- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
O maşallah her daim kendine sinir edecek şeyler yapiyoKızlar sizde de oluyor mu sonuçta hassas dönemden geçiyoruz ve bazı insanların davranışı çok gözüme batıyor kaynanam a acayip kıl oldum ben bu hamilelik te
Napiyo mesela davranış olarakÇok tuhaf ama faydası dokunmuyor faydası dokunanları çekemiyor ve eşime karşı sürekli bi şeyi var Allahtan eşim çok anneci olan tipten değil ben asla kalp kırmak istemiyorum ama ilk torunları olacak asla hevesli değiller
Öyle öyle doğru gerçekten de herkes kalbinin ekmeğini yer çocuk doğunca da sevmek için evimden cıkmazlarBoşver canım umursama. Herkes yaptığıyla kendini halini gösterir. Nekadar üstüne durusan okadar yıpranırsın
Evet gerçekten bazen diyorum ben mi sinir oluyorum ama haklıymışım bu zamana kadar anneme biraz uzağım ona yakınım ama annem daha çok yardım etmiştir bana bebeğe bişey alınca hangi para ile aldınız sanki zengin çocuğu diyor çok şükür eşim kazanıyor yapıyoruz ilk bebiş ilk heves kendileri hiç bişey alıp etmiyor hevesimi kaçırmaya başladıO maşallah her daim kendine sinir edecek şeyler yapiyo
Napiyo mesela davranış olarak
Hevesin kaçmasın benimki 6 aya kadar bir şey almayın ne olur ne olmaz dedi düşün yüzüme karşı o yüzden hevesini falan kaçırma daha çok al ama ona anlatma gösterme bilmesin.. eşin seni anlıyorsa eğer ona da çocuğa aldiklarimizi yaptıklarımızı anlatmayalim bosver zaten böyle böyle diyo ben üzülüyorum konusunu açmamak en iyisi dersin.. İnsan gerçekten sinir oluyor ama sanki onların amacı da o gibi garip insanlarEvet gerçekten bazen diyorum ben mi sinir oluyorum ama haklıymışım bu zamana kadar anneme biraz uzağım ona yakınım ama annem daha çok yardım etmiştir bana bebeğe bişey alınca hangi para ile aldınız sanki zengin çocuğu diyor çok şükür eşim kazanıyor yapıyoruz ilk bebiş ilk heves kendileri hiç bişey alıp etmiyor hevesimi kaçırmaya başladı
Biraz düşünseler aslında zaten hassasız böyle yaptıkça kendilerinden uzaklaştırıyorlar ne evimi gelip temizledi bir gün ne de bi yemek yapıp getirdi insanoğlu unutmaz ne de olsa üstüne üstelik ben hep onun arkadaşlarını evimde ağırlayıp tek başıma hizmet ettimHevesin kaçmasın benimki 6 aya kadar bir şey almayın ne olur ne olmaz dedi düşün yüzüme karşı o yüzden hevesini falan kaçırma daha çok al ama ona anlatma gösterme bilmesin.. eşin seni anlıyorsa eğer ona da çocuğa aldiklarimizi yaptıklarımızı anlatmayalim bosver zaten böyle böyle diyo ben üzülüyorum konusunu açmamak en iyisi dersin.. İnsan gerçekten sinir oluyor ama sanki onların amacı da o gibi garip insanlar
Büyük konuşuyorum kaynanam hasta değilse bu tek kaynana için de değil kendi annem için de geçerli eğer hasta vs değilse asla onun misafirin evimde agirlamam.. giderin onun evine yardım ederim her şeyine.. böyle şeylere izin verme canım herkesin misafiri kendi evine gelsin.. şimdi muhabbetinizi aranızdaki ilişkiyi tam bilmeyince yorum yapamıyorum ama ev temizliği ve yemek için eğer sende sağlık sıkıntısı yoksa erken daha 34 35.haftadan sonra insan bekleyebilir tabi ister istemezBiraz düşünseler aslında zaten hassasız böyle yaptıkça kendilerinden uzaklaştırıyorlar ne evimi gelip temizledi bir gün ne de bi yemek yapıp getirdi insanoğlu unutmaz ne de olsa üstüne üstelik ben hep onun arkadaşlarını evimde ağırlayıp tek başıma hizmet ettim
Çok şükür canım aman cok da dürtmeGünaydın kızlardediklerinizi yaptım dün duşta salladım karnımı sola yattım sonra bir şey olmadı derken sırt üstü yattığım an bebeğim harekete başladı tekme atmsmisti ama olsun döndüğünü disardan gordum videoda bile çıktı çok şükür sabahta 1 saat önce çikolata yedim ve eşime sarıldım böyle yaptığımda hep tekme atıyordu yine attı eşimle oturup aglayacaktik sevinçten nerdeyse hafif ağrı var sadece o da sanırım dün çok durtmemden ötürü bebegim uyuyorsa da uyandırdım çok şükür ölmemiş veya cansizlasmamis paylaşmak istedim iyi oldugumu
Çok sevindim caniimmGünaydın kızlardediklerinizi yaptım dün duşta salladım karnımı sola yattım sonra bir şey olmadı derken sırt üstü yattığım an bebeğim harekete başladı tekme atmsmisti ama olsun döndüğünü disardan gordum videoda bile çıktı çok şükür sabahta 1 saat önce çikolata yedim ve eşime sarıldım böyle yaptığımda hep tekme atıyordu yine attı eşimle oturup aglayacaktik sevinçten nerdeyse hafif ağrı var sadece o da sanırım dün çok durtmemden ötürü bebegim uyuyorsa da uyandırdım çok şükür ölmemiş veya cansizlasmamis paylaşmak istedim iyi oldugumu
ya hergün kv gidiyorum çocuğu götürüyorum morel olsun onla oynarken zaman geçiriyorlar diye. Ama şöyle yayılıp uzanmıyorum ya ondan oluyo galiba dün eve geldim uzandım uyumuşum şimdi iyiyim şükür. Dediğin gibi uzanmak iyi geldi. Ay evet ya büyüdükçe tuvalete yatak açcaz galiba bu gidişle orda yaşıcazUzan dinlen biraz toparlanirsin benceben de kotuyum diyip direkt yattım, haftasonu evi toparlayıp sonrasında bir güzel dinlenmek istiyorum. Tuvaletten cikiyorum iki adım atıyorum yine var gibi mesanemi iyice eziyor galiba
haber ver bize deBugün yeterince yedim ama hareket olmadı bi umut yarına biraktim
evet kilo arttı iyice tartılmadım ama farkediyorum gözlerim bile çok uyumuşum gibi şiş şiş bacaklarım taşıyamıyor ağrıyorBenim de oluyor ya ben kilo alımına bağlıyorum bir de göbüşler büyüdü o da etkiliyordur
ay kaşık ağrımasa gerisini problem etmeyiz de kasıkta ağrıyınca insan telaşlanıyor. Aman şükür normal olsunda iyi olsunlar da ama şimdiden böyleyiz son aylar yandık yani demekkiBen 1 aydır çekiyorm o ağrıları. Yürümek bile zor geliyor evin içinde dışarda yürüyünce hepten baskı acı hissediyorum bugün sordum normal küçücük rahim kocaman oldu olacak o ağrı sızı dedi.
Canım makinede baby/alergy plus gibi bir program var mıKızlar help me. Haftasonu boşken bebeğin eşyalarını yıkayayım ütüleyeyim yerleştireyim dedim de kaç dereceye atayım kısa programda mı yıkayayım ay birde hep mavi beyaz aldım bir şey olur mu karışır mı renkler
Aynen doktor hatta şey dedi bugün ki sezeryan doğum yapan hastam nerdeyse 1 aydır yürüyemiyordı kadın dedi yani biraz vücutla da alakası var olan bişey sanırım dar vucutlular biraz daha zorlanıyor benim için öyle en azından. İlk defa bu kadar zorlanıyor bedenim o yüzden ağrılar oluyor maalesef. Ama yapacak bişey yok sağlık olsun gerisi bi şekilde hallolurya hergün kv gidiyorum çocuğu götürüyorum morel olsun onla oynarken zaman geçiriyorlar diye. Ama şöyle yayılıp uzanmıyorum ya ondan oluyo galiba dün eve geldim uzandım uyumuşum şimdi iyiyim şükür. Dediğin gibi uzanmak iyi geldi. Ay evet ya büyüdükçe tuvalete yatak açcaz galiba bu gidişle orda yaşıcaz
haber ver bize de
evet kilo arttı iyice tartılmadım ama farkediyorum gözlerim bile çok uyumuşum gibi şiş şiş bacaklarım taşıyamıyor ağrıyor
ay kaşık ağrımasa gerisini problem etmeyiz de kasıkta ağrıyınca insan telaşlanıyor. Aman şükür normal olsunda iyi olsunlar da ama şimdiden böyleyiz son aylar yandık yani demekki
Çok sevindim..darısı benim başıma,benimki de biraz hareketlensin yaa...Günaydın kızlardediklerinizi yaptım dün duşta salladım karnımı sola yattım sonra bir şey olmadı derken sırt üstü yattığım an bebeğim harekete başladı tekme atmsmisti ama olsun döndüğünü disardan gordum videoda bile çıktı çok şükür sabahta 1 saat önce çikolata yedim ve eşime sarıldım böyle yaptığımda hep tekme atıyordu yine attı eşimle oturup aglayacaktik sevinçten nerdeyse hafif ağrı var sadece o da sanırım dün çok durtmemden ötürü bebegim uyuyorsa da uyandırdım çok şükür ölmemiş veya cansizlasmamis paylaşmak istedim iyi oldugumu
Bence 30 derece yeterlidir kısa program...zaten temiz kıyafetler..bide açık mavi ise beyazlarla atabilirsin...Kızlar help me. Haftasonu boşken bebeğin eşyalarını yıkayayım ütüleyeyim yerleştireyim dedim de kaç dereceye atayım kısa programda mı yıkayayım ay birde hep mavi beyaz aldım bir şey olur mu karışır mı renkler
Ben ikinci el aldım dolaptan gayette sağlam geldi ve çok çok uyguna aldım. Wee baby nin manuel pompasını aldım. Bence gayet iyi çekim gücü.Kızlar göğüs pompası aldınız mı tavsiyeleriniz neler
Peki sizce tekli mi çiftli mi olmalı 6 aylık olunca çalışmaya başlayacam sabah ta işim çok erken başlıyor 6.30 gibi evden çıkıyorumBen ikinci el aldım dolaptan gayette sağlam geldi ve çok çok uyguna aldım. Wee baby nin manuel pompasını aldım. Bence gayet iyi çekim gücü.
Şimdi kullanım süresini çok bilemediğimiz için gereksiz bir para vermek istemedim çok gerekirse o zaman elektrikli felan bişey düşünülür. Ama tabi sizin durumunuza da bağlı çalışan bi anneyseniz her zaman lazım olabilir. Ona göre elektrikli modelleri tercih edebilirsiniz.
Çok şükür çok sevindimGünaydın kızlardediklerinizi yaptım dün duşta salladım karnımı sola yattım sonra bir şey olmadı derken sırt üstü yattığım an bebeğim harekete başladı tekme atmsmisti ama olsun döndüğünü disardan gordum videoda bile çıktı çok şükür sabahta 1 saat önce çikolata yedim ve eşime sarıldım böyle yaptığımda hep tekme atıyordu yine attı eşimle oturup aglayacaktik sevinçten nerdeyse hafif ağrı var sadece o da sanırım dün çok durtmemden ötürü bebegim uyuyorsa da uyandırdım çok şükür ölmemiş veya cansizlasmamis paylaşmak istedim iyi oldugumu
İyi yaptın canım benim annem de nevresim yorgan yaptırayım diyor da uğraşmasın kıyamam anama yaUyku seti değil de nevresim takımı aldım,annem bebek çeyizi için güzel bir bebek yorganı yaptırmış,nevresime geçirip beşiğe yerleştiricem inşallah...
Yokmuş canım öyle bir programCanım makinede baby/alergy plus gibi bir program var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?