o biyandan sürekli wc hissiyatı veriyor
Bugün yeterince yedim ama hareket olmadı bi umut yarına biraktimTatlı şeyi niye yarına bırakıyorsun evde çikolata yokmu
Benim de oluyor ya ben kilo alımına bağlıyorum bir de göbüşler büyüdü o da etkiliyordurKızlar bugün belim,bacaklarım dizlerim filan ve kasık bölgem ağrıyor hafif hafif vuruyor bu haftalarda böyle bişey yaşayan varmı? Kilo alımına bağlı bacaklarım ağrısa dicem kasıklarım da ağrıyor hafif
Ben edemiyorumKızlar benim canım sürekli hamur işi çekiyor poğaça börek tarzı şeyler ve kendime engel olamıyorum. Gecenin bu saatinde iki tane kocaman poğaça yedim mesela şimdi de midem ağrıyor. Canım çekince bir ısırık alayım bırakayım da diyemiyorum illa bitene kadar yiyeceğim. Hiçbi şey yoksa ekmek arası bir şeyler yiyorum gece. Yarına tartıda 1 kilo almış olurum kesin
Napabilirim acaba bundan sonra max 5-6 kilo daha almam lazım ama ben haftada 1 alıyorum. Siz kendinizi nasıl kontrol ediyorsunuz?
Bu aralar benimde aşırı o tarz şeyler canım çekiyor hatta kendime pişi mi yapsam diye bugün içimden geçiyordu Allahtan unutmusumKızlar benim canım sürekli hamur işi çekiyor poğaça börek tarzı şeyler ve kendime engel olamıyorum. Gecenin bu saatinde iki tane kocaman poğaça yedim mesela şimdi de midem ağrıyor. Canım çekince bir ısırık alayım bırakayım da diyemiyorum illa bitene kadar yiyeceğim. Hiçbi şey yoksa ekmek arası bir şeyler yiyorum gece. Yarına tartıda 1 kilo almış olurum kesin
Napabilirim acaba bundan sonra max 5-6 kilo daha almam lazım ama ben haftada 1 alıyorum. Siz kendinizi nasıl kontrol ediyorsunuz?
Acaba bu haftalarda vücut mu istiyor ki son birkaç haftadır böyle bir güncelleme geldi banaBen edemiyorum. Başlangıçta iyidim ama son 2 aydır aklım fikrim börek ve poğaçada. Yemediğim zaman da rüyama giriyor. Yiyorum artık ne yapayım çok canım çekiyor.
Ay demek benden başka canı çekenler de varmış sevindimBu aralar benimde aşırı o tarz şeyler canım çekiyor hatta kendime pişi mi yapsam diye bugün içimden geçiyordu Allahtan unutmusumCanım kendini bastır aklından geçse bile yeme.. ama demek ki bu haftalarda bu hamurisi olayları oluyo
Ceviz,badem gibi kuruyemiş yiyebilirsin onun yerine,hem bebek kilo almış olur senin yerineAy demek benden başka canı çekenler de varmış sevindimen azından gece yememem lazım yerine ne yiyebilirim ki dün salatalık ile geçiştirdim bugün o da kesmedi
Salatalıkta çok yiyesim geliyoAy demek benden başka canı çekenler de varmış sevindimen azından gece yememem lazım yerine ne yiyebilirim ki dün salatalık ile geçiştirdim bugün o da kesmedi
Ben 1 aydır çekiyorm o ağrıları. Yürümek bile zor geliyor evin içinde dışarda yürüyünce hepten baskı acı hissediyorum bugün sordum normal küçücük rahim kocaman oldu olacak o ağrı sızı dedi.Kızlar bugün belim,bacaklarım dizlerim filan ve kasık bölgem ağrıyor hafif hafif vuruyor bu haftalarda böyle bişey yaşayan varmı? Kilo alımına bağlı bacaklarım ağrısa dicem kasıklarım da ağrıyor hafif
Acayip böyle şeyler yiyesşm geliyor ama şeker olayı olur diye frenlemeye çalışıyorum böyle durumda meyve yerdim doktor onu da kes dedi bugün. Çok zor geçti şuan gece sanırım kuruyemişe dönmemiz gerek. Ama hsngisiKızlar benim canım sürekli hamur işi çekiyor poğaça börek tarzı şeyler ve kendime engel olamıyorum. Gecenin bu saatinde iki tane kocaman poğaça yedim mesela şimdi de midem ağrıyor. Canım çekince bir ısırık alayım bırakayım da diyemiyorum illa bitene kadar yiyeceğim. Hiçbi şey yoksa ekmek arası bir şeyler yiyorum gece. Yarına tartıda 1 kilo almış olurum kesin
Maalesef canım hormonlar bizi yönetiyorKızlar sizde de oluyor mu sonuçta hassas dönemden geçiyoruz ve bazı insanların davranışı çok gözüme batıyor kaynanam a acayip kıl oldum ben bu hamilelik te
Haklısın canım ama asla anlayışlı değiller ya insana dokunuyor harbidenMaalesef canım hormonlar bizi yönetiyorRegl olmadığımız içinde gerginlik ve sinir hat safada oluyor
Bu gün diyetisyene gittim. Gece acıkmaları başlar artık dedi. Saat 9 gibi 2 dilim ekmek ile tost veya az peynir zeytin arasına koyup yiyebilirsin dedi. Kilo aldırmaz mı dedim. Aldırmaz dedi. Onu yemezsen daha ileri saatte başka şeyler yiyip daha fazla kalori alırsın dedi. Ekmek tam buğday ekmeği tabiAcayip böyle şeyler yiyesşm geliyor ama şeker olayı olur diye frenlemeye çalışıyorum böyle durumda meyve yerdim doktor onu da kes dedi bugün. Çok zor geçti şuan gece sanırım kuruyemişe dönmemiz gerek. Ama hsngisi
İyi olur bilemiyorum onda da.
Boşver canım umursama. Herkes yaptığıyla kendini halini gösterir. Nekadar üstüne durusan okadar yıpranırsınÇok tuhaf ama faydası dokunmuyor faydası dokunanları çekemiyor ve eşime karşı sürekli bi şeyi var Allahtan eşim çok anneci olan tipten değil ben asla kalp kırmak istemiyorum ama ilk torunları olacak asla hevesli değiller
Kuruyemiş önermediğine göre oda sıkıntı o zaman ama kilo almak benim için sorun değil de işte şeker vs yükseltmesin yeter ama gene de önermediğind göre var bişy.Bu gün diyetisyene gittim. Gece acıkmaları başlar artık dedi. Saat 9 gibi 2 dilim ekmek ile tost veya az peynir zeytin arasına koyup yiyebilirsin dedi. Kilo aldırmaz mı dedim. Aldırmaz dedi. Onu yemezsen daha ileri saatte başka şeyler yiyip daha fazla kalori alırsın dedi. Ekmek tam buğday ekmeği tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?